Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Gotta be you (AF) » ×11×

Gotta be you (AF)

1 juli 2013 - 22:40

860

2

212



×11×

Enjoy! ;)

Ik ben zonder te ontbijten de deur uit gegaan. Ik kon geen hap door mijn keel krijgen. Vanochtend werd ik al wakker met een naar gevoel in mijn maag en het beeld van Miley’s hand ging maar niet weg. Ik heb de halve nacht liggen draaien. Ik zag telkens Miley voor me. Ik werd gek van mezelf. Het ene moment was het superleuk en even daarna leek het weer een nachtmerrie. Dat dubbele gevoel heb ik nog steeds. Ik kijk op en zie dat ik al bijna bij het ziekenhuis ben. Als ik de ingang inloop, botst Liam tegen mij aan. Snel rent hij weg, voordat ik hem iets kan doen. Ik loop naar de kamer waar Miley ligt en wordt telergesteld. Ze is nog steeds niet uit haar coma. Ik pak een bekertje water en ga naast het bed zitten.
,,I do not even dare to touch you." Ik zit met mijn hand tegen die van Miley. Dan komt Harry binnen.
,,I heard you talking to Miley. It will be okay with her."
,,How do you know? She had a head injury and..." Ik begin te huilen en kijk Miley aan. ,,Don't you dare to die!" Harry omhelst me. Dan komt er een verpleegster binnen met een spuitje. Ze gaat naar de insuline van Miley. ,,What are you going to do?" vraag ik aan de verpleegster.
,,I spend some more insulin, otherwise it is not good." Ze spuit de insuline in het slangetje dat in haar armen zit. ,,So and then I'll be right back to check if the insulin does work." De zuster loopt de kamer uit. Ik pak haar hand en dan begint Miley hevig te trillen. Ik schrik en haal de dokter. Hij komt met twee andere zusters aangerend. Hij schijnt met het lichtje in Miley haar ogen, maar haar ogen zijn helemaal wit en ze trilt nog steeds. Shit, shit, shit! Nee, ze mag niet doodgaan!
,,You have to go, this is something we have to do alone." Met veel tegenzin loop ik samen met Harry de kamer uit en kijk door het raam naar binnen. Ik zie dat de dokter met een defibrillator aankomt en daarmee Miley schokken geeft. Ik loop naar de muur toe en laat me naar beneden zakken. Ik begin hard te huilen en wordt getroost door Harry.
,,She is going to die, huh?" vraag ik aan Harry.
,,Zayn, I don't know. But if this shock is bad, then I fear the worst." Ik blijf zitten. Ik heb nergens zin in. Geen water, geen koffie...helemaal nergens zin in! Ik wil gewoon dat Miley beter wordt! Na een uur komt de dokter naar buiten. Ik sta gelijk op.
,,And, how is she?"
,,She is fine. For a moment we had no heartbeat, but your friend is strong. She's still alive." Ik zit met de woorden in mijn hoofd. Bijna had ze het niet gehaald!
,,What was the cause of the shock?" vraagt Harry.
,,There was something in the insulin what doesn't belong there, we don't know what it was...but my colleagues are now investigating." Ik denk na. Wie zou dat gedaan kunnen hebben? Dan lijkt er wel een filmpje in mijn hoofd die de hele dag terugdraait. Bij de ingang van het ziekenhuis botste ik tegen Liam op! Die klootzak heeft het erin gedaan en dat weet ik honderd procent zeker! Ik vloek even en dan ren ik kwaad het ziekenhuis uit.

Niet veel later zit ik in mijn auto aan het begin van de straat waar Liam woont. Ik luister naar Q Music en 'Walks like Rihanna' van the Wanted komt net op. Normaal zou ik hem gelijk uitzetten, maar dit keer niet. Ik moet goed opletten wanneer Liam naar buiten komt. Hij gaat boeten! Het duurt en het duurt maar dat maakt niet uit. Al moet ik hier maanden op Liam wachten, ik grijp hem! Dan zie ik hem uit zijn voordeur stappen en de hoek om lopen. Ik start de auto en rij zachtjes de hoek om, zonder dat hij mij of de auto ziet rij ik achter hem aan. Hij loopt langs de parkeerplaats en nu zie ik mijn kans schoon. Ik rij de auto de parkeerplaats op en ga met de auto voor Liam staan, zodat hij niet weg kan. Ik open de deur en stap uit. Ik loop kwaad naar hem toe. Hij wilt wegrennen, maar ik trek hem aan zijn shirt. Ik trek zo hard dat hij richting de grond gaat. Ik geef hem een extra duw en hij valt op de grond. Ik schop hem in zijn buik en sla hem in zijn gezicht.
,,I have warned you!" Zeg ik en trap hem nog een keer. Ik hoor het geklik van een camera, maar dat maakt me niks uit. Hij moet gestraft worden! Ik sla hem nog vier keer in zijn buik en daarna sla ik hem nog twee keer tegen zijn gezicht. Ik blijf doorgaan, net zolang totdat ik hem bewegingloos op de grond zie liggen. Ik kijk om me heen of iemand iets gezien heeft, maar er loopt nu niemand over straat. Gelukkig! Snel loop ik naar mijn auto, laat Liam op de grond liggen en rij weg.


Reacties:


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 2 juli 2013 - 20:55:
AAAAAAHHHH!!! Zayn, dat is té erg!
Ga dan gewoon naar de politie!


Lotteimy
Lotteimy zei op 2 juli 2013 - 15:42:
Zo, ik heb alles gelezen! AMAZING GIRL!
Ga snel verder aub, dit verhaal is super goed! X