Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Rehab in another world » 2 weeks without you and I'm already crazy!

Rehab in another world

16 april 2009 - 10:28

279

0

206



2 weeks without you and I'm already crazy!

Mijn gsm ligt op de tafel, ik zit bevend in de zetel. Ik houd de stof van de zetel vast zodat ik niet zou rechtstaan en naar mijn gsm lopen. Ik wil Bill zo graag bellen en zeggen dat ik hem mis, maar dat mag niet!! Ik moet hem vergeten! Ik weet op dit moment niets meer over hem. De eerste dag heeft hij nog enkele pogingen gedaan om te bellen nadien niet meer. Ik wil weten hoe het met hem gaat, maar ik weet dat als ik hem bel, dat ik dat opnieuw zal doen, en dan heeft heel dit verhuis circus geen zin.
Maar misschien kan 1 belletje toch geen kwaad,.... NEE! Het doet wel kwaad!! AH!! Ik mis Bill!!!! Hij zou wel weten wat ik moest doen, ik heb hem nodig!! Nee, ik kan zonder hem, maar ik wil hem nu!! Ik mis hem!!

Ik neem mijn dagboek en blader er wat door.

Ik merk dat mijn handschrift de laatste weken er steeds zenuwachtiger uitziet, en terwijl ik op de dag van vandaag schrijf is het al bijna onleesbaar. Ik heb hem nodig, anders ga ik uitbarsten ofzo,..... Ik weet niet wat ik zal doen, maar prettig zal waarschijnlijk niemand het vinden.
Er wordt op mijn deur geklopt. "Kom maar, de deur is open." De deur gaat open en Lauren komt binnen. Lauren woont onder mij en is ongeveer even oud. Zij is de enige die ik verteld heb waarom ik hier ben. "Gaat het met je?" "Nee, ik word gek zonder hem!" "Rustig maar, je hebt wat afleiding nodig. Kom met mij mee naar de club vanavond." Ik twijfel even maar besluit om dan toch mee te gaan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.