Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lay all your love on me || FINISHED » Kiss You?

Lay all your love on me || FINISHED

25 juni 2013 - 13:26

626

5

342



Kiss You?

hiiiiii! (K) Dit is alweer hoofdstuk 5! Dit is een extreem lang hoofdstuk, ik kon gisteravond bijna niet stoppen met schrijven maar heb er uiteindelijk wel een eind aan kunnen maken hihi! Daarom heb ik besloten om nu deel 1 erop te zetten, en vanavond het 2e deel. Anyway, enjoy this chapter! X M.S.

Sky POV:
Ik sta nog steeds stil, met mn lipgloss in mn hand. ‘’Hi, my name is Harry’’ hoor ik hem zeggen. Ik heb eindelijk genoeg lef verzameld om hem recht in de ogen aan te kijken, dus ik draai me naar hem toe. ‘’Oh, like i wouldn’t know’’ zeg ik lachend tegen hem, ‘’iedereen kent jou toch haha’’. Harry begint te lachen. ‘’Ja sorry, er zijn genoeg meiden die een meet and Greet hebben, maar dan niet weten wie we zijn. Best treurig eigenlijk.’’ Hmm, kan ik me wel iets bij voorstellen ja. Harry begint weer met praten. ‘’Ik zag je in het publiek, en ik heb er voor gezorgd dat je op het podium kwam bij ons. Ik wist alleen niet dat ik je daarna nog persoonlijk zou ontmoeten .. ‘’ ik krijg weer een knipoog. Ik voel dat mn wangen, naja laten we zeggen mn hele hoofd rood wordt. Ik draai om, en zie dat Demi het heel gezellig heeft met Zayn, ze zitten een beetje afgezonderd met elkaar te praten. ‘’Maar, ik weet nu jouw naam nog steeds niet?’’ hoor ik Harry vragen. ‘’Ja hoe heet je eigenlijk?’’ vallen Niall, Louis en Liam Harry bij. ‘’rustig rustig jongens, haha. Mijn naam is Sky Bakker, en ik ben 18 jaar.’’ sluit ik af. Ik loop naar de koeler en pak een blikje Pepsi. Ik weet eigenlijk niet eens of het mag, maar dat kan me niks schelen. Ik ben nerveus, en dan moet ik iets te doen hebben. Iets leuks, of aan iets leuks denken. Dan valt mn oog op een PlayStation 3 in de hoek, met een tv erbij. Ik loop ernaar toe, en tot mn verbazing vind ik daar, wat mijn perfecte afleiding is.

Harry POV:
Ze is echt stunning. Gewoon echt een beauty. Dat ik haar zag in het publiek was al een wonder, aangezien er altijd (duh) veel meisjes zijn. Maar wist ik veel dat ik haar daarna nog zou ontmoeten via deze meet and Greet. Ik zie dat ze haar tas en telefoon op tafel heeft neergelegd. Ik krijg een idee. Ik zie dat Sky bij de Playstation staat, en de spelletjes aan het bekijken is. Ik pak razendsnel haar telefoon, schrijf haar nummer op en doe de telefoon weer terug in haar tas. Ik heb zojuist een spoed-operatie ‘’Hoe krijg je het nummer van een leuk meisje’’ uitgevoerd. Dan hoor ik inene een gil, die uit de hoek van de Playstation vandaan komt. Mn hart mist even een slag, en ik draai me om. Wie weet wat er gebeurd is? Een hartaanval? Een spin? Ik weet het niet.

Sky POV:
Ik slaak een gil. YES! Karaoke! OMG ik hou hier zo van! ‘’Deem! Kijk! Ze hebben karaoke!’’ roep ik enthousiast. ‘’Sky? Demi is even druk bezig..’’ hoor ik Harry naast me fluisteren. Ik draai me om, en zie dat ze het wel héél gezellig hebben, en speeksel aan het uitwisselen zijn. Ja lekker dan Deem, ik heb je nodig nu!! Denk ik boos. Naja, dan maar over een andere boeg gooien. ‘’Guys! Wie wil er karaoke doen?!’’ roep ik door de kleedkamer. ‘’Ikke! Ikke! Ahw please mag ik?’’ hoor ik Niall smeken. “Oke Niall, jij mag eerst haha’’ ik ga helemaal stuk om het lieve smekende gezichtje dat naar me kijkt. ‘’Kan je wel zingen dan?’’ hoor ik Louis vragen. ‘’Ohh wacht maar, beter dan dat jij denkt Mr. Tomlinson!’’ zeg ik schaterlachend. ‘’Nou, dat moet ik meemaken!’’ zegt Louis lachend. Hij pakt een stoel en gaat links van mij zitten. Ik hoor nog meer voetstappen, en zie dat Harry naast Louis is gaan staan. O god, dit moet goed gaan nu, anders dan is mn leven voorbij. Ik hoor de eerste tonen van ‘’Stay’’, kijk strak naar het scherm en begin te zingen.


Reacties:


menepen
menepen zei op 25 juni 2013 - 20:08:
Verder


ZaynLoveMe
ZaynLoveMe zei op 25 juni 2013 - 17:29:
Gauw verder!


loveyouxx
loveyouxx zei op 25 juni 2013 - 16:20:
oeww
meldingg!!


Malikaa
Malikaa zei op 25 juni 2013 - 15:59:
Wacht, kan ze zingen?! Could she be any more perfect???
Snel verder
xXx


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 25 juni 2013 - 15:46:
Melding!!