Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lay all your love on me || FINISHED » Moment of truth.

Lay all your love on me || FINISHED

24 juni 2013 - 22:37

514

4

337



Moment of truth.

hiya! Hoofdstuk 4 alweer. Bedankt voor de leuke reacties! Vind het leuk om te zien dat er elk hoofdstuk weer meer meldingen bij komen :-), geeft me toch een goed gevoel! Sorry als dit een beetje een kort hoofdstukje is, probeer elke keer weer langere hoofdstukken te maken. Ik ga nu weer verder werken aan het verhaal! Anyway, enjoy this chapter! X M.S.

Ik heb echt de tijd van mn leven gehad. Ik heb zo ongeveer de longen uit mn lijf geschreeuwd en gezongen, en ongeveer een miljoen foto´s gemaakt maar het was het allemaal waard. Als het zaal een beetje is leeggestroomd, gaan Demi en ik opzoek naar de beveiliging, om aan te geven dat we een meet and Greet hebben! ´´Jeetje Sky, ik ben echt heel extreem nerveus!!!´´ Demi staat naast me te shaken alsof het min 20 is, terwijl het dus heel benauwd is binnen. Demi heeft al vanaf het begin een crush op Zayn, wat best schattig is. ´´Ladies can you come with me? The boys are waiting for you!´´ zegt de bodyguard. Demi en ik kijken elkaar aan, pakken elkaars hand vast en lopen achter de bodyguard aan.

Harry POV:
´´Well boys this went very well!´´ roep ik enthousiast naar de jongens in de kleedkamer. Ik loop naar de koeler en haal er een blikje Pepsi uit. ´´Wat is nu het plan?´´ vraagt Liam. Er komen nu alleen nog 2 meiden voor de Meet & Greet, ze moeten elk moment hier binnen komen lopen.´´ antwoord Niall. Ik maak het blikje open en neem een slok, daarna loop ik naar de spiegel en trek mn shirt uit. Hmm, mn tattoo is nog een beetje rood.. maar dat zal wel overgaan denk ik. Ik heb het eigenlijk wel een beetje gehad met deze tour, ik wil lekker naar huis met de jongens en even helemaal niks doen. Nergens aan denken, gewoon chillen en even tijd voor ons zelf. Nog 2 concerten, en dan was het eindelijk zo ver! Ik zie mn telefoon oplichten. Als ik de naam zie verschijnen, ontsnapt er een diepe zucht uit mn mond. ´´Wie is het?´´ Louis is achter me komen staan. ´´Pff, het is Taylor weer.. ze blijft maar smsen, bellen, twitteren noem het maar op! Ik wordt er gek van!´´ nu ik er weer over praat, komen de frustraties weer boven. ´´Vas Happenin´?´´ hoor ik Zayn roepen vanuit de stoel. ´´Taylor´´ antwoord ik kortaf. Ik draai me om, en brand los over haar. Dan zie ik inene dat de deur openstaat, met 2 meiden in de deur opening.

Sky POV:
ik hoor Harry losbranden over Taylor. Ik knijp in Demi haar hand. ´´Dan zijn de geruchten toch waar´´ zeg ik tegen Demi, ´´ze zijn echt uit elkaar!´´Opeens stopt het geschreeuw, en kijken 5 paar ogen ons aan. ´´Uhm, we kunnen ook nog even buiten wachten?´´ stottert Demi. Ik zie haar met een schuin oog naar Zayn kijken. Tot mn grote verbazing geeft hij haar een knipoog, en op hetzelfde moment heb ik geen gevoel meer in mn hand omdat Demi hem fijnknijpt. ´´auwwww, Deem kappen´´ zeg ik half lachend, half serieus. Ik weet namelijk dat dit veel voor haar betekent, in 1 kamer zijn samen met One Direction. Ik loop naar de spiegel om te kijken of alles er nog wel uit ziet zoals dat moet. ´´You look good, pretty face´´ hoor ik iemand naast me fluisteren. Ik schrik en verstijf. Via de spiegel ontmoeten mijn blauwe ogen, de groene ogen van Harry.


Reacties:


Malikaa
Malikaa zei op 25 juni 2013 - 10:18:
Ik zit hier helemaal met een smile op mijn face, omdat dit gewoon super veel cute is ^^
Je schrijft egt goed!
Snel verder
xXx


Team1D
Team1D zei op 24 juni 2013 - 23:17:
Ahw omg fangirlattack

Snel verder


loveyouxx
loveyouxx zei op 24 juni 2013 - 22:59:
awhh.. That's cute!!
Snel verder!!
Xx


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 24 juni 2013 - 22:58:
Melding!