Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » What happend in Londen...(AF) » >6<

What happend in Londen...(AF)

24 juni 2013 - 13:11

967

4

237



>6<

Enjoy! ;)

Louis kijkt me aan, maar zegt niks. Het lijkt wel of ik gek wordt! Louis weet waar Julia is, maar wilt niks zeggen. Heeft hij er soms ook mee te maken? Hij loopt door. Ik loop achter hem aan en pak hem hulpeloos bij zijn arm.
,,Louis, please! Tell me where she is!'' Hij zegt niks. Ik schudt hem heen en weer. Zayn pakt mij bij mijn armen.
,,Hailey, please be calm!'' Zegt hij en houdt me rustig. Louis loopt door met zijn boodschappen.
,,Zayn, he knows where Julia is!''
,,I know. We are going to following him, but that have to be quiet otherwise he lead us to another place.'' Na een paar minuten volgen we Louis. Hij loopt over de Tower bridge. Aan de overkant kijkt hij even achterom en schrikt. Wij kijken ook achterom en zien de vader van Julia lopen. Nu komen we er nooit achter waar Julia is.

POV Louis
Ik schrik. Julia's vader loopt rondjes. Ik moet hem ergens heen leiden waar hij niemand vind. Ik loop naar rechts en ga de steeg in. De vader van Julia volgt me nog steeds. Ik loop iets sneller en begin op een gegeven moment te rennen. Hier vlakbij is een oud huisje bij de haven waar niemand is, daar kan ik haar vader wel opsluiten. Als ik daar aankom en de deur van het huisje opendoet, wordt ik vastgegrepen en het huisje ingegooid.
,,Where is Julia?'' Julia's vader kijkt me kwaad aan. ,,You are not gonna tell me. Fine, I'll find her on my own!'' Hij doet de deur dicht en doet hem op slot. ,,But first I have to find Sara, Hailey and your other friends. They don't gonna ruined my plan!''Haar vader loopt met de sleutel weg.

POV Zayn
Ik kijk van links naar rechts. Ik weet zeker dat ik Louis hier gezien heb. De rest volgt mij en we kijken overal. Dan zie ik de vader van Julia aankomen. Shit! Ik trek Hailey mee het steegje in. De rest zoekt een andere plek.
,,Zo nu Julia zoeken. Ze is hier vlakbij, dat weet ik zeker en als ik haar vind is ze van mij!'' Sara wordt boos en staat op.
,,Waarom doet u dit?!'' vraagt ze.
,,Ik wil gewoon dat ze meekomt naar huis. Ze hoort hier niet!''
,,Dat redt u toch niet!''
,,O nee?!'' Ik zie Hailey bewegen en dat Julia's vader dat gezien heeft. Hij grijpt Hailey en Sara allebei aan een arm en neemt ze mee. Vanaf een afstand volgen we ze en zien dat Julia's vader ze in een oud huisje stoppen. Nietsvermoedend doet hij de deur op slot en loopt weer weg. Ik loop snel naar het huisje en probeer de deur open te krijgen, dit lukt echter niet. Dan rent Harry naar de vader van Julia en pakt zijn sleutels uit zijn zak. Hij rent terug met haar vader in de achtervolging. Als we net in het huisje zijn worden we op de grond geduwd door Julia's vader.
,,I never thought it was this easy!'' Zegt hij en lacht gemeen. ,,Now I only have to find Julia and take her home! You'll never see her again!'' Hij lacht hard en gemeen. Hij sluit de deur en loopt dan weg.

POV Julia
Waar blijft Louis nou? Hij is al twee uur weg! Er zal toch niks gebeurd zijn? Als dat zo is, is het mijn schuld. Ik wordt ongeduldig. Hailey zal nu wel gek zijn van ongerustheid, maar ik moet hier blijven. Dat heb ik beloofd aan Louis. Ik open de keukenkastjes en kijk of er wat te eten is. Gelukkig er zit nog een blikje tomatensoep in. Ja, het is niet veel, maar ik moet toch wat eten. Ik maak het klaar en binnen drie minuten kan ik eten. Ik zet de tv aan en smul van mijn soep. Goeden tijden slechte tijden begint net! Gelukkig heb ik wel een tv, anders zou ik het hier geen minuut langer volhouden! In de pauze van GTST pak ik een glas fris en pak ik nog een kom soep. Heerlijk! Dan begint goede tijden weer en kijk ik geconcentreerd verder. Mijn mobiel gaat af na gtst en ik zie een sms van mijn moeder: Lieverd, waar ben je?! Hailey belde me en ze is doodongerust! Heeft je vader je gevonden? Neem alsjeblieft contact met ons op! Xx. Dan hoor ik de deur beneden dichtgaan. Louis is thuis! Ik loop naar de deur en open hem. Niet Louis, maar mijn vader komt naar boven. Ik gooi in paniek de deur dicht. Hoe heeft hij mij gevonden? Ik ren naar het raam, maar krijg die niet open. Nu gaat de deur open en staat mijn vader voor mijn neus. De deur laat hij open staan. Ik voel in mijn broekzak en voel de sleutel van de deur. O ja! Ik had ook een sleutel van Louis gekregen, voor een noodgeval. Nou, dit is zeker een noodgeval! Ik duw mijn vader hard en hij valt over de stoel op de grond. Ik ren naar de deur toe en stap naar buiten. Dan gooi ik snel de deur dicht en doe hem op slot. De sleutel stop ik terug in mijn broekzak. Dan staat mijn vader aan de andere kant van de deur en kijken we elkaar in de ogen aan.
,,Ik krijg je nog wel!'' Zegt hij kwaad en bonkt heel hard tegen de deur. Bang ren ik van het pand weg. Ik loop verder en verder en verder. Vier straten verderop in een verlaten park ga ik op een bankje zitten. Ik staar voor me uit en daarna barst ik in tranen uit. Ik ben helemaal alleen! Hailey is er niet, Louis is weg en de andere jongens zijn me ook niet gaan zoeken. Geeft er nog iemand om mij? Dan slaat iemand zijn arm om me heen...


Reacties:


elma
elma zei op 24 juni 2013 - 13:31:
Ahw.. Zijn het misschien haar ouders of niall Liam harry


Lotteimy
Lotteimy zei op 24 juni 2013 - 7:32:
Zooo zielig :'-(


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 23 juni 2013 - 22:58:
Melding!!


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 23 juni 2013 - 22:25:
zijn ze vrij? Is mammie on the road?