Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » wat een vakantie... » onverwachts

wat een vakantie...

30 juni 2013 - 20:08

631

0

162



onverwachts

ik hoop dat jullie het leuk vinden ^_^ onder aan het hoofdstuk kun je de plaatjes vinden.

Mijn moeder zegt nog voor ik ga slapen: Nikky we vertrekken om 4 uur s ’nachts dan weet je dat je je wekker moet zetten. Ik schreeuw haar nog na: OKE MAM IS GOED! Ik kijk naar het plafond waar mijn oog op een van de posters valt aan de muur. En langzaam vallen mijn ogen dicht van moeheid.

Liam pov

*midden in de nacht* AAAAA, Niall wat is er? Ik schrok wakker omdat je schreeuwde. Ow, haha hebben de monsters je Nando’s jaar kaart afgepakt. Haha. Komt wel goed Niall. Ga nu maar weer slapen. Dat kun je goed gebruiken. *en ze vallen weer zachtjes in slaap*

Nikky pov

Owww, why? Why, is het nu al 3 uur, en ben ik wakker. Ik had nog kunnen slapen maar die wekker maakt me nerveus… waar zou One Direction toch nu zijn? En wat zouden zij aan het doen zijn? Och ja, dat zal ik nooit weten. Ik weet nog die ene keer dat Aniek zo haar best had gedaan om die meet & greet voor ons te winnen, dat was zo lief van haar. Ik zwijmel weg bij de gedachten dat we daar hadden kunnen zijn. *half uur later* pfff, het is pas half 4. Dan ga ik maar muziek luisteren miss val ik dan nog wel even in slaap. opeens hoorde ik ‘’Little Things’’ en mijn ogen vielen weer dicht…

OPSTAAN roept mijn moeder! En tegelijkertijd gaat mijn wekker af. Ik schrik me rot. Ik rijk mijn hand uit om de wekker af te zetten en val uit bed. (lekker handig van me.) ik probeer op te staan en het geluid lijkt alleen maar harder te worden. Ik zoek naar het knopje maar vind het niet! Uit ergernis druk ik gewoon op alles! Pfff, eindelijk dat ding is uit. Ik slenter de trap af, en ga mijn tanden poetsen. Na alles nog eens gecheckt te hebben, wat in mijn koffer zat. Loop ik samen met mijn koffer maar de auto. Die duidelijk helemaal vol gepropt was met spullen. Ik maak de autodeur open en zie allemaal kussens en dekens liggen die mijn moeder daar had neer gelegd. Het zag er echt reuze knus uit. Ik kijk verder en zie de tv’tjes ook al hangen. Ik ga in de auto zitten en wacht dat iedereen komt. Opeens hoor ik het gepraat van mijn zusje van 8. En ook meteen van mijn ouders. Ik ga liggen in de stoel en kijk uit het raam, waar ik de stenen van het huis van de buren zie. ‘’Hier gaan we dan’’ denk ik bij mezelf. En nu stapt iedereen in. Ik hoor het gerinkel van de auto sleutels al, en ja daar gaan we dan. We hebben al 100 KM gereden en ik val in slaap. *een tijdje later* ik voel dat iemand mijn schouders vast pakt en heel hard begint te schudden!

Bianca (moeder) pov

NIKKY! NIKKY, WORD WAKKER!!! Daar is de tour bus van One Direction! Kijk nu! NIKKY! Sta op ik weet dat je dit zooooo graag wou zien! OMG, ik zie Harry! Nikky!

Nikky pov

AAA, ik schrik wakker! Nee mam, ECHT? Waar! Omg, Harry! Snel raam open! HARRYYYYYY! Roep ik uit volle borst. Alleen Harry zie ik staan met een pak sap in zijn handen. Ik zwaai zo veel ik kan, met alle 2 mijn handen. Harry zwaait terug. OMG, ik.. nee… nooit…. Gebeurd dit wel echt?

Harry pov

He? Haha, kijk die mensen daar in de auto. Ow, ze zwaaien. Laat ik dan maar terug zwaaien. Ja, ze hebben het gezien. Wat schreeuwen ze allemaal naar ons? He? Ze laten een landkaart zien van Kroatië. Hey, Louis kom eens. Is dat het gedeelte Istrië waar ze naar wijzen? Ja, oke dankje Louis. Ik gebaar naar ze dat wij daar ook heen gaan voor een concert en een vakantie….


kaart Istrië: http://www.vakantiesinkroatie.nl/grafika/mapa-istrie.jpg


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.