Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » When Memories Came true » Part 1

When Memories Came true

15 april 2009 - 16:06

327

1

150



Part 1

Het is al weer een jaar geleden dat ik naar phoenix verhuist ben. Maar weer moesten we weg. "Ik heb een nieuwe baan dus we moeten verhuizen liefje" dat waren de woorden van mijn moeder. Ze is een halfjaar geleden van mijn vader verhuist. Ik kan het nog steeds niet bevatten. Ze leken zo gelukkig in mijn ogen. Maar schijn bedriegt.

Nu staan ik en me moeder op het punt weer te gaan verhuizen. Met een zucht zet ik de laaste 2 dozen in de verhuiswagen. 'hebben we alles mam?' 'Ja lieverd we kunnen' Terwijl de vrachtwagen in een klein zwart puntje verdwijnt naar het nieuwe huis stappen ik en mijn moeder in de auto om te vertrekken. De reis duurde lang en door het hete weer was het ook niet echt een fijne rit. Maar eindelijk waren we dan in onze nieuwe woonplaats aangekomen. De prachtige witte villa straalde prachtig. New Castle was mijn nieuwe woonplaats. Dat betekende, nieuwe mensen, nieuwe vrienden en een nieuwe school. Misschien vindt ik dat nog wel het ergste van het hele gebeuren van het verhuizen. Dat ik naar een nieuwe school moest.

Met een plof laat ik me in de sofa neervallen. Het was een lange zware dag. Nog vele dozen waren onuitgepakt, maar het belangrijkste stond al. Mijn moeder zet een warme kop thee neer voor mij. 'dankje' mompel ik terwijl ik voorzichtig een slokje neem van het warme goedje. 'zin om morgen naar je nieuwe school te gaan?' vraagt mijn moeder terwijl ze vriendelijk lacht. 'nee niet bepaald' mompel ik. 'waarom niet?' blijft ze doorzeuren. 'daarom niet man, zeur niet zo oke?' 'oke lieverd' verontschuldigd ze haar direct. 'Ik ga slapen, tot morgen' meld ik mijn moeder waarna ik van de bank opsta en naar boven loop.


oke dit is het eerste stukje. heel saai ik weet ik ben nog niet klaar maar mijn inspiratie is op en dit is dus even een inleiding voordat het echt begint XD


Reacties:


Sweetlady
Sweetlady zei op 15 april 2009 - 19:31:
snel verder x