Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » What happend in Londen...(AF) » >8<

What happend in Londen...(AF)

24 juni 2013 - 22:42

928

4

252



>8<

Spanning!

POV Hailey
Geschrokken sta ik langs de kant van het water. Julia! Ik ren naar de rand toe, maar zie haar niet meer boven komen. Ik krijg een paniekaanval en kan niks meer zeggen. Liam slaat een arm om me heen, maar dat merk ik niet eens. Ik wil dat Julia naar boven komt! Louis belt de ambulance en de politie. Dan springt Zayn het water in. Hopelijk komt hij met Julia naar boven. Dood of levend, het maakt me niet meer uit! Zayn duikt onder en komt met niks naar boven. Hij duikt opnieuw en komt weer met niks naar boven. Schiet nou op! Ik wil Julia zien! Louis komt naar me toe.
,,The police and the ambulance are on there way." Zegt hij.
,,Why Julia? What want her father from her?"
,,I have no idea." Dan hoor ik iemand boven komen. Geduldig staan we te kijken of wie er naar boven komt en we zien de vader van Julia. In de verte horen we sirene's van de politie en de ambulance. Haar vader wilt wegrennen, maar Louis, Niall, Liam, Harry, Sara en ik gaan snel voor hem staan, zodat hij niet weg kan.
,,Wat jij Julia allemaal aangedaan hebt...Waarom?" vraag ik en kijk hem boos aan.
,,Zij heeft ervoor gezorgd dat Rosalinde (moeder Julia, 42) en ik gaan scheiden!"
,,Sorry?" Harry en Liam kijken hem verbaasd aan. ,,Julia did nothing, it's all your fault!"
,,Keep out of this! This is something between Julia and me!"
,,O yeah?! If Julia is so important, why do you want to kill her?" vraagt Louis. Ik kijk de vader van Julia aan, maar hij zegt niks. Dan stappen er twee agenten uit de politiewagen en houden hun wapen omhoog. Als de ambulance er ook is, komt Zayn naar boven met Julia in zijn armen. Ik ren naar haar toe en kniel naast haar. Zayn voelt in haar hals.
,,Shit, no heartbeat!" zegt hij. Er komen twee ambulancemedewerkers aan met een brancard. Ze leggen Julia er voorzichtig op. ,,Wacht!" roept Zayn. ,,Maybe it's not so bad." Hij begint aan de mond-op-mondbeademing. Ik wacht geduldig af en ondertussen wordt Julia's vader in de handboeien geslagen.

POV Zayn
'Die klootzak!' denk ik de hele tijd. Ik blijf in haar mond blazen, misschien kan ik het water zo uit haar krijgen. Nou, ja een deel van al het water wat ze ingeslikt heeft. Ik had niet later in het water moeten springen want anders was ze nu dood geweest. Uhm...als ze dat al niet is! Ik blaas nog tien keer en druk daarna vijf keer op haar borst. Het water moet eruit! Maar Julia reageert nergens op en voelt koud aan. De ambulancemedewerkers tillen de brancard omhoog en plaatsen hem in de ambulance. Ik voel de ogen van haar vader op haar gericht. Ik kijk haar vader aan en zie hem gemeen lachen. Als hij denkt dat zijn plannetje gelukt is, heeft hij het goed mis! Ik ben nog niet klaar met hem!

POV Sara
O my god! Julia reageert nergens op en is lijkwit. Haar vader mag wel heel erg oppassen vanaf nu! Ik kijk hem aan en wordt woedend als ik hem zie lachen. Hij wordt door de politieagent de politieauto in geholpen de deur word gesloten. Ik ren naar de auto en bonk hard tegen het raam.
,,Hoe kon u?! Het is uw eigen dochter!" Dan gaat de deur open. Geen idee hoe haar vader die open krijgt met zijn handboeien om, maar het lukt hem. Hij kijkt me bedreigend aan. Zayn, Louis, Liam, Harry en Niall komen gelijk bij me staan, zodat ze me kunnen beschermen als het fout gaat.
,,Ze is mijn dochter niet! Ik heb haar nooit gewild! Ik heb Rosalinde gesmeekt om abortus te plegen, maar dat wilde ze niet. Ik heb altijd al een hekel aan haar gehad! Ik wilde dat ze nooit geboren was!" Dan wordt hij hard de auto ingeduwd door de politieagent. Nu ben ik nog bozer. Hij wilde Julia niet?! Dat kan hij toch niet beslissen?! Ik ben blij dat Julia's moeder verstandig is geweest. Ik ren naar Julia toe en leg een arm om de schouders van Hailey. De ambulancebroeders doen de deuren dicht, stappen in en rijden met loeiende sirenes naar het ziekenhuis.

Niet veel later rennen we het ziekenhuis is. Hailey en ik voorop en de jongens achter ons. Ongelooflijk, nu ligt ze weer in het ziekenhuis! Wat een ellende! En wat zal er nu gebeuren? Gaat ze nu echt dood? 'Zo moet je niet denken!' denk ik bij mezelf. Ik wil het geloven, maar zolang Julia nergens op reageert, geloof ik het niet.
,,Where is Julia de Ridder?"
,,The girl who has come just a hour ago." Zegt Zayn.
,,Over there. With the doctor." We rennen naar ze toe. De dokter ziet ons.
,,Are you family?" vraagt hij.
,,Yes." Zeg ik. Ik lieg, maar ik moet weten hoe het met haar gaat.
,,Then I have to tell you something. Your sister had a lot of water inside her body. To much, we need to pumped it out of her body."
,,What can happened?"
,,The pressure can be too much. The pressure can press to her brains and then she can come in coma or worse." Ik schrik.
,,And if it don't press to her brains?"
,,Then she will be awake when you can go to her." De dokter kijkt ons aan. ,,But it's your disussion." Ik kijk de jongens aan. En daarna Hailey.
,,Wat zullen we doen, Hailey?" vraag ik aan haar.
,,Do the operation, but be careful!" zegt Hailey tegen de dokter. Hij knikt en dan wordt Julia naar de OK gebracht.


Reacties:


elma
elma zei op 25 juni 2013 - 21:34:
Spannend


ZaynLoveMe
ZaynLoveMe zei op 25 juni 2013 - 17:40:
Gauw verder!


Lotteimy
Lotteimy zei op 25 juni 2013 - 7:22:
Spannend! Hoop dat het goed gaat .. x


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 24 juni 2013 - 22:59:
Melding!!