Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lay all your love on me || FINISHED » Get Lucky

Lay all your love on me || FINISHED

28 juni 2013 - 22:16

515

6

437



Get Lucky

Hi! Sorry voor het lange wachten, heb 2 dagen gewerkt dus had niet veel tijd om het volgende stuk erop te zetten.. Ik post het volgende hoofdstuk hopelijk zondag, aangezien ik morgen de hele dag een festival heb! Enjoy! EN laat me natuurlijk weten wat jullie ervan vinden! Wat vonden jullie btw van de trailer van de film?! Ik heb echt moeten huilen bij t stukje dat Zayn het huis koopt voor ze moeder! Wat was jullie favoriete stukje? X M.S. P.S.: het is een beetje een kort hoofdstukje.. Sorry!!!

Sky POV:
‘’heb je dit voor mij gezongen?’’ vraag ik aan Harry. Ik zie hem slikken, alsof hij een brok in zn keel heeft. ‘’Ja, ik zong het voor jou. Omdat ik wil dat je blijft. En ik wil je beter leren kennen.’’ Antwoord hij. Ik slik. Er gaat op dit moment zoveel door me heen, zoveel indrukken die ik moet verwerken. Het concert dat heeft plaatsgevonden, de meet and greet, Demi die met Zayn zit te zoenen, het feit dat ik ongelofelijk veel honger heb, Harry die voor me neus vraagt of hij me mag leren kennen, het feit dat ik voor 1D heb staan zingen (karaoke weliswaar, maar goed).. het wordt allemaal even te veel. Ik raak in paniek en weet niet hoe snel ik weg moet. ‘’Uhm, ik moet weg n-nu, ik moet over een kwa-kwartier thuis zijn’’ stotter ik. Ik sta snel op, maar kom er al snel achter dat dit geen goed idee was. Er verschijnen allemaal sterretjes, ik probeer houvast te vinden maar vindt het niet. Het wordt langzaamaan zwart, en ik voel dat ik val. Ik bereid me voor op de val, op de pijn die ik zo zal voelen. Ik hoor Demi gillen. En dat is het laatste dat ik hoor.

Harry POV:
Ik heb het gezegd. Gezegd dat ik haar wil leren kennen. En nu wilt ze naar huis. Ik wist het. Dit doe ik dus nooit meer. Ik hoor haar zeggen dat ze naar huis moet, en dat ze opstaat. Op dat moment draai ik me om en loop weg, wetend dat ze de kleedkamer uitloopt en ik haar misschien nooit meer zal zien. Oh maar wacht! Ik heb haar telefoonnummer *sneaky lachje*! Dit komt nog wel goe.. Een luide gil verstoort mijn gedachten. Ik hoor Demi gillen, en hoor iemand vallen op de grond. Ik zie dat Sky flauw is gevallen, en dat ze onwijs hard met haar hoofd op de grond is gevallen. Jezus Harry, denk ik bij mezelf, moest je nou perse omdraaien? Nu zal ze je nooooooit leuk vinden. ‘’fuck Sky, kan je me horen?’’ zeggen Louis en Demi tegelijk. Ze moeten lachen, maar het lachen vergaat ze snel als ze weer naar Sky kijken. ‘’Kan iemand ons asjeblieft naar huis brengen?’’ vraagt Demi. ‘’We moeten naar Sky haar huis, ik slaap daar..’’ brengt ze nog zachtjes uit, terwijl ze daarna moet huilen. Zayn loopt naar haar toe en neemt haar op z’n schoot en troost haar. Ik pak Sky op, en zeg tegen Liam dat hij achter me aan moet lopen met de spullen van Sky. Ik breng Sky naar huis, dat is het minste wat ik kan doen.

*** 15 MINUTEN LATER ***

We zijn er dan, bij haar huis. Best schattig, dit huis. Demi maakt de deur open, en ik breng Sky naar binnen. Vlak voordat ik naar binnen stap, hoor ik iets ritselen in de bosjes. Ik draai me om, wat kan dit nou weer zijn? Ik kijk Demi verschrikt aan. ‘’Snel, ga naar binnen’’ fluister ik naar Demi. ‘’Wacht! Ik ben het maar!’’ hoor ik een hele bekende stem zeggen.


Reacties:

1 2

menepen
menepen zei op 1 juli 2013 - 6:53:
Neldigb


Team1D
Team1D zei op 28 juni 2013 - 23:50:
TAM TAM TAM *Eng muziekje*

HET iS DE HEKS TAYLOR AAAHHH

X-x-x

Verder


Malikaa
Malikaa zei op 28 juni 2013 - 23:00:
Omg wie dan?!?!
Snel verder
xXx


loveyouxx
loveyouxx zei op 28 juni 2013 - 22:43:
en melding natuurlijk!!!


loveyouxx
loveyouxx zei op 28 juni 2013 - 22:43:
oewwhhhh.... wie is het????
taylor????