Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Family and friends, our lifes with one direction » Hoofdstuk 30

Family and friends, our lifes with one direction

2 juli 2013 - 16:34

417

3

192



Hoofdstuk 30

Hij haalt een doosje uit zijn zak en maakt het open. ''O my gosh! Ik wist het wel! Wat een mooie ring!'' roep ik tranend. ''Natuurlijk wil ik met je trouwen Loubeertje! schreeuw ik en zak ook op mn knieen en knuffel hem plat. Hij haalt de ring uit het doosje en doet hem om mijn vinger. Dan tilt hij me op en draait hij mij rond in de lucht. Daar staan we dan. ''De ring is prachtig Lou! schreeuw ik, weer huilend van blijdschap, en ik kus hem. Heel lang, vol met liefde en passie. De jongens klappen blij voor ons en ik knuffel Louis nog steeds, heel stevig. ''Ik moet er zowat van huilen jongens!'' zegt Chelsea in de armen van Niall. ''Dan laat ik je nu echt huilen Chels'' zegt Niall en gaat voor haar staan. Ook hij zakt op zijn knieen en pakt haar handen. ''Chelsea, wil je met mij trouwen?'' vraagt hij, en hij pakt een doosje. De jongens kijken net zo verbaasd als Chelsea. ''Jaa! Natuurlijk Niall! schreeuwt ze en ze springt hem in de armen. ''Nu moet ik inderdaad huilen!'' Zegt ze. Iedereen feliciteert mij en Chelsea, ik ren naar haar toe en knuffel haar. ''Wij gaan trouwen!'' schreeuwen we tegelijk. Ik ben erg trots op mn grote broer. Het zonnetje schijnt en de lucht is blauw.

We zijn nu met zn allen gezellig in het restaurant aan het eten. Ik ben nog steeds in shock van net en kijk naar de mooie ring om mn vinger.Ik ben superblij, ook voor Chelsea. Ik voel de baby en Louis legt zijn hand erop. Hij lacht naar me en kust me. Ik heb best wel een bolle buik. ''Louis wordt de beste vader ooit!'' zeg ik en we proosten op ons allemaal. ''Cheers!''

Katie P.O.V.
Het is een dag geleden dat Lisanne ten huwelijk is gevraagd door Louis, ik heb het hele verhaal gehoord van Harry en ben erg blij boor ze. Ik loop nu buiten met Harry, hand in hand. Het is raar om hem zolang niet te hebben gezien. We kletsen over van alles en nog wat. Hij is nog steeds dezelfde jongen als vroeger. We lopen naar een ijssalon. Natuurlijk staan daar wat 1D-fans. Ik krijg boze blikken toegeworpen van de meisjes. Ik voel me er niet echt comfortabel bij en vraag dus aan Harry of we weg kunnen hier. Hij begrijpt me en we gaan weg. Ik heb nu al 3 maanden iets met Harry, ik wil hem nooit meer kwijt!


Reacties:


Tallietje
Tallietje zei op 2 juli 2013 - 18:04:
Ben weer helemaal bij je hebt echt een leuke schrijfstijl
Snel verder en vergeet mij niet een meldinkje te geven hè? Haha!

Greetz


Janitaa
Janitaa zei op 2 juli 2013 - 16:38:
Aawh!
Snel veder!
Xxx'jeass


1Dzayn
1Dzayn zei op 2 juli 2013 - 16:36:
*smelt*