Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Dark turns into light • Niall Horan » Stalking • 006

Dark turns into light • Niall Horan

29 juni 2013 - 13:49

430

6

359



Stalking • 006

POV Jade Florence Hall


"Hey Jade", zei hij een beetje verlegen. Ik keek hem met een dodelijke blik aan. Becca gaf me een harde prik in mijn zij. "Je zusje is erg aardig."
Ik kon hem wel slaan. Een beetje de perfecte schoonzoon uithangen, hoe kon hij? "Wat doe je hier?", vroeg ik kortaf, terwijl ik naar de grond keek. Alsof hij al wist wat ik ging zeggen, zo snel gaf hij antwoord. "Ik dacht, ik haal je op." Ik opende mijn mond om iets te zeggen, maar Becca viel in. "Dat is zó cute!"
Ik keek haar waarschuwend aan en keek toen in Niall's blauwe kijkers. "Ik ga zelf naar school." Niall knikte. Hij keek naar Becca, die me weer een por gaf. "Natuurlijk gaat ze mee! Ze moet alleen even haar tas hebben, die pak ik wel." Voordat ik iets kon zeggen was ze al weg. Ik stond er een beetje verslagen bij. Geen idee wat ik nu moest doen. "Ik heb je gisteravond gered, het minste wat je zou kunnen doen is instappen en je naar school laten rijden", grapte hij. Hij keek me lief aan. Ik rolde met mijn ogen. Ergens had hij wel gelijk. Maar ik kreeg gewoon de kriebels als hij dichtbij me was. Becca kwam naar buiten rennen met mijn tas en drukte hem in mijn handen. "Tot vanmiddag", zei ze vrolijk. Ik keek haar boos aan en keek naar Niall's hand die de mijne pakte. Een kleine schok ging door mijn lichaam heen. Het was geen schok van angst. Het voelde vertrouwd, zijn grote hand in mijn kleine hand. Als een mak schaap liep ik achter hem aan de auto in, terwijl ik Becca wild zwaaiend en vrolijk achterliet. De zon scheen in mijn ogen. Ik kneep ze dicht. Niall draaide zich om en gaf me zijn zonnebril. "Dankje", zei ik verlegen terwijl ik hem opzette. Hij begeleide me naar zijn auto en opende de deur voor me. Toen ik instapte liet hij mijn hand pas los. Daarna liep hij om de auto heen en ging op zijn plek zitten. Hij startte de Range Rover en reed luid toeterend naar Becca de straat uit. Ik dacht aan mijn buren, die nu allemaal met open mond achter hun gordijntjes aan het kijken waren naar de grote musical die hier net afspeelde. Ik keek uit het raam. De huizen en bomen vlogen voorbij. "Die zonnebril staat je goed."
Die had ik niet zien aankomen. Ik werd knalrood en bleef naar buiten kijken. "Dankje", mompelde ik. Awkwaaaaaard

~~~
laat aub een reactie achter als je een melding wilt, dank u


Reacties:

1 2

MichelleSky zei op 30 juni 2013 - 23:03:
melding!!!


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 30 juni 2013 - 22:18:
Ehm, Niall? Waar ben je?
WAAROM DOET HIJ NU NIET STALKERIG?!
I lOve Niall The stalker

btw snel weer verde rhoir!


Team1D
Team1D zei op 29 juni 2013 - 21:38:
Ik wil een melding ja,

NIALL DE STALKER WAAR BEN JE OMG? Ik vond Niall de stalker zo leuk


elma
elma zei op 29 juni 2013 - 16:12:
Mooi geschreven!
Meldingg??xx


Malikaa
Malikaa zei op 29 juni 2013 - 15:46:
hihi, aan de ene kant is dit heel cute, maar aan de andere kant ook heel scary
Ik vraag me af waarom Niall zo stalkerig doet....
Snel verder
xXx