Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » This Is Love » 5.

This Is Love

27 juni 2013 - 0:14

220

0

194



5.

Scooter huurde de bowlingzaal af zodat er geen paparazzi kwam enzo. Daar was ik wel blij om want Justin verdiend ook zn rust. We waren er, we
gingen bowlen het was zo lachen met Justin en hij is zo goed in bowlen, naja ik bak er natuurlijk weer niks van. Dus Justin hielp, hij ging achter
me staan en pakte me hand met de bowlingbal beet en we gooide samen de bal naar voor en het was een strike. ''That is how we doing'' riep Justin.
Ik sprong in zn armen en we gaven elkaar een zoen. ''He is so happy now.'' Hoorde ik achter me. ''Who?'' zei Justin ''You.'' zei Alfredo.
''That's because Melissa is here.'' En hij lachte naar me. Ik bloosde. ''Everyone knows that here Justin.'' zei Alfredo. Het bowlen was afgelopen en
we gingen weer terug naar het hotel. Ze hadden een bad in het hotel dus ik ging in het bad. Met een big smile op me gezicht zat ik in dat bad.
Ik was zo blij dat ik nu eindelijk met Justin was en niet meer dat gezeur van me moeder en haar vriend. Ik kwam uit bad en deed me pyjama aan.
Justin was in slaap gevallen op de bank. Ik deed de tv uit en de lichten toen ging ik naast hem liggen en viel in slaap.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.