Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Gotta be you (AF) » ×3×

Gotta be you (AF)

27 juni 2013 - 23:56

836

2

256



×3×

Enjoy! ;)

*Twee weken later*
POV Zayn

Vandaag is het zover. Miley komt terug! Ik heb haar zoveel te vertellen, wat er allemaal gebeurd is tijdens onze tour, ook al weet ze het meeste wel, maar de kleine details nog niet. Wat er gebeurd is tussen mij en Perrie en natuurlijk wil ik alles van haar kant weten. Ik rij naar het vliegveld en loop naar de aankomsthal, hier moet ze zo aankomen. Ik kijk op het bord en sta precies goed. De minuten verstrijken en verstrijken. Het duurt wel erg lang, maar ja ze moet natuurlijk wachten op haar koffer. En Liam natuurlijk ook. Dan zie ik haar eruit komen, maar ze is alleen! Ze komt rennend aan en omhelst me. Ze houdt me even vast en ik hoor haar zachtjes snikken.
,,Hé, what's wrong?" vraag ik en ik kijk haar aan.
,,It's over between Liam and me."
,,What...?!" Ze kijkt me met betraande ogen aan en lacht naar me. Dan voel ik me zo vertrouwd ineens. In mijn buik onweert het en begint er wat te fladderen. Ik kijk Miley aan, best wel lang.
,,It's fine. My feelings where gone. I thought that Australia could help, but it wasn't."
,,I have news." Ik kijk Miley aan en ze droogt haar tranen.
,,Is something wrong with Perrie?"
,,No. Well, it's over between us to. She was in love with somebody else."
,,Are you serious?!" Miley omhelst me weer en ik voel dat ik moet blozen. We lopen samen terug naar mijn ons huis. Onderweg ben ik alleen maar bij Miley in gedachten. Zou ik haar soms leuk vinden?

Thuis luister ik niet naar de verhalen van Miley, maar zit in gedachten. Ben ik verliefd? Miley is het mooiste meisje waar ik bevriend mee ben. Oké, ik ben dus echt verliefd op haar. Uitgerekend op het meisje die ik al drie jaar ken. Ze is net twee weken op vakantie geweest, ze komt terug zonder haar vriendje en...woesj! Al meteen toen ze bij de aankomsthal tevoorschijn kwam, was ze anders dan anders. Dan gaat mijn mobiel af. Ik neem hem op:
Hello with Zayn. Zeg ik.
Is she there yet? Schreeuwt een opgewonden stem in mijn oor. Het is Niall. En daar heb je meteen ook mijn volgende probleem. Niall is namelijk verliefd op Miley. Al een jaar. Intussen heeft hij alle details die ik over haar weet uit me getrokken.
Yes! Zeg ik.
I'll be right at your place! roept Niall en voor ik nog iets kan zeggen, verbreekt hij de verbinding. Poeh! Wat doe ik nu? Moet ik zeggen: 'Sinds vanmorgen ben ik zelf verliefd op Miley, kijk verder maar waar je je informatie vandaan haalt?' Onmogelijk! En het zou nog veel onmogelijker worden als Miley iets zou merken van mijn nieuwe gevoelens voor haar.
,,Miley, I have something to do in my room." Zeg ik tegen haar. ,,Niall is coming and it's a mess."
,,Okay, I'll be here waiting for you." Ze geeft me een knipoog en ik wordt warm. Ik voel dat ik bloos en loop snel naar boven.

Op mijn kamer kijk ik naar de wand die Miley en ik gemaakt hebben de afgelopen drie jaar. Er hangen allemaal foto's op. Miley en ik in alle mogelijke situaties: zwemmend in het meer, een vredespijp rokend voor onze zelfgebouwde tipi, tegen een rots op klimmend en tijdens een verjaardag toen we een echt indianenfeest hielden, een powwow. Er zijn twee foto's waar Niall ook op staat.
,,Zayn!" hoor ik Miley van beneden roepen. ,,Niall is here." Niall is er dus al. Balen! Ik loop naar beneden en ga de richting de woonkamer. Ik blijf even stil staan bij de deuropening. Niall kijkt Miley stralend aan. In mijn maag begint een klein akelig vuurtje te branden. Was Miley altijd al zo knap? Natuurlijk was ze dat! Haar donkere bruine haren heb ik altijd al mooi gevonden. Ze passen geweldig bij haar lichte huid en haar grote blauwe ogen. Ook haar mond is prachtig. Volgens haarzelf is die te breed, maar ik vind hem juist precies goed. Waarschijnlijk vind Niall dat ook. Pfff... ik draai me om en bekijk mezelf in de spiegel. De jongen in de spiegel heeft kort zwart haar met een paar blonde plukken. Ik probeer een lachje om te controleren of de kuiltjes in mijn wangen er nog zijn. Ja hoor, daar zijn ze. Godzijdank! Het T-shirt is niet slecht; het past precies bij mijn bruine ogen. Ik zucht. Waar komen die stomme gedachten opeens vandaan? Die had ik hiervoor nooit. Ik draai me resoluut om. Daar staan mijn beste vriendin en mijn goede vriend. Het kan toch niet zo zijn dat die vriendschap vanwege mij naar de knoppen gaat? Het is trouwens sowieso een belachelijk idee: Zayn wordt verliefd op Miley. Waarschijnlijk verbeeld ik het me alleen maar. Zo lang als deze keer zijn we nog nooit van elkaar gescheiden geweest. Het is vast gewoon de blijdschap om elkaar weer te zien, verder niets. Klaar! Ik trek mijn schouders recht en loop naar Miley en Niall.


Reacties:


elma
elma zei op 28 juni 2013 - 17:09:
snel verder (:


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 27 juni 2013 - 22:13:
oehhhhh!
Zaynie, kijk uit het raam en vlinders vliegen in je buik.
*als Zayn kijkt zwaai ik naar hem*