Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I hate them. » His sister

I hate them.

28 juni 2013 - 19:33

500

1

205



His sister

Quiam, bedankt voor de tip! Dat betekend dus dat een vriendin van mij ook niet goed op de hoogste is... Ik zal het haar meteen uitleggen! haha. Btw, hier is je melding
Melissa's gedachten.

Toen we de wc's uitliepen zagen we ze. Louis en zijn 'Kontenlikkers' zoals ik ze noem. Behalve Niall. Hij is aardig. Alison pakte snel mijn arm en sleurde me weg. Zodat ze ons niet konden zien.
"Bedankt, ik was een beetje in schok dat ze zo dicht bij stonden.-" Ik werd opeens onderbroken door een jongen die achter me stond.
"Wie stonden wat te dicht bij Mellie? Ik en mijn vrienden?"
Ik draaide me om en ik keek meteen in die prachtige blauwe ogen... Wow, wacht, Louis zijn ogen zijn ver van mooi. Dus al helemaal niet prachtig.
"Hah, vrienden! Laat me niet lachen. het zijn gewoon kontenlikkers."
"Kontenlikkers? wat een prachtig woord. Zelf bedacht zeker?" Het sarcasme droop van zijn woorden af die son of a...
"Nee, niet zelf bedacht. Maar ik heb wel gelijk."
"Wie zegt dat, huh?"
"Ik zeg dat." Dankje Alison.
"En wie ben jij dan wel niet? Ik heb jou hier nog niet eerder gezien. Maar ik denk dat je iets te knap bent om bij DIT te zijn." Hij knipoogde naar haar. Hoo, wacht. DIT?
"Lieve klootzak, wat bedoel je met dit? want ik ben overduidelijk een zij. Behalve als jij blind bent. Ow, wacht. Ik weet al dat je blind bent. Aangezien je niet ziet dat ik wil dat je weg gaat en nooit meer terug komt."

Louis' gedachten
Oke, dat deed best wel zeer. Dacht ze serieus zo over mij? Ach, wat boeit het mij ook. "Ik weet wel dat je dat wil. Maar het is gewoon vee te leuk om jou boos te zien. Maar ik heb wel het idee dat jij doof bent. Aangezien ik het twee keer moet zeggen dat je bij mijn vrienden vandaan moet blijven. Als je dat doet dat laat ik je met rust."
"Haha, zelf voordat je kontenlikkers hier waren liet je me niet met rust. Je gaat me veel te veel missen. En die kontenlikkers zijn jouw vrienden? Daar hadden we het al over gehad niet? Die arme jongens... altijd met jou opgescheept. Maar hoe leuk dit gesprek ook is ik moet naar de volgende klas. Doei LouLou." Met dat draaide ze zich om en haar vriendin gaf me nog een dodende blik en liep ook weg. Op een of andere manier komt die vriendin me toch bekend voor...
"Hey Louis, waarom was je met Melissa en Liam's zusje aan het praten?" Toen ik me omdraaide zag ik Niall achter me staan.
"Melissa moest ik nog even iets duidelijk maken. En was dat serieus Alison?"
"Ja, dat was Alison. Die woont hier weet je nog?"
"Oja, maar zij zat toch op een andere school?"
"Ja, maar nu niet meer. Ze vond die school niet leuk ofzo zei Liam. Dus zij zit hier nu ook op school sinds gister ofzo."
O, nee. Liam's zusje heb ik net knap genoemt en ze gaat met mijn aardsvijand om...


Reacties:


Team1D
Team1D zei op 30 juni 2013 - 9:14:
*Ouiam