Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » wat een vakantie... » in het begin...

wat een vakantie...

30 juni 2013 - 16:41

615

1

164



in het begin...

dit is het begin, nog miss een beetje saai, maar meer humor komt nog in de volgende hoofdstukken! xxx

Het is een regenachtige dag hier in Nederland. Ik denk ‘’alweer regen…’’ Och ja nog een paar daagjes en ik vertrek naar Kroatië. Ik loop naar boven en zet mijn radio aan. Hij begint de take me home cd af te spelen, er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. Ik begin een beetje te dansen. Zo vergat ik de regen, ik kijk maar mijn posters, en denk ‘’wat is toch fijn om een Directioner te zijn!’’ Ik loop maar de zolder en pak mijn koffer. Ik loop naar onder met mijn handen helemaal vol. Ik kom onder leg mijn koffer op mijn bed. Ik wil mijn verzorg spulletjes gaan halen. En dan opeens hoor ik keihard OWOA en kijk maar mijn mobiele telefoon, en pak hem op. Het was Aniek en ze schreeuwt: OMG, VANDAAG IS HET 3 JARIGE JUBILEUM VAN 1D!!! zo te horen kon haar dag niet slechter, ik moest ook nog naar haar toe gaan om afscheid te nemen, want we gaan 3 weken naar Kroatië. Ik loop terug naar mijn kamer om mijn koffer verder in te pakken. Ik pak mijn koffer op en loop naar de tussen verdieping waar ik mijn koffer neer zet. Ik pak mijn OV uit mijn tas en loop richting station Kerkrade. Eenmaal daar, staat er een groepje jongens. ik hoor hele luide muziek van hun vandaan komen (vooral heavy metal) ik vond het echt vreselijk, op eens hoor ik ‘’kiss you’’ bij hun vandaan komen en schiet in de lach. Daarna stop ik mijn oordopjes weer in mijn oren en kijk op mijn mp3 en druk op Play. En ik hoor meteen WMYB, ik kijk naar de wolken die langzaam verdwijnen en er verschijnt een glim lach op mijn gezicht. Gelukkig zie ik de trein al aan komen.

Ik stap in *een kwartier later* ik ben op station Heerlen. Ik loop de trap af en zie daar Aniek staan. Ze rent naar me toe, en vliegt me om mijn nek. Ik was zo blij om haar weer eens te zien. (want school zat ons in de weg, altijd andere uren, en in het weekend konden we steeds niet, door sport of verplichte dingen) we lopen naar haar huis toe. Ik kom even later haar haar kamer binnen, en er hingen meer posters dan normaal (van 1D natuurlijk.) er was geen behang meer over en aan haar deur hingen alle foto’s van het concert in Antwerpen. Ik kijk vol bewondering naar haar deur. En op een foto zie ik mezelf zwaaiend in het publiek staan. *een tijdje later was ik weer thuis* ik hoor de auto van mijn vader. Dat betekend papa is thuis! Voor ik het weet Roept mijn moeder ETEN!!! Ik kom de trap af geslenterd en ga aan de tafel zitten.

Niall pov

Net lekker gesport, vandaag lekker een rustige dag. Morgen vroeg op. “hey, lads we gaan morgen naar Kroatië! Zo spannend ik ben daar nog nooit geweest!’’ Zayn roept: ik ook niet… och ja ik pak even alles in en leg het dan in de tour bus. *dat gedaan* ik ga even naar de McDonalds. ‘’Heey , gaan jullie ook mee?’’ JA, antwoorde iedereen in koor! *eenmaal terug bij het hotel* ‘’ik ga even douchen jongens, kom niet de douche op!’’ haha, nu krijg ik het liedje ‘’Torn’’ in mijn hoofd. Och ja, ZINGEN dan maar!

Zayn pov

Jongens stil, hoor Niall zingen. *stil gegiechel* ik ga nog even wat kleins koken wie moet er ook wat? Op eens hoor ik Niall naar zijn kamer lopen. ’’Jongens stil, Niall licht al te slapen.’’ Ik ga even naar hem toe. Awww, kijk nu hij is zo schattig als die slaapt. * Zayn legt de denken weer over Niall*


Reacties:


laurastyles
laurastyles zei op 29 juni 2013 - 12:43:
mooi! x melding??