Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Family and friends, our lifes with one direction » Hoofdstuk 19

Family and friends, our lifes with one direction

28 juni 2013 - 15:27

441

2

236



Hoofdstuk 19

Het verhaal gaat verder met Katie. Katie is een vriendin van Harry, en werkte bij hem in de bakkerij. Maar sinds dat Harry beroemd is spreekt ze hem niet meer. Of toch wel?

Ik word wakker van mijn wekker. 05:00 in de ochtend. Ik spring onder de douche. Om 06:00 moet ik alweer beginnen met broodjes bakken en alles klaarleggen. Ik heb veel geruchten gehoord dat Harry vandaag naar de bakkerij komt. Ik weet niet wat ik daarvan moet denken. Ik weet nog dat ik smoorverliefd op hem was, naja, nog steeds eigenlijk. Hij is echt alles voor mij. Ik ken hem al superlang, we waren echt close vroeger. Maar sinds dat hij beroemd is, praten we niet meer. Ik vind het erg jammer. Ik heb nooit echt de kans gehad om hem te vertellen wat ik voor hem voel, maar ik wil het wel vertellen. Ik stap op m'n fiets, pak m'n iPhone en doe m'n oortjes in. Ik luister Live While We're Young van one direction. Elke keer als ik Harry hoor, moet ik lachen en blozen. Na een half uur fietsen ben ik er eindelijk. Ik zet m'n fiets op slot en loop naar binnen. 'Hoi Katie' zegt Elizabeth vrolijk. Elizabeth is de baas van de bakkerij. Ik groet haar terug en loop naar achteren. Ik doe daar mijn schort om en loop weer naar de kassa. Ik maak wat broodjes en zet ze in de oven. Vroeger was dat de taak van Harry. Ik zing, zoals elke dag, een liedje van one direction. De klanten zijn dat van me gewend. Dan hoor ik de deur open gaan.
Ik ben nog steeds met de vitrine bezig. 'Wat mag het zijn??' Vraag ik vriendelijk aan de klant. 'Een roze donut met een sapje' zegt ie. Haha, dat nam Harry altijd, bedenk ik me. Ik pak een roze donut en schenk een sapje in. 'Dat is dan 3,45' zeg ik beleefd. 'Hier' zegt de stem. Ik wil m'n hoofd ophalen en het geld aannemen. Ik heb het eten mooi in een zakje gezet en wil het aan de klant geven, maar dan zie ik wie het is. 'HARRY!' Schreeuw ik geschokt. 'Hoi Katie' zegt hij vrolijk. 'Krijg ik nog een knuffel?' Vraagt hij. 'Uhuuuu' zeg ik en ren naar hem toe. Hij knuffelt me stevig. 'Ik heb je zo erg gemist' zeg ik. 'Ik jou ook!' Zegt hij. 'Harry, mijn kindje!' En ze loopt sierlijk naar men toe en geeft hem een kus op zijn voorhoofd. 'Haha, hoi bethie!' Zegt Harry. O gosh! Wat ziet hij er toch sexy uit! Zijn mooie krullen, die lach! Zijn ogen zijn gewoon om in e verdrinken. Nu vind ik em nog leuker dan eerst. Na lang te hebben gekletst met hem en Louis, moeten ze weg. Ik geef hem nog zijn donut, en hij mij zijn nummer.


Reacties:


1Dzayn
1Dzayn zei op 28 juni 2013 - 15:29:
hihi, cuttee


Janitaa
Janitaa zei op 28 juni 2013 - 15:29:
Aaw!
Snel veder!
Xxx'jeass