Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Gotta be you (AF) » ×12×

Gotta be you (AF)

2 juli 2013 - 21:55

833

3

203



×12×

Enjoy! ;)

Met een klap gaat de deur dicht. Harry en Louis komen naar me toe.
,,Where you with Miley?" vraagt Harry. Ik schudt mijn hoofd.
,,I was with Liam."
,,Did you do something?" Ze kijken me aan. Harry is mijn beste vriend, maar dit zal hij niet goedkeuren.
,,I did do something, but I'm not going to tell what." Zeg ik. Nu voel ik pas de pijn. Liam heeft me dus wel geraakt toen hij zich probeerde af te weren. Ik pak een glaasje en doe een beetje cognac erin. Dat helpt meestal tegen de pijn, dat doet mijn vader ook altijd. Ik ben blij dat ik Liam een lesje geleerd heb, maar ik maak me wel zorgen over die fotograaf die er ook was. Hij heeft foto's en die zal hij naar de krant sturen. Ik neem een slok van de cognac. Oeh, dat is veel alcohol! Maar het verlicht wel de pijn en daar ging het om. Harry kijkt me aan en gaat naast me zitten.
,,Yes, you have to tell me."
,,Why, I can't turn back in the time. It's happened." Harry wilt het echt graag weten. ,,You can see it tomorrow in the newspaper." Zeg ik maar. Ik hoop dat hij niet doorvraagt, maar dat doet hij dus wel. Ik zucht en zeg niks. Nu komen ook Louis, Niall en Liam zich ermee bemoeien. ,,Jezus, leave me alone!" Ik sta op, ren naar boven en gooi de deur van mijn kamer dicht. Ik drink de laatste slok cognac uit mijn glas. Ik ga bij het raam staan en kijk naar buiten. Op straat lopen een jongen en een meisje hand in hand en aan de overkant zitten er twee te zoenen op een bankje. Ik zie de foto's van Miley en mij scherp voor me in mijn gedachten: http://www.youtube.com/watch?v=wkfVTo0z0j4. Er rollen tranen over mijn wangen. Het is zo oneerlijk! Ik begin te schreeuwen en gooi het glas hard tegen de muur. Hij breekt in stukken en ik laat me vallen op mijn bed. Ik kom niet meer eruit, ik hoef ook niks te eten! Twee uur later val ik in slaap.

,,Zayn!" Harry schudt me wakker. ,,What happened here?" Hij wijst naar het kapotte glas.
,,I was angry and sad." Zeg ik en sta op. Ik kleed me aan en loop met Harry naar beneden. Ik pak een kop koffie, dat heb ik wel nodig na gisteren. Mijn hand doet nog steeds pijn, maar dat heb ik ervoor over. Ik neem een slok koffie en eet ei met spek. Heerlijk! Dan stormt onze manager binnen.
,,What where you thinking?!" roept hij boos tegen mij.
,,What do you mean?" Hij gooit de krant voor me op tafel. Hij wijst naar de voorpagina en ik zie: https://lh5.googleusercontent.com/-lIs7qjWvELM/UdHgCK99iDI/AAAAAAAAAu0/oa2q8UTkUZs/w475-h700-no/daily+news.jpg. Ik kijk naar onze manager.
,,This do I mean! Your reputation is important, Zayn! What do you think the record would think about your action?"
,,I don't know, it was what he deserve!"
,,You don't solve your problems with this guy in this way! You had to go to the police!"
,,No, that guy lies to everybody! Even to the police."
,,You will do it again?!"
,,Yes, he had to stay away from Miley!"
,,Unbelievable! Are you want to lose fans? I think they think your crazy!"
,,Of course I don't want to lose fans, but I can't be two months on tour if Miley still lies in coma."
,,You think they understand if your cancel your tour?" Ik knik. ,,Your crazy! Louis, Harry, Niall and Liam are also a member of One Direction! You letting them down and of course your fans."
,,I'm letting nobody down, I'm just stood up for my girlfriend. Was that wrong?"
,,No." Zegt Harry. ,,But the way you did it was wrong. Liam could have been dead!"
,,But he isn't, so what's the problem?"
,,You!" zegt onze manager. Alle vijf kijken we hem aan.
,,Zayn?" vragen Harry en Louis aan hem. Hij knikt.
,,The fans are mad and so as I! So I put you up for a choice."
,,What for choice?" vraag ik.
,,You have to choose, or Miley or a member of One Direction." Niall en Liam laten hun glas thee uit hun handen vallen. Louis kijkt hem boos aan en Harry gaat naast me staan. Ik zelf kijk hem met grote ogen aan. Hoe kan hij mij dit nou vragen?
,,Are you serious?" vraag ik. Hij knikt. Ik moet dus kiezen tussen Miley of de band! Ik ga op de stoel zitten en zeg niks. Ik weet het niet...ik kan toch niet kiezen? De band is nu mijn leven, maar Miley hoort ook bij dat leven! Ze hoort er al drie jaar bij en daar had hij nooit een probleem mee! Nu omdat we een relatie hebben opeens wel?
,,So what do you choose?" vraagt hij nog een keer. Ik kijk hem aan en daarna naar de andere jongens. Ik slik. Wat moet ik nou? Moet ik stoppen met One Direction of moet ik mijn relatie beëindigen met Miley?


Reacties:


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 10 juli 2013 - 20:33:
OMGGGGGGGGGGGG


Malikaa
Malikaa zei op 3 juli 2013 - 23:50:
Omg, die manager!! What an ass!
I reallly like this story ^^
Melding please ^.^
xXx


Lotteimy
Lotteimy zei op 2 juli 2013 - 22:02:
omg wat een klotemanager, dat kan je toch niet vragen!