Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Gotta be you (AF) » ×6×

Gotta be you (AF)

29 juni 2013 - 16:53

1106

3

284



×6×

Enjoy! ;)

De volgende dag sta ik aan het begin van de middag voor de deur van Miley's huis. Ik bel aan. Als ze open doet, val ik gelijk met de deur in huis.
,,We are going to a terras on the boulevard." Ze loopt met me mee. Ik kijk haar aan. O help! Ik ben zo verliefd dat het pijn doet. Als ik alleen maar aan die blauwe ogen denk...één ogenblik sluit ik de mijne. En dan die wimpers, die glimlach en dat schattige neusje.
,,Zayn, are you feeling okay?" Miley stompt me in mijn zij.
,,No, I feel great!" Ik kijk haar stralend aan. En of het gaat, ik loop met haar door de stad! De cola is ijskoud en zoet. Ik heb in geen tijden zoiets lekkers geproefd. Ik strek mijn benen uit en leun tevreden achterover.
,,Do you have actually agreed with Katherine?" Ik verslik me in mijn cola, proest en spuug het bruine spul alle kanten op. Sinds ik met dat verliefd worden begonnen ben, kan ik niet eens meer normaal drinken. Miley klopt op mijn rug. Hijgend hap ik naar lucht. ,,Because of the cola that is cold. I gets every time hiccups when I drink it." Miley werpt de eigenaar van de kiosk een verwijtende blik toe. Ik knik, blij dat ik niet meteen antwoord hoef te geven. Voorzichtig neem ik nog een slok cola en ik denk aan mijn plan om Miley jaloers te maken. Wat haalde ik eigenlijk in mijn hoofd? Ik kan maar het beste niet meer over Katherine praten. Op een gegeven moment raakt het dan vanzelf vergeten.

Die avond zitten Miley en ik op haar kamer en beginnen net aan een film. Miley leunt met haar rug tegen haar grote kussen, haar lange benen hangen over de rand van het matras en de oude teddybeer Beer zit op haar buik.
,,Don't sit so broadly!" zeg ik vriendelijk. Ze kijkt me vragend aan. ,,The pillow! That's big for us both, right?" Vrolijk grijnzend schuift ze een stuk op zodat ik ook lekker tegen het kussen kan leunen. En of ik lekker leun! Onze schouders raken elkaar en onze bovenbenen een beetje. Gelukkig staat de film nogal hard, anders zou je vast mijn hart kunnen horen bonken. Babam, babam, babam... hoe vaak kun je in één leven eigenlijk verliefd zijn, zonder een hartaanval te krijgen? En hoe zou het zijn als Miley niet die knuffelbeer vasthield, maar mij? Ik slik. Dan kreeg ik die hartaanval waarschijnlijk nu al. Ik weet het zeker. Voorzichtig gluur ik vanaf mijn ooghoeken naar haar. Ingespannen volgt ze de film. Zo serieus heb ik haar nog nooit zien kijken. Ik vind juist haar lach zo leuk. Voorzichtig laat ik mijn hand over het kussen glijden. Een millimeter en nog een millimeter en nog een millimeter. Bijna raak ik Miley's hand aan. Zeg, ben ik helemaal gek geworden? Ik trek mijn hand terug. Heeft ze iets gemerkt? Een blik naar Miley. Nee, ze volgt nog steeds de film. Poeh! Dat ging net goed. Ik wil me juist onstpannen als ze naar me kijkt. We staren elkaar in de ogen.
,,Nice, hé?" zeg ik snel. ,,I mean the movie."
,,Great!" Miley glimlacht en draait haar gezicht dan weer naar de film.

Aan het einde van de film staan we op en Miley slaat haar armen om mijn bovenlichaam. Haar ogen zijn vlak voor de mijne. Haar haren ruiken lekker. Alsjeblieft, niet weggaan! Ik wil eeuwig zo blijven staan. Maar Miley laat me een beetje los en haar handen rusten nog maar heel licht op mijn schouders. Haar blauwe ogen kijken vriendelijk. Niet met dat beetje spot dat anders vaak in haar blik te zien is.
,,You're a nice guy, I'm glad your my best friend." Zegt ze en dan duwt ze zich zachtjes van me af. Wauw, hoe ze dat zei...ik vind het hele leven opeens very nice! Ze mag niet naar huis gaan en ik pak haar hand. Ik strijk met mijn wijsvinger over de rug van haar hand, heel zacht. En ze vind het niet erg. Ik verwacht eigenlijk dat ze nog iets zegt, maar ze zegt helemaal niks. Haar neus is nog maar een klein stukje bij de mijne vandaan. Maar dan zie ik haar denken en doet ze een stap achteruit. Ik baal! Bijna hadden we gezoend! Wat zal ze gedacht hebben?

We lopen naar de discotheek waar Harry en Niall op ons wachten. Ik hoop niet dat Niall nu werk gaat maken van Miley! Met een flesje cola leun ik tegen de muur. Miley begint te dansen samen met Niall. Ik hou hem goed in de gaten. Miley beweegt op de muziek alsof ze nooit iets anders doet. Ik drink van mijn cola en grijns in mezelf. Niall en Harry lopen naar buiten om even af te koelen. En nu heb ik geen last van Niall. Zo langzamerhand moet ik ook eens iets ondernemen, anders word ik zo'n zielig muurbloempje. Met een slurpend geluid drink ik de laatste slok cola uit het flesje en ik wil me juist van de muur duwen als Miley naast me verschijnt en met een 'oef' tegen de muur aanleunt.
,,Don't you dance?" vraagt ze. Ze hijgt een beetje, zo heeft ze zich ingespannen.
,,Later." Zeg ik. Ik heb het gevoel dat ik vanbinnen helemaal smelt van de warmte die Miley uitstraalt. Ze veegt haar haren uit haar bezwete gezicht en glimlacht naar me. Heeft wel eens iemand zo naar me geglimlacht? Ik geloof het niet. We staan heel dicht bij elkaar. Nog één millimeter en we raken elkaar aan. Geen idee wie van ons tweeën zich heeft bewogen. Opeens voel ik haar warme arm tegen de mijne. In mijn maag raast een achtbaan. Miley begint te bewegen. O nee, alsjeblieft, niet weggaan! Maar dat is ze helemaal niet van plan. Alsof we aan de muur zijn vastgeschroefd, blijven we naast elkaar staan. Haar mond beweegt naar mijn oor.
,,Are you thirsty?" Ik schudt mijn hoofd. ,,Me neighter." Haar adem strijkt langs mijn oorschelp. Help, straks begeven mijn knieën het. Voorzichtig doe ik mijn arm omhoog en veeg met een zachte beweging een haarlok uit haar gezicht. Met haar blauwe ogen kijkt ze me aandachtig aan. Nu moet het gebeuren en ik ga langzaam naar haar mond met mijn mond. Dan raakt mijn mond de hare heel zacht! Net zoveel dat ik haar lippen voel, die een beetje ruw en koud zijn. Met mijn vingers aai ik over haar wangen en haar handen gaan omhoog langs mijn rug tot ze de zachte huid van mijn nek voelt.
,,Miley?" Geschrokken kijken Miley en ik om. We weten wie er staat. Liam!


Reacties:


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 30 juni 2013 - 21:45:
wowieeee, it's perfect
But, Liam?


Team1D
Team1D zei op 29 juni 2013 - 21:51:
EN DAN WORDEN ZE BEIDE BEKEND MET VEEL PROBLEEMPJES

Verder


elma
elma zei op 29 juni 2013 - 17:10:
oeeh! ze is heel erg verliefd (:
snel verder!