Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Save your kisses for me..!x [TC] [-Continued-] » Deel 25

Save your kisses for me..!x [TC] [-Continued-]

15 april 2009 - 17:33

480

2

207



Deel 25

Tom POV
Na nog een tijdje wat op het internet en zo te hebben gekeken besluit ik dat het voor mij ook maar tijd is op te stoppen en te gaan slapen, morgen school. Eigenlijk zie ik het deze keer wel zitten, naar school gaan. Ja, dan zie ik Bill! God, volgend mij heb ik nog nooit zoveel zin gehad in school. In maak me klaar om te gaan slapen en kruip in mijn bed.

*volgende ochtend*

Zuchtend open ik mijn ogen na dat ik mijn wekker heb afgeklopt. School, school! Ik spring op en neem kleren waarna ik vliegensvlug de badkamer in verdwijn. Ik maak me klaar en ga dan naar beneden waar ik een ontbijt binnen speel, neem mijn spullen en ga naar de bushalte, pap is toch niet thuis. Bij de bushalte aangekomen zet ik me neer op het bankje en stop mijn handen in mijn zakken aangezien het best wel koud is. Niet veel later komt de bus aanrijden en stap ik in, met mijn blik neem ik de mensen op tot ik Bill zie, Bill! mijn hart maakt een sprongetje en vrolijk ga ik naast hem zitten. ‘Herr Bill!’, zeg ik vrolijk en klop op zijn been. ‘Tompiedompiedom!’, zegt hij breed lachend. ‘hoe kom je er op?’, ‘nou Lien was gister bezig, ‘pompiedompiedom’ en toen heb ik er Tompiedompiedom van gemaakt.’, ‘oké, klinkt logisch.’, ‘ja hé?’, ik knik maar. ‘hé Tom!’, wordt er achter geroepen, ik draai mijn hoofd en zie Jonas en de rest zitten, ik knik vriendelijk en richt me weer tot Bill. ‘wil je anders bij hen gaan zitten?’, vraagt hij, ik haal mijn schouders op. ‘ga je wel mee dan?’, hij knikt vrolijk en samen staan we op en zetten we ons bij de rest. We praten nog wat en Bill lijkt zich ook meer op zijn gemak te voelen bij de jongens. Als we bij de bushalte aangekomen zijn stappen we af en lopen richting school. ‘zeg Bill.’, vraagt Mathijs van achter ons. Bill stapt trager tot hij naast Mathijs loopt. ‘ja?’, ‘hoe krijg jij je haar zo?’, zegt hij wijzend naar Bill zijn haar. ‘stijltang?’, en Bill kijkt Mathijs Verontwaardigd aan. ‘nee, ik bedoel niet zo, maar zo omhoog.’, ‘Oh, veel haarlak, touperen en een stijltang!’, zegt Bill vrolijk. Mathijs knikt. ‘jou haar is te kort hoor.’, zegt Bill grijnzend. En dan komt hij weer naast me lopen. Eindelijk zijn we op school aangekomen. ‘euhm Tom, ik moet wel naar de lerarenkamer dus, ik zie je straks wel of zo.’, ik knik en hij gaat weg. Hij draait zich nog één keer om, zwaait, en gaat het grote gebouw binnen. meteen beginnen de jongens vragen te stellen zoals; ‘zijn jullie nou samen?’ ‘zeker dat het een jongen is?’ en dat soort dingen, ik besluit maar om het te negeren en zet me op een bankje. Hopend dat Bill zijn schema verandert.


Reacties:


Hugbear
Hugbear zei op 11 maart 2010 - 20:32:
nu bedenk ik me ineens - ik wil ook wel les van Bill!! Kan hij geen les geven in Oldenzaal? sorry... dat is even nodig..


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 16 april 2009 - 10:12:
wiiii, snel weiter bitte!!!

love it!!!