Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » love is not a compatition but im winning [robert pattinson lovestory<3] » everybody!

love is not a compatition but im winning [robert pattinson lovestory<3]

19 april 2009 - 12:58

569

0

236



everybody!

Tot mijn verbazing zat iedereen in de kamer,í­edereen...
'Omg Edward zo snel ben je weer terug!'
Hij lachte stond op en knuffelde me stevig :'Ik heb een verassing voor je' fluisterde hij in mijn oor en wees naar de deur.
'ÓNMOGELIJK' Gilde ik met een stem waar een opera zangeres jaloers op zou worden.Ik sprong in haar armen en drukte overal kusjes waar ik kon.
'Rustig Jackie,Rustig' lachte ze.Ik keek van Ailyn naar Edward en deed een stap zijn richting in.Hij stapte dichter naar mij zodat we nu vlak voor elkaar stonden.
'thanks,je bent echt een schat'
'Alles voor jouw' fluisterde hij net zo zachtjes terug.
het was muisstil om ons heen,niemand haalde adem en op het moment dat Emmett even inademde drukte ik mijn lippen tegen die van hem.Zijn perfecte lippen waren alles wat ik wilde op dit moment.Gretig zoende hij terug terwijl hij zijn handen liet rusten op mijn heupen.Ik trok mezelf dichter tegen hem aan en gooide mijn armen rond zijn nek.Het was alsof we elkaar aan bleven trekken,het leek onmogelijk me los te maken van zijn lippen.Toch stopte het,het perfecte moment van samen zijn.Van een zijn.Zoals het lot het bedoelt heeft...
Edward keek als eerste rond en aan het krabben aan zijn achterhoofd en de schaapachtige lach op zijn gezicht was te zien dat de blikken van de rest of vragend of vertederd stonden.Voorzichtig wierp ik een blik op Ailyn,ze heeft het zelfde als ik,getinte huid,tranen in haar ogen.Duidelijk zussen.Het enigste verschil wat we nu hebben zijn onze ogen.
Gelijk keek ik weer naar Edward.
'Ik ben officieel een Cullen' lachte ik trots.'Dat was je al vanaf het begin' lachte hij alsof ik een grapje maakte.Alice sprong opgewonden naar ons toe :'Ja tuurlijk,waar kijk jij naar als je met Jackie praat!' Gelijk barstte ze in lachen uit en zelfs Rose hield zich niet meer in.
Edward's blik wende even af van mijn gezicht om te kijken hoe Alice over de grond rolde van het lachen.'Ik zie heus wel dat haar ogen zijn veranderd Alice maar dat is niet het gene wat haar een Cullen maakt,dat is het verband wat ze legt tussen ons allemaal' Ik glimlachte en keek met een blozend gevoel weg :'Maar ik vind de ogen geweldig!' zei ik verlegen.Gott verlegen bij mn familie moet niet veel gekker worden!
Emmett Tilde me op en draaide snelle rondjes met me.
'EMMETT IK WORD MISSELIJK!' piepte terwijl ik de lach op mijn gezicht niet kon verbergen.Snel zette Emmett me neer :'Gelukkig ben je blij met je ogen,en volgens Edward kan ik dit niet zeggen maar ik doe het toch"Welkom in de Familie,jouw familie!"' ik lachte :'Dankje Emmett' We knuffelde nog en toen keerde de rust weer terug.Precies wat ik nu even nodig had,rust.
'Hoelang blijf je Ailyn?' vroeg Rose geintreseerd.
'Ik kom helpen,ik blijf tot de Volturi het waagt mijn zusje aan te vallen'
'Mooi niet!Niemand van jullie gaat met de Volturi vechten behalve iK!' zwoer ik.
'En ik' zei Alice snel.'Klopt' bracht ik uit.
'Hoezo Alice wel?' zei Emmett fel.'Omdat...Alice erbij was toen ik die beslissing maakte' gaf ik eerlijk toe.
Edward fluisterde iets in Emmett's oor waardoor Emmett een grote grijns op zijn gezicht kreeg.
'We moeten luisteren naar Jackie's besluit' zei Edward toen instemmend.
Verbaasd en trots dat ik mijn gelijk gekregen heb laat ik me ontspannen tegen de bank aan leunen.Het geroezemoes om me heen was kalmerend totaal niet storend en het gestreel over mijn hoofd zorgde voor totale ontspanning.
'Gaan we even ergens anders liggen?'fluisterde hí­j zwoel in mijn oor.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.