Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Irresistible~Harry Styles [END] » Deel 24: Ga niet weg!

Irresistible~Harry Styles [END]

8 juli 2013 - 19:55

610

7

461



Deel 24: Ga niet weg!

Hi guys, sorry als het saai en slecht chappie is, zat beetje zonder inspi... nouja enjoy? x

Zayn's P.O.V.:

'Zayn...?' stamelt Perrie nog een keer. 'W-wie is dat?' Perrie wijst naar Debby, en draait zich om. Ik loop naar Perrie toe. 'Perrie! Het is echt niet wat je denkt, echt niet! We zijn alleen maar vrienden, ik zou nooit...' Ze draait zich om. 'Stik maar! Ik heb jou niet meer nodig, ga jij maar lekker tongen met je nieuwe vriendinnetje! Ik wil je nooit, maar dan ook nooit meer zien!' In tranen rent ze weg. Ik ren haar achterna en pak haar bij haar schouders vast. 'Perrie... alsjeblieft! Blijf...' zeg ik. Ze kijkt me aan, terwijl de tranen over haar wangen stromen. 'Ik ben duidelijk geweest.' Ze rent verder, en verder. Er komt een taxi aanrijden en Perrie stapt in. De taxi rijdt weg, Perrie rijdt weg... Ik heb het verpest, hoe kon ik zo stom zijn?! Ik draai me om en loop, zonder iets tegen Debby te zeggen, het ziekenhuis weer binnen. Dan bedenk ik me, en ik draai me om. 'Kom naar binnen, anders vat je kou.' Zeg ik tegen Debby, bijna snauwend. Flauw eigenlijk, want zij kan er niks aan doen. Ik kuste haar.

Harry's P.O.V.: 

Zayn komt opvallend-onopvallend kamer 212 binnen. Hij is kletsnat. Een paar minuten geleden zou hij gaan kijken waar Debby is, want ze was zomaar weggegaan. 'Waar is ze?' vraag ik aan Zayn. 'Ze is eh... nog buiten, denk ik. Of niet... ik weet het eigenlijk niet...' mompelt hij. Iedereen kijkt hem niet-begrijpend aan. 'Zayn, waar is ze? Wat is er met je?' vraag ik. Zayn zucht, opeens rolt er een traan over zijn wang. Snel veegt hij 'm weg. Te laat, iedereen heeft het al gezien. Liam legt bezorgd een hand op Zayn's knie. 'Vas' Happenin, bro?' vraagt hij. Zayn kijkt ons stuk voor stuk aan. 'Nou.. zonet...' zucht hij. 'Ik was buiten, en Debby lag, terwijl het regende, op de koude, natte grond. Ik vroeg haar waarom. Ze zei dat ze vond dat ze moest vertrekken. Ze dacht namelijk dat jij...' Hij kijkt naar mij. 'Dat jij niet meer van haar zou houden, omdat jij je geheugen kwijt bent...' Ik knik. Dat klopt, ik wist helemaal niet meer wie ze was. Maar ik vind haar leuk, nog steeds! En ookal wist ik niet meer precies wie ze was, ergens in haar gezicht zat wel iets bekends. 'Oké, en toen?' vraagt Niall. 'Toen... ik weet niet wat het was. Ze zag er zo mooi uit in de regen... en.. en voordat ik weer kuste ik haar...' Er valt een stilte. Hoe kon hij?! Het is mijn vriendin! En trouwens, hij heeft toch zelf ook een vriendin, ene Perrie...? 'WAT?!' roep ik bijna. Zayn kijkt me wanhopig aan. 'Hazz... het spijt me zo... het was echt niet de bedoeling, ik... ik weet niet wat het w...' Ik onderbreek hem. 'Willen jullie misschien allemaal even weggaan?' vraagt ik, met een brok in mijn keel. Iedereen knikt en vertrekt zwijgend. Zodra de deur sluit, zucht ik. Ik kijk uit het raampje naast me. Ik zie een meisje buiten staan, in de regen. Ik kijk goed. Hé, Dat is Debby! Wat doet ze? Ze loopt ergens heen. Waar loopt ze heen? Nee! Ze gaat weg! Ik klop keihard op het raam, maar ze hoort het niet. Ze loopt verder en verder, tot ik haar bijna niet meer kan zien. Ik wil er keihard achteraan rennen, maar ik mag m'n bed niet uit... 'Jongens!! Kom snel!' roep ik.


---------
Omg guys Im sooo scared O_O
Ik ben home alone en ging douchen ...
merk ik ineens dat er een of andere creapy enge
uitslag op mn buik en rug zit ! Fjsfksnfkdw
Vet eng! Weet echt niet wat ik moet doen nu .. o_O


Reacties:

1 2

Tallietje
Tallietje zei op 30 juni 2013 - 22:41:
OMG,OMG, don't goo!!! ik zorg er persoonlijk voor dat ze terug komt
snel verder jij

greetzz

ps. dat sounds inderdaat creepy, hoop dat het niets ergs is...
ik vind het al eng om te gaan douchen als ik home-alone ben (denk dan altijd dat er iemand achter het douche-gordijn staat)


juutjee19
juutjee19 zei op 30 juni 2013 - 22:17:
i know zeg het al de hele tijd, maar ik vind dit verhaal echt zo supermegafantastichetcetc =)))
ooh hoop zoo dat de uitslag niet ernstig of zoiets is!!
XX


loveyouxx
loveyouxx zei op 30 juni 2013 - 22:13:
omg... Don't let harry go!!
Snel verder!!


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 30 juni 2013 - 21:52:
Aaah!!! ZERRY!!! DON'T LET HIM GO PERRY!!!

NOOO! NO NO NOO!! DON'T LET HER GO HARRY!!!

Creepyyyyy


menepen
menepen zei op 30 juni 2013 - 20:55:
Nou nou nou debby niet weg gaan.