Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » They are dangerous|| Zayn Malik {samen met DjMalikjuh}[Afgerond] » >4<

They are dangerous|| Zayn Malik {samen met DjMalikjuh}[Afgerond]

30 juni 2013 - 16:32

803

14

712



>4<

>>Written by Lianne<< Hmmm, we zijn weer wat lezers kwijtgeraakt. Dat was nou niet de bedoeling :( Anywayss, enjoy the chapter!

Robby;
Ik kijk haar na en opeens bedenk ik me nog iets. Het cadeau! Snel open ik de deur en roep ik:
‘Avelin! Kom nog even terug!’ Ze kijkt om en loopt terug.

Avelin;
Ik ben bijna de hoek om als de stem van mijn vader door de straat hoor galmen. Ik draai me om en loop zuchtend terug. Als ik bij de voordeur ben zeg ik geërgerd: ‘Pap! Nu weet heel de straat mijn naam! Je zou het nooit meer doen sinds je dat deed op het vliegveld.’ Hij haalt tot grote ergernis zijn schouders op en neemt me mee naar de tuin. Hé, die heb ik gisteren niet bekeken! Het is een mooie tuin met een klein grasveldje en een paar bloemenperkjes. Op het gras staat een lounge set en achterin de tuin staat een schuur. Hij loopt er naartoe en kijkt me geheimzinnig aan. ‘Avelin, omdat school best een eindje lopen is schenk ik je dit cadeau! Ik hoop trouwens wel dat je een rijbewijs hebt.’ Verward kijk ik hem aan. ‘Rijbewijs?!’ Dan glipt hij de schuur in en opeens klinkt het geluid van een ronkende motor. Een klein rookwolkje komt uit de schuur. Mijn ogen worden groot en mijn gedachtes slaan op hol. Nee, dit zal toch geen…? Dit zal toch geen scooter zijn?! Dat is mijn een na grootste wens en, en, en… Mijn gedachtes worden abrupt gestopt wanneer er een gitzwarte, glanzende scooter uit de schuur wordt gereden. Mijn mond valt open en mijn adem stokt.
‘Wat. Is. Hij. Prachtig,’ breng ik uiteindelijk uit. Mijn vader grijnst en maakt een wuifgebaar. ‘Nu snel naar school! Anders kom je op je eerste dag al te laat…’ Ik knik en glunderend stap ik op mijn scooter. Ik start de motor en hij ronkt als een tevreden kat. Ik zwaai en rijd de achtertuin uit. Ik geef gas en schiet door de straten. Al heel snel doemt er een grote school op. ‘Thomas Fairchild Community School,’ lees ik en parkeer dan mijn scooter tussen de fietsen. De leerlingen stromen net allemaal het gebouw binnen. Vlug pak ik mijn tas en ren ik naar de menigte. Ik stoot per ongeluk tegen een meisje aan.
‘Sorry!’ zeg ik. ‘Oh geeft niet hoor. Ben jij trouwens niet dat nieuwe meisje?’ zegt ze en kijkt er vragend bij. Ik knik. ‘Yess, ik heet Avelin. Jij?’ vraag ik. ‘Ik ben Melissa, leuk je te ontmoeten!’ antwoord ze. We lopen naar binnen. Ze brengt me naar het kantoor van de directrice en ik stap naar binnen. Als ik even later weer naar buiten stap kijk ik haar even aan. ‘Kan je me helpen? Ik snap en ken hier weinig,’ vraag/zeg ik en bekijk ondertussen mijn rooster met ingewikkelde afkortingen. ‘Tuurlijk! Kom maar mee! We hebben eerst wiskunde.’

Na een paar lesuren is het lunchpauze. Melissa en ik zijn al dikke vriendinnen geworden. We lopen door de gang, naar de kantine. Ik ga zitten aan een tafel midden in de kantine, mijn andere nieuwe vrienden kwamen bij me zitten. Ze praten wat en terwijl ik met een half oor meeluister kijk ik de kantine rond. Mijn oog valt op twee jongens. Ze zijn precies hetzelfde. Getint, zwart haar, bruine ogen. Al heeft de een tattoos en een blonde pluk in zijn haar, de ander niet. Ik keer me naar Melissa. ‘Melissa, wie zijn dat?’ vraag ik nieuwsgierig. Ze kijkt op en volgt mijn uitgestoken vinger. ‘Zij?’ Ik knik. Melissa twijfelt voordat ze verder gaat. ‘Dat zijn de Malik twins. Kom niet in hun buurt.’ Terwijl ik een wenkbrauw optrek kijk ik haar aan. ‘Waarom niet?’ Melissa kijkt de kantine rond voordat ze zich weer naar mij richt. De overige leden van het nieuwbakken vriendengroepje buigen zich iets naar voren.
’Ze zijn gevaarlijk.’ Ik kijkt ze raar aan. ‘Gevaarlijk? Hoezo?’ vraag ik. Dan glimlach ik.
‘Ik vind ze zelfs wel hot!’ Melissa maakt een stil gebaar en duikt deels weg. Ik kijk rond om erachter te komen waarom ze dat doet. Dan zie ik de Malik twins op onze tafel afkomen. Ondertussen duwen ze brugklassers aan de kant en pakken ze lunchgeld af. Dan bereiken ze onze tafel.

Zayn
Ik loop met grote passen naar de tafel. Ik trek mijn mond open, maar ik kom niet uit mijn woorden. Haar ogen, hemelsblauw. Haar haren, kastanje bruin. Haar gezicht, zo perfect. Ik schud me uit mijn trans en zie dat ze me raar aankijkt. Dan staat ze op en loopt weg, met het groepje erachteraan. Javadd fluit en geeft me een duw. ‘Dude, waar zat jij met je gedachten?’ vraagt hij. Ik glimlach alleen maar. ‘Zij. Is. Ontzettend. Hot. Javadd,’ mompel ik en werp nog een blik de gang in. Ik zucht diep. ‘Veranderde plannen!’ roep ik en loop de gang in. Waar is dat meisje?





Alleen diegene die op dit hoofdstuk
reageren krijgen een melding voor
het volgende hoofdstuk


Reacties:

1 2 3

Azula
Azula zei op 30 juni 2013 - 23:43:
Ze zijn precies hetzelfde. Getint, zwart haar, bruine ogen.

Ja holy shit, dat moet extreem enorm hot zijn. Als in.
Ja. Ik ben bang dat ik onderdeel ben geworden van jullie geesten-gedoetje want ja. *fluistert met creepy stemmetje:* I dieeeed.

Nee, maar dit is echt heel leuk en jullie zijn echt vooruitgegaan met schrijven, allebei dus melding? Want eh. Ik ben bij. ^^


LOVENIALLL
LOVENIALLL zei op 30 juni 2013 - 20:47:
LIKE IT
Snel verderr! xoxoxox


1Dreamzz
1Dreamzz zei op 30 juni 2013 - 19:46:
Wowowowowowowowoowowowow IK ZIE HET HELEMAAL VOOR ME OH MY GOD

Melding please

Xxx


juutjee19
juutjee19 zei op 30 juni 2013 - 18:48:
loveee it =)))
snel verder!!!!!!


Team1D
Team1D zei op 30 juni 2013 - 18:37:
Zayn in love lalalalalalalala