Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Twilight hongerspelen crossover: wat als alles anders was... » Inleiding

Twilight hongerspelen crossover: wat als alles anders was...

30 juni 2013 - 13:41

362

2

301



Inleiding

"Haha, pak me dan!" riep ik tegen Edward terwijl ik ervandoor ging. Al snel hoorde ik dat hij me aan het inhalen was. Ik wist dat ik dit nooit ging winnen. Het was namelijk al jaren geleden dat ik in een vampiers was verandert en de kracht van een nieuweling was al jaren weg. Maar ik had nooit tegen Edward gezegd dat ik eerlijk zou spelen.

Wetend dat hij toch al wist waar ik was, tilde ik mijn schild op en dacht aan afgelopen nacht. "Valsspeler" hoorde ik Edward mompelen. Lachend rende ik weer verder.

Het was het jaar 2180. Het was 174 jaar gelden dat ik beviel van mijn dochter Renesmee en in een vampier werd verandert.

En in die 174 jaar was er veel gebeurt. De wereld bestaat niet meer zoals wij hem kenden. Er bestaan geen verschillende continenten meer. De mensheid heeft ze vernietigt. Het enige wat nog bestaat is Panem, een land op de plek waar ooit Noord-Amerika lag. Het bestaat uit 12 districten en het capitool dat al die districten bestuurt. Ooit, 74 jaar geleden, was er nog een 13e district. Maar toen de bevolking van District 13 in opstand kwam tegen het regime van het capitool, werd het met de grond gelijk gemaakt. Sindsdien zijn er de hogerspelen, een manier waarop het capitool de burgers van de districten laat zien wat voor macht ze hebben en dat daar niet mee te spotten valt.

In de hongerspelen gaan 24 kinderen, in de leeftijdscategorie van 12 tot 18, in een arena strijden totdat een van hen nog maar in leven is. Uit elk district worden een jongen en een meisje getrokken uit een kom met namen.

In die 74 jaar is het ons gelukt om uit de spelen te blijven. Maar nu willen we er iets tegen doen.

Samen met de vernietiging van District 13, werden ook alle kernwapens vernietigd. Dat was namelijk een van de grootste dreigingen voor ons. Die kernwapen konden ons namelijk ook doden.

Verder kostte het nog 74 jaar om de mensen te laten vergeten wat vampiers en weerwolven eigenlijk zijn. Hierdoor weten we zeker dat we zelf geen gevaar lopen. Dus dit jaar besloot ik de arena in te gaan...


Reacties:


Dreamy zei op 29 jan 2015 - 19:23:
klein hoofdstukje


Elientjheu
Elientjheu zei op 23 aug 2013 - 14:37:
zalig xxx MELDINGETJAH