Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » What happens in bed, stays in bed. - Harry Styles » Hoofdstuk 1.

What happens in bed, stays in bed. - Harry Styles

29 juni 2013 - 23:38

451

3

377



Hoofdstuk 1.

Ik keek rond door de lounge van de tourbus. De jongens hadden lol, en dat vond ik natuurlijk goed, maar op dit moment wilde ik alleen met hém zijn. Hij had me verteld dat we vanavond in een hotel zouden slapen, waar ik al helemaal geen problemen mee had. Het schoot alleen niet op. We stonden al ruim een uur in de file omdat er ergens voor ons een ongeluk gebeurt was.
Na ongeveer een uur of 2 in de file te hebben gestaan, begon alles eindelijk weer te rijden. En ’s avonds om een uur of acht kwamen we dan ook eindelijk aan bij het hotel; zo’n 3,5 uur later dan geplant. Scheelt dat de jongens vandaag niet op hoefden te treden.
We checkten in en ik liep achter hem aan naar onze kamer. Terwijl een werknemer van het hotel onze koffers naar de kamer bracht, keek ik vanaf het balkon over de stad uit. Toen de aardige man weer weg was, liep ik naar de badkamer. Ik keek in de spiegel en fatsoeneerde mijn haar, ookal wist ik dat het snel weer in de war zou zitten. Toen ik vond dat ik er goed genoeg uitzag liep ik de badkamer weer uit.
Hij stond met zijn rug naar mij toe, keek door het raam over de stad uit, en ik liep voorzichtig richting hem. Ik sloeg mijn armen om zijn middel en ik voelde hoe hij zijn vingers om mijn polsen sloeg.
‘Sofia,’ fluisterde hij, zodat ik het nog net kon horen.
Hij draaide zich om, ondanks dat ik hem nog steeds vast had. Ik keek hem aan en voelde de kriebels in mijn buik.
‘Eindelijk alleen,’ glimlachte ik.
Hij knikte en streek met zijn linkerhand mijn haar uit mijn gezicht. Hij glimlachte, bracht zijn lippen naar de mijne en drukte mij met zijn rechterhand dichter naar zich toe. Ik voelde hoe zijn tong tegen mijn lippen drukte, vragend om toestemming. Ik liet zijn tong binnen en even speelde hij met de mijne. Ik voelde hoe hij met zijn linkerhand naar de rand van mijn T-shirt bewoog. Voorzichtig ging hij eronder en streek met zjin vingers langs mijn huid. Ondertussen merkte ik dat onze ademhaling sneller ging, en dat ik door zijn aanraking kippenvel kreeg. Hij beet op mijn onderlip en maakte toen een pad van kusjes naar mijn oor, terwijl zijn hand richting mijn rechterborst bewoog. Zacht ontsnapte er een kreun uit mijn mond en hij wist genoeg. Hij trok mijn shirt over mijn hoofd en gooide deze een stukje verder op de grond. Niet veel later lagen we alleen in ons ondergoed op bed. Hij drukte zijn lippen weer tegen de mijne aan en ik voelde hoe zijn handen mijn bh losmaakten.


Reacties:


ZaynLoveMe
ZaynLoveMe zei op 30 juni 2013 - 21:06:
Melding


menepen
menepen zei op 30 juni 2013 - 11:49:
Meldingkje???


laurastyles
laurastyles zei op 30 juni 2013 - 9:22:
cool! melding?
snel verder!! xx