Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Gotta be you (AF) » ×5×

Gotta be you (AF)

28 juni 2013 - 19:18

870

1

205



×5×

Enjoy! ;)

POV Miley
Zayn heeft dus al twee weken niet meer met Perrie?
,,No!" schreeuwt Niall. Hij springt opgetogen overeind en pakt Zayn bij zijn schouders. ,,Why didn't you tell me? Tell! Come on, who is it? Where do you know her from?" Ik wil dit niet horen en doe net alsof ik niet luister.
,,From Spain." Zegt Zayn. Ik voel hem naar me kijken, maar ik verroer me niet. Wat zou hij nou denken? Zou hij denken dat ik misschien een klein beetje jaloers ben?
,,Do not let me pull out every word! What's her name?"
,,Katherine." Antwoord Zayn.
,,Cool!" roept Niall. ,,Do you hear that Miley? Zayn is in love with a Spaniard. Katherine is her name. Is that not a awesome name?" Ik rol met mijn ogen. Ik zou toch een reactie moeten geven, anders denken ze dat ik niet luister. Ik kijk Zayn aan.
,,How does she look like?" vraag ik aan hem.
,,Just great! Blond hair and green eyes."
,,Blond hair? Do you have a picture of her?" Zayn schudt zijn hoofd. Ja, hoe moet ik hem dan geloven?
,,No, but maybe she will send me a picture. We plan to see each other regularly." Nu ben ik volledig van mijn stuk gebracht. Zayn valt niet op blonde meiden en nu opeens wel?
,,Do you mean that she is also in love with you?"
,,Yes." Zegt hij. ,,What do you think?" Ik voel de jaloezie opkomen. Ik wil meer weten. Zayn vertelt me stukje bij beetje dat ze elkaar ontmoet hebben op het strand in Sevilla, dat er meteen een vonk tussen hun oversloeg en dat ze gewoon niet konden wachten tot ze elkaar eindelijk weer zouden zien. Oké, duidelijk ik weet genoeg! Ik ben een stuk minder vrolijk en kijk Niall aan.
,,Niall, will you walk along the sea with me?" Niall kijkt Zayn met een triomfantelijke blik aan. Waarom doet hij dat? Het is toch geen wedstrijd? Niall en ik verdwijnen in het donker en Zayn blijft alleen achter.

POV Zayn
,,Hurry up you guys!" roep ik ze nog na. Dat is toch zo? Als ze niet snel terugkomen, is het pikkedonker. Eigenlijk is alles nu toch helemaal voor de bakker. Met dat verzonnen vriendinnetje komt natuurlijk niemand erachter wat er echt met me aan de hand is. Ergens daar in het donker giechelt Niall. Wat valt er nou te giechelen? Gelukkig komen de twee niet lang daarna terug. Nog meer stomme vragen zou ik nu echt niet kunnen verdragen. Niall knipoogt naar me. Hij ziet er een beetje verfomfaaid uit en straalt. Jemig, dit is toch echt niet uit te houden. Dan komt Miley naast me zitten. Haar schouder raakt de mijne aan en haar linkerbeen strijkt langs mijn rechter. Sinds wanneer is het strand aangesloten op het elektriciteitsnet? Deze schok was op z'n minst honderdduizend volt. Tegenover ons zit Niall en hij kijkt Miley met fluweelzachte ogen aan. Zo overdreven. Echt! Miley en Niall praten over van alles en nog wat en ik...? Ik krijg niets over mijn lippen. In plaats daarvan zit ik stijf rechtop en registreer elke aanraking. Af en toe buigt Miley zich naar voren en dan kriebelen haar haren langs mijn arm. Soms draait ze zich een beetje, zodat haar heup heel dicht tegen die van mij aankomt. Of ze leunt naar achteren op haar handen. Dan liggen haar en mijn hand vlak naast elkaar en onze pinken raken elkaar heel lichtjes. Langs mijn onderarm loopt een rilling omhoog, die zich vervolgens verspreidt door mijn hele lichaam. Kan het echt zijn dat Miley hier helemaal niets van merkt?

Verdorie! Ik kan me echt niet meer herinneren wanneer we bedacht hebben dat Niall vannacht bij mij blijft slapen. Ik zou nu veel liever alleen in mijn bed liggen en over Miley dromen. Dromen is namelijk toegestaan. In plaats daarvan moet ik luisteren naar het geklets van Niall.
,,I stumbled. Ik mean really stumbled. And then she catches me."
,,Who? The beach spirit?" vraag ik. Niall lacht.
,,No, Miley of course. She catches me en hold me at my arm. But I stood this way or another still a little shaky en then she hold me closer. So..." Ik wil me dit niet voorstellen.
,,Did she kiss you?" vraag ik en ik hoop heel hard dat je niet kunt horen hoe zenuwachtig ik ben. Niall piept: ,,Miley sure! You told me yourself that she has nothing to do with all that love stuff, for now."
,,No of course not!" De steen die van mijn hart valt, komt gelukkig geluidloos neer. Het was ook maar een heel kleintje. Tenslotte weet niemand, op Miley zelf na misschien, of dat intussen niet veranderd is.
,,But maybe it's changed?" vraagt Niall.
,,Maybe." Antwoord ik en ik gaap demonstratief.
,,Tell me more about Katherine." Ik gaap nog een keer en bedenk wat ik nu weer zal verzinnen. Maar nog voordat ik verder kan praten, is Niall in slaap gevallen. Ik rol voorzichtig op mijn andere zij. Niall begint zachtjes te snurken. Ik denk aan Miley's hand naast de mijne. Het gekriebel is er meteen weer, hoewel zij zeker honderd meter bij me vandaag in haar hoogslaper ligt. Zou Beer, haar oude teddybeer, nog steeds daarboven mogen zitten? Dat moet ik morgen nodig eens bekijken.


Reacties:


elma
elma zei op 29 juni 2013 - 16:04:
snel verder gaan. (: