Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lay all your love on me || FINISHED » Kiss You? deel 2

Lay all your love on me || FINISHED

25 juni 2013 - 20:42

832

8

435



Kiss You? deel 2

Hi! dit is deel 2 van Kiss You?. enjoy and let me know what you think! X M.S.

Harry POV:
Ik ga naast Louis staan, en hoor de klanken van ‘’Stay’’ door de kamer gaan. Ik hou echt van dit liedje, Rihanna zingt het met zoveel emotie.. Maar ik hoor Sky inzetten. ‘’All along it was a fever, a cold sweat hot headed believer. I threw my hands in the air, said show me something. He said if you dare, come a little closer.. Round and round and round and round we go, oh now tell me now tell me now tell me now you know..’’ Ik slik even. Ik kijk naar Sky, en zie dat de tranen in haar ogen staan. Ik zou zeggen dat ze het met dezelfde emotie en passie zingt zoals Rihanna. Ik concentreer me op Sky haar stem. ‘’Not really sure how to feel about it, something in the way you move. Makes me feel like i can’t live without you it takes me all the way, i want you to stay.’’ Ze kijkt verlegen om zich heen als ze realiseert dat haar stukje is afgelopen. Ze kijk naar mij en Louis, ik geef haar een knipoog en Louis begint te klappen. ‘’My god Sky, heb jij onder een steen geleefd ofzo? Waarom doe je niks met je stem? Weet je hoe goed je kan zingen?!’’ zegt Liam die mee heeft geluisterd. Ze bloost en wordt rood, en dan is het weer de beurt aan Niall, die verder zingt.
‘’It’s not much of a life you’re living, it’s not just something you take it’s given. Round and round and round we go. Oh now tell me now tell me now tell me now you know. Not really how to feel about it, something in the way you move. Makes me feel like i can’t live without you, it takes me all the way.. i want you to stay.’’ Dan komt nu het stukje wat ze samen zingen, ik ben heel benieuwd hoe dat klinkt!

Sky POV:
OMG dit gaat echt goed! Ik zing de longen uit mn lijf, voor zover dat gaat natuurlijk met een ballad, en ik krijg complimenten van de jongens en,again, een knipoog van Harry. Ik wordt rood en draai me om, en zie Demi met Zayn op de bank zitten. Ze steekt haar duim omhoog, en ik weet dat het goed is, en dat ik goed zing. Door de jaren heen hebben we samen een soort codetaal ontwikkeld, waarvan ‘’duim omhoog’’ betekend dat alles goed gaat haha. Ik draai me snel weer om, en zie dat dit het stuk is waar Niall en ik samen zingen. Hoe zou dat klinken? Vraag ik me af. ‘’Ohhh the reason I hold on, Ohhh cause I need this hole gone
Funny you're the broken one but i'm the only one who needed saving
Cause when you never see the lights it's hard to know which one of us is caving..’’
Ik kijk Niall aan, en zeg tegen hem dat het best goed klinkt samen. ‘’Ja klopt! Je had eigenlijk een duet met ons moeten doen, of alleen met Harry ofzo. Je zingt écht heel goed Sky.’’ Ik bloos alweer, en zing snel verder. Althans, dat probeer ik. Ik zie in mijn ooghoek namelijk geen blond gestalte staan, maar een gestalte met bruin, krullend haar. De jongen op wie ik sinds het begin een crush heb. De jongen die het laatste stukje voor mij lijkt te zingen.
‘’Not really sure how to feel about it
Something in the way you move
Makes me feel like I can't live without you
It takes me all the way
I want you to stay, stay
I want you to stay, ohhh..’’


Harry POV:
Ze zingt zo goed. Ze had met mij op het podium moeten staan! Gelukkig merkt Niall het al op, en ze moet blozen. Zo schattig. Ik sein Niall, en hij loopt naar me toe. ‘’Nialler, ik wil dit laatste stukje voor haar zingen.. Mag ik?’’ vraag ik met puppy ogen. ‘’Ahhwww Harry! So cute! Go on!’’ plaagt Niall me. Ik pak de microfoon en zing het stukje. Ze draait mijn kant op, en ik concentreer me op het zingen. Ik hoor Zayn tegen Demi zeggen dat ik dit ‘’heel waarschijnlijk’’ voor Sky zing. Duh, natuurlijk zing ik dit voor haar. Ik wil dat ze blijft. Ik wil haar leren kennen. En misschien draait dit wel uit op meer. Misschien dat Taylor dan eindelijk inziet dat het voorbij is. ‘’En? Wat vond je ervan?’’ vraag ik even later aan Sky, nadat we met ze tweetjes bij de spiegel gingen zitten. ‘’Uhm, erg mooi. Maar ik moet je wel 1 ding vragen.’’ zegt ze bloedserieus. Oh oh. Wat kan het zijn? Wil ze weg hier? Maar dat kan niet! Ik heb nog niet tegen haar gezegd dat ik haar wil leren kennen! Ze mag nog niet weg!
‘’Zong je het laatste stukje voor mij?’’ Ik slik. ‘’ja, ik zong het voor jou. Omdat ik wil dat je blijft. En ik wil je beter leren kennen.’’ Vertel ik haar. Ik zie haar slikken. Shoot. Straks wil ze mij niet leren kennen?


Reacties:

1 2

Lotteimy
Lotteimy zei op 26 juni 2013 - 20:45:
melding trouwens x


loveyouxx
loveyouxx zei op 26 juni 2013 - 13:32:
awhhhhh

meldingg!!! ;p


Lotteimy
Lotteimy zei op 26 juni 2013 - 8:16:
OMG HAZZ tuurlijk wil ze je leren kennen!
WIE WIL DAT NOU NIET ? ! x


Malikaa
Malikaa zei op 26 juni 2013 - 6:59:
Trust me Harry, ze wilt je echt wel beter leren kennen ^^
Snel verder
xXx


Team1D
Team1D zei op 25 juni 2013 - 22:53:
Sorry inspiratie op voor een melding

Oh wacht...... *brainbreaker*

Nope melding