Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » What happens in bed, stays in bed. - Harry Styles » Hoofdstuk 2.

What happens in bed, stays in bed. - Harry Styles

30 juni 2013 - 21:28

326

3

450



Hoofdstuk 2.

(Ik heb geen regels kunnen vinden dus ik weet niet hoever ik mag gaan met schrijven. Als ik te ver ga volgens de regels, wil iemand dit even melden? Dan verander ik het meteen!)

Toen deze niet veel later ook op de grond lag, gleden zijn vingers langs mijn rug naar beneden. Zijn vingers gleden in mijn slipje en vonden hun weg naar mijn clitoris. Hij verwende me zoals alleen hij wist dat ik fijn vond. Ik zette mijn nagels in zijn rug en zijn lippen verlieten de mijne.
‘Oh Harry!’ kreunde ik, terwijl hij de bewegingen van zijn vingers versnelde.
Toen hij merkte dat ik vlakbij mijn hoogtepunt kwam, stopte hij.
‘Ik wil je, Harry! Nu!’ kreunde ik terwijl ik hem in zijn perfecte ogen aankeek.
Hij haalde zijn hand uit mijn slipje en legde deze op mijn buik. Hij wilde zich omdraaien om een condoom te pakken, maar ik hield hem tegen.
‘Niet nodig!’ glimlachte ik, en deed snel mijn slipje naar beneden.
Hij veranderde zijn plannen. Hij drukte voorzichtig mijn benen uit elkaar en ging er tussen zitten. Hij bewoog zijn hoofd richting mijn vagina en ik wist dat ik de change in plans helemaal geen probleem vond.
Ik voelde zijn tong langs mijn clitoris glijden en ik greep het dekbed vast met mijn linkerhand. Met mijn rechter gleed ik door zijn haar. Hij bleef likken totdat ik met een kreun klaarkwam.
Even was ik buiten adem en lag ik met gesloten ogen te hijgen. Toen ik merkte dat Harry zijn handen naast mijn schouders had geplaatst en nog op zijn knieën tussen mijn benen zat, opende ik mijn ogen weer. Ik sloeg mijn armen om zijn nek, trok hem naar me toe en kuste hem. Ik merkte hoe graag hij nu bij mij naar binnen wilde, maar liet het niet toe.
‘Ik wil je, Sofia!’ kreunde hij tussen kusjes door.
Maar ik drukte hem van me af en rolde zelf bovenop hem. Ik glimlachte op een plagerige manier en zoende hem weer. Terwijl dat ik op zijn buik zat, pakte ik zijn handen vast en bracht deze naar mijn borsten. Ik ging voorzichtig naast hem liggen en wreef over zijn buik, langzaam naar beneden.


Reacties:


laurastyles
laurastyles zei op 1 juli 2013 - 11:37:
melding!!


menepen
menepen zei op 1 juli 2013 - 6:42:
Meldig


Tallietje
Tallietje zei op 30 juni 2013 - 22:48:
melding??

greetzz