Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » What happend in Londen...(AF) » >7<

What happend in Londen...(AF)

24 juni 2013 - 17:56

1051

3

263



>7<

Enjoy! ;)

,,O, lieverd toch." Hoor ik degene die een arm om me heen heeft geslagen zeggen. Ik kijk op en zie mijn moeder. Ik omhels haar en blijf snikken. ,,Heeft je vader iets bij je gedaan?"
,,Nee. Louis had me verstopt en op de een of andere manier heeft mijn vader mijn schuilplaats gevonden. Hij stond opeens voor me, maar ik ben gelukkig weten te ontsnappen. Louis ging boodschappen doen, maar hij is nooit thuisgekomen. Ik ben bang dat er iets met hem gebeurd is. Met papa weet je het maar nooit, je weet wat hij mij aangedaan heeft. Straks heeft hij Louis vermoord omdat hij mij geholpen had..." Ik moet weer huilen en ga met mijn hoofd tegen mijn moeders arm.
,,Het komt wel goed. Ik ben er nu en ik neem je weer mee naar huis." Mijn ogen worden groot.
,,Ik wil niet naar huis!" Mijn moeder kijkt me aan.
,,Lieverd, je vader is hier en zoekt je. Als hij je vindt, wie weet wat hij je allemaal aandoet en ik kan niet nog een kind verliezen." 'Nog een kind?' denk ik. Ik kijk haar verbaasd aan. Heeft ze een kind verloren? Ik ben een beetje in de war. Ik ga er maar niet op in.
,,Ik kan niet naar huis! Louis is spoorloos, ik moet hem eerst vinden!"
,,En Hailey en de rest?"
,,Die ook. Ze waren niet in mijn appartement toch?" Mijn moeder schudt haar hoofd. ,,Nou dan, ik ga niet eerder weg voordat ik ze gevonden heb."
,,Dan ga ik met je mee."
,,Dat hoeft niet. Ik red me wel en anders heb ik altijd mijn mobiel bij me, zodat ik je kan bellen."
,,Oké, maar dan blijf ik in je appartement wachten. Kom je daar dan heen?" Ik knik en omhels haar. Daarna loop ik naar de supermarkt.

Als ik daar aankom, loop ik gelijk naar de klantenservice.
,,Good afternoon, can I help you?" Een blonde jongen kijkt me vragend aan.
,,Yes, do you know if Louis Tomlinson from One Direction has been here?"
,,Yes, in fact I do. He was here this morning. He had a bag with food and drinks in it."
,,Do you know where he went to?"
,,Yes, over the Tower bridge and then to the right."
,,Thank you very much, you've been very helpful." Ik loop de supermarkt uit. Ik denk na. Ik moet het goed aanpakken. Mijn vader heb ik nu even geen last van. Dan denk ik terug aan het raam. Die is nu veel losser dan eerst, die krijgt hij wel open. Ik moet zorgen dat ik Louis voor die tijd gevonden heb. Ik loop over de Tower bridge en bots per ongeluk tegen een man aan.
,,I'm sorry sir." Zeg ik en pak zijn tas die gevallen is. Ik kijk hem aan en hij ziet er vriendelijk uit. Ik kan een poging wagen. ,,Sir, do you have seen the boys from One Direction on this bridge? And a girl with blonde hair?"
,,This morning, one guy was on the front and the others where following him."
,,Did they go right or left after this bridge?"
,,Right."
,,Thank you!" Nu weet ik zeker dat Louis hier geweest is. Ik ren de brug af en ga rechtsaf. Is dit een grap of zo? Ik sta voor een verlaten haven. Hier is niemand! Ik draai me om en ga het steegje in. Waar komt dit uit?
,,Louis? Louis, where are you?" roep ik heel hard. Dan hoor ik iets in de verte, het lijkt op een stem. Ik loop terug en kom weer bij de verlaten haven.

POV Louis
,,Stil eens!" zeg ik tegen de rest en we luisteren.
,,Louis? Louis, where are you?" horen we.
,,That's Julia!" Hailey staat op en gaat naar de deur. Ik volg haar.
,,Julia, I am here!" roep ik. ,,Julia!"
,,Will she hear us?" vraagt Liam en nu staat de rest ook op. Ik hoor iemand aanrennen.
,,Louis?"
,,Julia, over here!" Dan zie ik haar vader aan de overkant. ,,Julia, go away!" Maar ze hoort me al niet meer. Ze komt voor de deur staan.
,,Louis, there you are!" roept ze en probeert de deur open te maken.

POV Julia
'Jeetje.' Denk ik. 'Die deur zit goed dicht.'
,,I'll get you out of here!" zeg ik.
,,Julia, listen to me. You have to out of here." Zegt Louis tegen mij. Ik kijk hem verbaasd aan.
,,No, I'm not leaving until you all free!" Ik kijk om me heen, ik moet iets vinden om de deur open te maken. Dan zie ik iets glinsteren in het zonlicht. Ik loop er naar toe en zie dat het een sleutel is. Zou dat? Nee, dat zou te toevallig zijn. Ach wat maakt het uit? Ik loop met de sleutel naar het huisje toe en stop hem in het slot. Ik draai de sleutel naar rechts en het huisje gaat open. Hailey stormt op me af en omhelst me blij.
,,Waar was je al die tijd?"
,,Louis had me verstopt. Ik weet niet hoe hij erachter gekomen is waar ik zat, maar hij heeft me gevonden. Ik heb hem opgesloten, die van mijn vader hebben we geen last meer." Hailey zoent me en is blij dat ik er nog ben. Maar dan wordt onze hereniging verstoord. Ik wordt hard vastgepakt en opgetild. Ik hoor mijn vader.
,,Geen last meer hé, laat me niet lachen!"
,,Laat me los!" roep ik.
,,Oké." Zegt hij en gooit me hard naar beneden. Ik val op de harde stenen. Hailey komt naar me toe gerend. Ik ben woedend! Ik kijk Hailey aan en daarna naar mijn vader die voor mij staat, met zijn rug naar mij toe. ,,Ik ben het zat pap!" roep ik hard. Daarna ren ik naar hem toe en duw hem hard. Hij wankelt en valt van de oever af in het water.
,,Good job!" zegt Zayn lachend en loopt naar me toe. Net als we weg willen lopen, wordt ik bij mijn been gepakt en naar beneden getrokken. Ik val in het water en probeer naar boven te komen, maar het lukt niet. Mijn vader houdt mijn hoofd onder water. Ik stribbel tegen en probeer zijn hand weg te slaan, maar het lukt niet en ik krijg steeds minder lucht en adem veel water in. Ik hap nog een keer adem en dan krijg ik geen adem meer...


Reacties:


elma
elma zei op 25 juni 2013 - 21:31:
Ze gaat vast niet dood (;


ZaynLoveMe
ZaynLoveMe zei op 24 juni 2013 - 21:18:
Niet dood gaan...... Gauw verder!


Lotteimy
Lotteimy zei op 24 juni 2013 - 18:19:
Noooo! Stay alive please!!!
Wat wil die gozer eigenlijk van dr?!
snel verder pls x