Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me, stupid || ft. Harry Styles » Episode 2. "I love you, babe." ||2||

Kiss me, stupid || ft. Harry Styles

27 juni 2013 - 16:23

1057

5

283



Episode 2. "I love you, babe." ||2||

'Dus, wat wil je vandaag doen?' vraagt Harry me met een glimlachje. Samen zitten we op de bank. 'Geen idee. Wat kun je hier doen?' vraag ik. 'Wat kun je hier nou niet doen?' roept Louis verbaasd. Ik grinnik. 'Dat weet ik dus niet omdat ik niet weet wat je hier kunt doen,' grinnik ik. 'Maar je hoort te weten dat je hier alles kunt doen ondanks je niet weet wat je hier kunt doen omdat je hier alles kunt doen,' gaat hij door. Ik open mijn lippen om door te gaan, maar geef dan op. Lachend schud ik mijn hoofd.
'Het verbaasd me nog steeds dat je je niet ongemakkelijk voelt hier,' zeg ik. 'Wat?' vraagt hij. 'Ik bedoel, meeste mensen voelen zich ongemakkelijk naast stelletjes,' grinnik ik. Hij haalt zijn schouders op. Zij blik schiet naar Harry, dan staat hij op. 'Ik moet gaan.' zegt hij grijnzend. Hij trekt zijn jas en schoenen aan en opent dan om daarna de weg te gaan. 'Waar gaat hij nou heen?' vraag ik met een frons. 'Geen idee,' zegt Harry. 'Dus?' vraag ik. 'Dus wat?' vraagt hij lachend. 'Wat gaan we doen?' vraag ik lachend en spring dan op. 'Nou, Louis is waarschijnlijk naar Eleanor... We kunnen naar een andere beste vriend van mij,' glimlacht hij. 'Jullie zijn vier beste vrienden?' vraag ik. Hij knikt. Ik knik en wil naar de voordeur lopen. 'Waar ga je heen?' vraagt Harry me. 'He?' vraag ik verward. 'We gaan toch naar een goede vriend van jou?' vraag ik. 'Ja, maar je moet je even aankleden,' grijnst Harry wijzend naar mijn kleren. O ja, dat is waar ook. Ik had niets aan dus besloot om zijn sweatshirt aan te trekken. 'Maar ik heb geen kleren,' zeg ik sip. Trek gewoon een joggingbroek van mij aan,' zegt hij. 'Sorry maar ik heb hier geen kleren voor je. Ik beloof dat we zo snel mogelijk zullen winkelen oke?' vraagt hij me glimlachend. Ik knik blij en ren de trap op om in zijn kledingkast te zoeken voor een broek. Als ik een te grote broek heb gevonden die duidelijk voor Harry te klein komt aan heb, zoek ik een paar warme sokken. Ook die trek ik aan. Dan ren ik zo snel mogelijk naar beneden. 'Klaar!' roep ik. 'Dan kunnen we nu gaan,' zegt hij terwijl hij de gang op loopt. Hij trekt zijn schoenen aan en jas aan, en wacht dan op mij. 'Ik heb geen jas en geen schoenen. Of nee ik heb wel schoenen, maar dan moet ik mijn hakken aan doen,' zeg ik. Hij trekt zijn jas uit, en geeft mij die. Dan pakt hij een andere jas uit de kas. Van Louis waarschijnlijk. Dan pakt hij schoenen uit de kast. 'Hier.' zegt hij. Deze paar zijn kleiner dan die van Harry.'Van wie zijn deze?' vraag ik lachend. 'Van Louis. Hij heeft kleinere voeten dan mij,' grijnst Harry. Ik knik. 'Ik hoop niet dat hij het erg vind,' zeg ik terwijl ik zijn schoenen aantrek. Samen stappen we naar buiten. Hij loopt naar zijn auto en houd de deur voor me open. Glimlachend stap ik in. Dan stapt hij ook in, en begint dan te rijden.

