Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Persoonlijke Stand alone's » 1Dharrylouis's stand alone (persoonlijk)

Persoonlijke Stand alone's

30 juni 2013 - 16:35

849

1

229



1Dharrylouis's stand alone (persoonlijk)

Hope you like it! xx

Ik(Kimberley 15) zat op mijn slaapkamer. Er was echt niks te doen. Iedereen was op vakantie van mijn vriendinnen. Ik zat maar heel alleen. Ik ging maar eens op wapp kijken als iemand online was. Gelukkig was mijn vriendje online Louis. Waar ik nu al 1,5 jaar mee had. Hij zit bij mijn broer in de klas. Mijn broer weet er niks van dat het mijn vriendje is. Heel vaak komt mijn vriendje en dan vraagt hij aan mijn broer als hij kan afspreken. En als hij komt kan ik hem weer eens zien. Hij doet het allemaal voor mij. De liefste wilde ik dat mijn broer het wist. Maar ook weer niet anders is hij boos op mij. Dat ik zijn vriend weg jat.

Ikke zat op mijn kamer. Stuurde een berichtje naar mijn vriendje Louis. –heeii- zei ik. al snel kreeg ik een wapp je terug. –heeii schatje-. Hij is altijd zo lief tegen mij. Opeens hoorde ik mijn broer die ook boven was naar beneden roepen: ‘’Mama, mag ik met Louis afspreken?’’. Ik werd daar blij van dan kwam misschien Louis. Ikke zat te wachten wat mijn moeder terug riep. ‘’Ja, hoor dat mag’’ Riep mijn moeder naar boven. Ik was ook blij omdat ik Louis weer zag. En toen kreeg ik nog een berichtje van Louis. –Misschien dat je het al weet, maar ik ga met je broer afspreken-. Ik stuurde een berichtje terug: -Jah, ik hoorde het. Het weer zin om je te zien-. Ik legde mijn mobiel weg. Ik liep naar mijn broer toe. ‘’Hooii, komt Louis?’’ Vroeg ik. ‘’Jah, is er iets mis mee?’’ Vroeg mijn boer. ‘’Uhm.. Nee..’’ Zei ik. En liep maar weer weg. Ik liep maar naar benden.

Toen ik beneden was. Klikte ik de tv aan. grr.. er is niks leuks op tv. Ik deed de tv weer uit en hoorde geklop. Ik wist dat het Louis was. Dat deed hij wel vaker. Ik liep naar de deur en deed de deur voorzichtig open. ‘’Heeii Louis’’ Zei ik zachtjes. ‘’Heei Kimmie’’ Zei Louis. Louis noemde mij zo al heel vaak. Ik voelde zijn lippen op de mijne. En toen klikte hij op de deur bel dan leek het net alsof hij echt voor de deur stond. Dit keer zijden we het zelfde alleen hard op. Toen schreeuwde ik naar boven ‘’Twan!(Mijn broer) kom naar benden Louis is er!’’ Riep ik. Mijn broer kwam al naar benden hollen. Hij had hopelijk niks gemerkt. Dat Louis er al was. Louis deed zijn jas uit en deed zijn jas op de kapstok. ‘’Zullen we gaan Game?’’Vroeg Twan aan Louis. ‘’Ja, is goed’’Zei Louis. ‘’Mag ik mee Game?’’Vroeg ik. ‘’Nee’’Zei Twan. ‘’Mag het dan wel van jouw Louis?’’ Vroeg ik. ‘’Van mij wel’’ Zei Louis met een knip oog. ‘’Oke dan..’’Zei Twan. We liepen naar boven, naar de slaapkamer van mijn broer.

‘’Welke Game zullen we doen?’’ Vroeg Twan. ‘’Uhm.. Maakt niet uit’’Zei Louis. ‘’Fifa?’’Zei Twan. Grr, dacht ik. Dat doet hij expres want ik vind dat niet een leuk spel. En ik kan dat niet. ‘’tja doe maar..’’antwoordde ik. Ik plofte op een zitzak naast Louis. Ik ging maar een beetje kijken. Dan kon ik wel bij Louis zijn. Mijn broer merkte nog niks. Moest ik het nu gaan vertellen?.. was dit een goed moment.. mm. ik wist het niet. Gelukkig riep mijn moeder Twan en was ik even alleen met Louis. Twan liep naar beneden. ‘’Zullen we het gaan vertellen dat we verkering hebben?’’Vroeg ik. ‘’Tja, het is wel een goed idee.’’Zei Louis. ‘’Jah, hij moet het eigenlijk weten. Anders moeten we alles geheimzinnig gaan doen.’’ Zei ik. ‘’Jah klopt. Zullen we het dan gaan vertellen?’’Vroeg Louis. ‘’Ja.’’ Zei ik. Twan kwam weer naar boven. ‘’Ik ben er weer, waar waren we gebleven?’’ Vroeg Twan. ‘’Nou wij moeten je wat vertellen..’’Zei Louis. ‘’Ohw..En dat is? Dat jullie niet kunnen winnen van mij?’’ Zei Twan lacherig. ‘’Nou nee. Iets heel anders..’’Zei ik. ‘’Ik hoop niet dat je boos word..’’Zei Louis. ‘’Oke.. vertel maar..’’ Zei Twan. ‘’Wij hebben verkering.. en daarom komt hij namelijk vaak hier..’’ Zei ik. ‘’Meen je dat nou serieus?’’ Zei Twan. ‘’Ja.. ben je boos?’’ Vroeg Louis. ‘’Nee eigenlijk niet. Ik dacht al wel dat jullie verliefd waren. En we zullen gewoon vrienden blijven. Ik vind het juist leuk.’’Zei Twan. ‘’Ohw!’’ Zei ik. Ik was helmaal blij. Ik wist echt niet dat Twan het niet erg vond. Opeens voelde ik Louis zijn lippen op de mijne. Twan floot naar ons. Ik moest lachen, en Louis ook.

‘’hoelang hebben jullie het al een beetje proberen geheim te houden?’’ Vroeg Twan. ‘’al een hele poos’’ Zei Louis. ‘’Al ongeveer 1,5 jaar.’’ Zei ik. ‘’Ohw.. Nou ja. Ga anders maar iets samen doen.’’ Zei Twan. ‘’Ohw oke. Wat gaan we doen dan?’’ Vroeg ik aan Louis. ‘’Een strand wandeling?’’ Vroeg Louis. ‘’Jah is goed.’’ Zei ik. Toen we op het strand waren was het echt super. Ik had echt nooit verwacht. Dat mijn broer dat niet erg vond. We hadden een leuke strand wandeling. En ik voelde zijn lippen op de mijne!


Reacties:


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 30 juni 2013 - 18:28:
Leuukk!! Omg hij is echt leuk!