Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » wat een vakantie... » het word duidelijk...

wat een vakantie...

30 juni 2013 - 20:17

850

1

152



het word duidelijk...

kijk voor de bijbehorende plaatjes onder het verhaal <3 xxx

Nikky pov

Is dit echt gebeurd? Ik knijp mezelf, maar er verandert niks. Ik kijk vol verbazing mijn moeder aan. En ze moet wel lachen. Door mijn vage uitdrukking. Zou Harry mijn boodschap hebben ontvangen, met de kaart? Wij gaan naar Istrië , hopelijk zij ook. Zo iets dergelijks gebaarde hij wel… Het zou zo leuk zijn als ik hun daar tegenkom! (haha, lekker toevallig. Is ook met mijn vriendinnen, ik kom ze zo niet tegen in de stad maar wel op de snelweg!)

*8 uur s’morgens*

Niall pov

Wow, wat een cool verhaal Harry! Is dat vannacht gebeurd? Haha, dat is zo cool! Dat lijkt me ook leuk als ik fan was van 1D en ik op vakantie ga en ik zie Harry daar uit mijn raam sap drinken. Ja, dan zou ik inderdaad ook doen wat zij deden. Wel handig bedacht, denk ik bij mezelf… Misschien komen we ze wel tegen. Harry weet toch hoe ze uitzag. Ik ga even wat eten en aankleden, ik weet niet wat jullie doen maar…

We vervolgden onze reis naar Istrië, we hebben al overnacht in een gezellig dorpje in Oostenrijk. De volgende dag reisden we verder door Oostenrijk en door nog andere landen richting Kroatië.
*even later op de camping aangekomen*
De reis is heel goed gegaan zonder files. Dit is een super camping! Er zijn luxe hutten voor 8 personen. Ik heb die van buiten gezien en dat is heftig mooi, net een villa. Ze zeggen voor 8 maar volgens mij passen er makkelijk een stuk of 15 in die ieder een eigen bed konden hebben. WOW, wat was dat groot! Ongeveer 500 M daar vandaan staat onze stacaravan die we gehuurd hebben. Ik loop binnen en ruik veel poets middel. Nou, zeg ik, dat is wel een teken dat het goed schoon is? Ik loop naar mijn kamer die ik met mijn zusje moet delen, ik kijk rond en zie een deur in de kamer. Ik keek daar nogal verbaasd na. Ik loop ernaartoe en maak hem open. Ik denk bij mezelf: krijg nou wat! Het was een eigen badkamer! Dit kon gewoon niet meer beter worden. Ik loop naar de woonkamer. En hoor een bus. Het lijkt wel naast me te staan. Ik loop naar de receptie om nog wat informatieboekjes te halen over de omgeving. Ik loop terug en opeens, komt er een jongen met zijn longboard langs me zoeven. Ik had het idee dat ik hem ergens van kende. Maar ik had zijn gezicht nog niet gezien. Wel een beetje, maar heel vaag…. Ik loop terug naar de stacaravan en ik zie mijn moeder aan komen lopen. Ze zegt: 'Heb jij die jongen net ook gezien met dat ding wat op een skateboard leek? En ga je even mee stokbrood halen?' Ik ging mee, en ja, ik heb die jongen gezien. Zijn we weer eindelijk terug bij onze stacaravan, zegt mijn vader: 'Nikky ga even een krant halen, om te lezen.' Kijk even of het Nederlands is, anders gewoon een Engels auto magazine. Ik loop richting camping winkel en daar komt die ene jongen weer voor bij. Dit keer zonder T-shirt. Mijn mond valt open, niet door zijn Six-pack hoor. Maar ik kon zijn tatoeages zien. En ik kon het haast niet geloven. De enige jongen die ik ken die die tatoeages heeft, is, is.. ZAYN!!! Maar ik hield me koel en liep verder naar het winkeltje. Ik pakte de goede krant en ging naar de kassa. Ik stond in de rij, en ik kijk naar de mensen in de rij. En denk: dit kan niet waar zijn.

Nikky pov

Dit kan gewoon niet, de enige jongen die blonde haren heeft. Een laag uitgesneden tank top aan heeft. En een broek die tot aan zijn knieën komt is… Niall! Ik was helemaal in trans, zo van: van dit gebeurd niet echt. En op eens loopt hij tegen me aan. En zegt heel verlegen sorry. Het was zo lief.. oké, back to the story! Dus ik glimlach naar hem en zeg: maakt niet uit hoor, dat kan iedereen gebeuren. (van binnen stond ik echt alleen maar dit te doen: OMG, OMG, OMG, OMG!) Hij lacht lief naar me en liep verder. Opeens hoor ik de kassière HEU HEUM zeggen. O ja, ik moest nog betalen.

Ik loop de winkel uit, terug naar de stacaravan. En ik liep sneller dan normaal want dit moest mijn moeder absoluut weten! Zij zou dat echt geweldig vinden als 1D hier ook was.
Ik kwam aan en gaf mijn vader zijn krant, eigenlijk bracht die krant geluk! Ik liep zingend en dansend en springend de stacaravan in. Mijn moeder keek me zo aan van: wat is er nu weer gebeurd. Ik begin te vertellen. En ze zei zo NO WAY! En ik zo: ja het is echt waar! Nu kwam het in me op, de bus, Harry, dat geluid, Zayn en Niall. OMG One Direction is ook hier! Schreeuwde ik uit volle borst!

Zayn & longboard: http://pbs.twimg.com/media/BJih03iCMAApJUB.jpg:large

Niall in winkeltje: http://fashionbeautyway.com/wp-content/uploads/2012/07/One-Direction-Niall-Horan-Loves-Tank-Tops.jpg

ik die mijn moeder ga vertellen dat 1D hier is (ik ben wel een meisje, al is dat eenjongen op de video ): http://25.media.tumblr.com/192b614e0e3a53044aec754bbed30020/tumblr_mp2lf46Owc1qguhyvo1_400.gif


Reacties:


Larsa
Larsa zei op 30 juni 2013 - 23:24:
Ha ha geweldig!