Hij stopt met rijden, parkeert, en helpt me uit de auto. 'Hier is het.' glimlacht hij terwijl hij op de deur bonkt. 'Hey Niall de open,' roept hij. Fronsend denk ik na. Niall. Wie was Niall ook al weer? Als Niall de deur heeft geopend, en ik de oceaanblauwe kijkers van hem zie, schiet het me te binnen. Hij was de blonde jongen die ik ontmaagd. En volgens mij herkent hij me nog. Hij glimlacht. 'Hey Nadine,' zegt hij terwijl hij me voorzichtig omhelst. 'Jullie kennen elkaar?' vraagt hij me. Ik knik blozend. 'Van waar?' vraagt hij terwijl we naar binnen stappen. 'Hij.. Hij was-' verder dan dat kom ik niet. Ik kan het niet zeggen. Ik weet niet waarom. 'Ik was een klant,' zegt Niall. Ik zucht. 'Juist.' zegt Harry terwijl hij naar de woonkamer loopt. Hij ploft neer op de bank, en zakt verveeld onderuit. Niall daarentegen loopt naar de keuken. 'Moet ik helpen?' vraag ik glimlachend. Hij knikt met een klein glimlachje. 'Dat is goed.' zegt hij. Hij pakt een paar glazen. 'Als jij nou eens drinken uit de koelkast wilt pakken,' glimlacht hij. Ik knik en open de koelkast. Ik pak er cola uit, en sluit de koelkast dan weer. Ik vul de glazen terwijl Niall een zak chips zoekt. Nadat de glazen gevuld zijn, pak ik ze op, en breng ze naar de woonkamer. Niall loopt achter me aan met de chips. 'Zo.' zeg ik terwijl ik een glas aan Harry geef. Ik plof neer naast hem. Ik voel zijn negativiteit. 'Hey, wat is er nou curly?' vraag ik grinnikend. Ik druk een kus op zijn wang. 'Niets,' zegt hij afstotend en pakt zijn glas op. Hij drinkt zijn glas op, neemt een hand chips, propt dat in zijn mond, en staat dan op. 'Ik ga weg,' zegt hij dan. 'Wacht, ik kom mee,' zeg ik en pak zijn arm vast. 'Hoeft niet.' mompelt hij. Ik zucht. 'Hoeft wel. Samen uit samen thuis,' zeg ik. Dan draai ik me om naar Niall. 'Sorry dat we zo kort gebleven zijn.' verontschuldig ik me. Hij schud zijn hoofd. 'Geeft niet.' zegt hij. 'Ik laat jullie uit.' zegt hij. Harry haast zich en trekt me snel het huis uit. Als we in de auto zitten, haast hij zich een weg naar huis.

'Wat was er nou met jou?' roep ik boos. 'Niets,' mompelt Harry terug. Langzaam dringt het tot me door. 'Jij bent jaloers!' zeg ik lachend. Harry zucht en knikt. 'Ja.' 'Maak je geen zorgen, ik hou alleen van jou,' mompel ik zachtjes terwijl ik op zou schouder leun. We zitten op de bank.
Hij drukt een licht kusje op mijn lippen en trekt zich dan terug. Meteen smachten mijn lippen naar meer. Ik pak zijn gezicht ruw vast, en druk mijn lippen op de zijne. Als zijn tong tegen mijn lip tikt open ik mijn lippen meteen en laat hem binnen. Onze tongen spelen de spel van de liefde terwijl onze lichamen zich langzaam verstrengelen. Voorzichtig laat hij me los. 'Ik hou ook van jou,' mompelt hij dan.

~~~
Hellooo people, bij de 5 of hoger schrijf ik vanavond nog een stukje!


Reacties:


IloveZayn
IloveZayn zei op 5 juli 2013 - 21:32:
Hahaha ahww hazza toch


Lotteimy
Lotteimy zei op 28 juni 2013 - 19:31:
Hahaha die Hazza ..


tamarastyles
tamarastyles zei op 28 juni 2013 - 6:58:
Ik wist wel dat harry jaloers zou worden! Nou ja ik zou het ook geen prettig idee vinden als mijn vriendje het heeft gedaan met een vriendin van mij.


lilovelou
lilovelou zei op 27 juni 2013 - 23:54:
Dat was so awkward!


Malikaa
Malikaa zei op 27 juni 2013 - 17:51:
Harry, niet zo jaloers =P
Snel verder
xXx