Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Family and friends, our lifes with one direction » Hoofdstuk 28

Family and friends, our lifes with one direction

1 juli 2013 - 22:00

392

4

186



Hoofdstuk 28

Ik ben er dus eindelijk uit, ik heb mijn jurk. Hij is super cute en leuk, dat moet ook wel, want Loubeertje zegt dat het heel speciaal wordt. Ik dacht even aan trouwen, maar nee, hij stuurde me; ''Nee, niet trouwen, nog specialer dan dat! x''
Ik vind het best wel spannend, ik wil gewoon wten wat het is! Ik laat mn nagels en mn haar doen. Mijn gewoonte op zondag. Louis appt me dat hij van me houdt. Ik app hem terug dat ik ook van hem hou. Het is nu 15:00 en heb erg veel trek in een broodje. Ik ga naar mn favo broodjes zaak. ''Hetzelfde zoals altijd?'' Vraagt Mario.Ik knik stevig me hoofd. Wat later komt hij terug met een broodje mozarella pesto. ''Yummie, het was weer heerlijk Mario!'' Zeg ik nadat het op is, ik pak mn tas en sta op. ''Heey beertje, ben je al klaar?'' appt Louis me. ''Ik ga nu naar huis, omkleden, zie je straks love! x Lizzy stuur ik terug. Ik zoek mn auto op, en stap in. Na 10 minuten rijden ben ik weer thuis. Het is 17:00 en om 17:30 hebben we afgesproken.

Ik ben wel zo'n beetje klaar, en zet de laatste puntjes op de i. Ik pak weer de huissleutels en sluit het huis af. Ik voel de baby en wrijf over mn buik. Ik zet de radio aan en hoor weer het liedje van Louis. Wat komt die vaak op de radio zeg! Ik zet hem superhard en zing lekekr mee. Na zo'n 15 minuten rijden ben ik er. Ik stap uit mn auto en loop naar binnen. Ik zie dat Louis er al is.'Babe, hier!'roept hij naar mij. O Gosh! Wat is hij sexy in pak!'' denk ik en loop naar hem toe. Hij staat op en zoent me. Dan gaan we zitten. Na te hebben besteld, pakt hij mn handen. ''Lizzybeertje, ik hou van je'' zegt hij. Neeeeee hij gaat toch niet...???!! denk ik, maar hij gaat alweer verder.''Vind je het heel erg als ik naar de wc ga?'' en hij lacht lief naar me. ''Nee joh! Gaaaaaa!!''zeg ik. Hij staat op en lacht, dan loopt hij weg. Dan komt Chelsea binnen gelopen. ''Chelsea? Wat doe jij hier?'' vraag ik. ''Oh heey, ik ben met Niall op het strand, en ik moest plassen'' Lacht ze naar me.


Reacties:


menepen
menepen zei op 2 juli 2013 - 13:05:
Hahaha


Tallietje
Tallietje zei op 2 juli 2013 - 12:22:
Heey, snel verder jij
En een melding he?!

Greetzz


1Dzayn
1Dzayn zei op 1 juli 2013 - 22:12:
Pfft. Dacht ik toch even dat hij haar ten huwelijk ging vragen.


Janitaa
Janitaa zei op 1 juli 2013 - 22:04:
Haha, plasse erg belangrijk!(:
Snel veder!
Xxx'ieaas