Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » schuldig » hoofdstuk 10 1 (:

schuldig

1 juli 2013 - 10:13

806

7

448



hoofdstuk 10 1 (:

Huilend lig ik op mijn bed, nu word het zeker weten nog veel erger. Innes is weg, ze is met pensioen. Ik heb hier een half jaar gewerkt, samen met Innes was het best wel te doen. Alleen werd ik wel ernstig mishandeld door Remco, ik sta op en loop naar de badkamer, ik kijk in de spiegel. Een van mijn ogen is helemaal blauw, ook mijn armen zijn blauw. Op mijn hoofd zitten en paar sneeën en ook in mijn armen, er zitten enorme wallen onder mijn ogen. Ik zucht en plens wat water in mijn gezicht, in dit half jaar heb ik er nog geen een keer aan gedacht om te ontsnappen. Nu ineens wel, ik moet hier echt weg. Ik wil niet meer geslagen worden, of tegen de muur aan worden gesmeten. Voorzichtig open ik de deur van mijn kamer, ik sta even stil om te luisteren, maar ik hoor niets. Waarschijnlijk slaapt Remco nog, dan is dit dus mijn kans. Ik loop verder de trap af, ik kom het achter de bar vandaan en loop naar de deur. Shit op slot, ik zucht en loop naar de andere kant van de winkel waar een nooduitgang deur zit. Ik duw het handvat naar beneden en hij gaat open. gelijk komt alle frisse lucht op me af en ik ren naar buiten. Ik ren zo snel als ik kan, ik weet dat er niemand achter me aan zit maar ik moet zo snel mogelijk weg komen. Ik moet naar Louis, ik heb zo ongelofelijk veel gemist. Het eerste de beste reisbureau die ik tegen komt loop ik naar binnen om daar via mijn rekening een vlucht naar Londen te boeken.

Ondertussen in londen,
Louis,
ik staar naar de foto op mijn nachtkastje, de foto van het meisje dat ik nooit ga vergeten. Misschien is ze wel dood, misschien ik ze vrij, of misschien is ze nog bij de engerd. Ik weet het niet samen met de jongens hebben bijna heel Engeland doorzocht, maar ja die gast kan overal zijn met haar. Een tijdje geleden hebben we het opgegeven, ik mis haar. Iedereen mist haar. Er woont nu iemand anders op de plek van Anne, in het begin wouw ik niets met haar te maken en was ik heel erg gemeen. De andere jongens waren wel aardig tegen mij, ik had spijt en mijn excuses aangeboden nu zijn we gewoon goede vrienden. Ik zucht en stap mijn bed dan uit, ik neem een snelle douche en kleed me dan aan. Ik voel al gelijk dat ik chagrijnig ben vandaag, ik loop naar beneden en plof op de bank.
‘Morge, wat eten?’ vraagt een vrolijke Liam aan me, ik negeer hem. In mijn ooghoek zie ik hem zijn schouders ophalen en verder gaan met waar hij mee bezig was. Ik zucht en sta dan weer op,
‘Ik ga ff naar buiten’ mompel ik terwijl ik mijn jas aantrek. Ik loop naar buiten richting de starbuck, daarachter is het park, ik ga op een bankje zitten en kijk een eend met haar kleintjes.
Maddy (Anne),
Iedereen loopt naar de koffer, ik niet want die heb ik immers niet. Wat nou als Louis boos is, of een nieuwe vriendin heeft wat moet ik dan. Ik heb niet meer zoveel geld, dus geen geld voor een slaapplaats. Ik kan toch niet na een half jaar ineens terug komen, misschien moet ik niet naar Louis gaan. Hij is me vast net vergeten. Ik zucht en loop dan het vliegveld af, ik zoek in mijn zak en vind 20 euro mooizo daarmee kan ik vast wel een taxi krijgen. Ik stap in bij een man en laat me afzetten bij de starbucks, misschien kan ik daar weer gaan werken. Hoewel ik zie er natuurlijk niet meer uit, ten eerste herkennen ze met niet meer en ten tweede zal ik alle klanten afschrikken. Ik stap de taxi uit en betaal de man, ik loop naar de ingang maar dan zie ik dat ie dicht ‘wegens omstandigheden de komende 3 dagen gesloten’ staat er in koeienletters. Ik vloek zachtjes, door de ramen zie ik mijn eigen spiegelbeeld waar ik zelf van schrik. Ik zucht en een paar tranen stromen over mijn wangen. Dan loop ik verder richting het parkje, misschien kan ik daar een beetje tot rust komen. Ik loop over het gras en zie dan iemand met zijn rug naar me toe op het bankje zitten, eerst wil ik naar een andere gaan maar dan zie ik dat het Louis is. Mijn hart begint harder te kloppen en ik loop verder richting het bankje, ‘Louis?’ zeg ik als ik er vlak achter sta. Met grote ogen draait hij zich om, als hij me ziet springt hij meteen op
‘Oh my gosh Anne wat heeft hij met je gedaan?!’ schreeuwt hij waarna hij me zachtjes omhelst.


Reacties:

1 2

DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 4 juli 2013 - 22:43:
wowwwww, ik ga meteen verder lezen hoor, sweet


RietjeXx zei op 3 juli 2013 - 14:26:
ga snel verder echt super spannend. ik snap niet hoe je het doet. je schrijft zo goed het is niet normaal.


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 1 juli 2013 - 17:03:
Jeeeeeejjjj, ze moeten weer wat krijgen!! Louis moet haar helpen


Malikaa
Malikaa zei op 1 juli 2013 - 14:28:
Yeaahhh, ze zijn weer bij elkaar
En toen was er een happy ever after ^^
Snel verder
xXx


Ims
Ims zei op 1 juli 2013 - 13:20:
WOEHOE!!!!!!

nu komt vast alles weer goed, of misschien ook niet

Snel verder!!!