Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » They are dangerous|| Zayn Malik {samen met DjMalikjuh}[Afgerond] » >5<

They are dangerous|| Zayn Malik {samen met DjMalikjuh}[Afgerond]

3 juli 2013 - 16:37

1159

14

745



>5<

>Written by Ivana<

Avelin
Een tijdje staat hij daar, mond open, maar niks zeggend. En al die tijd knijpt Melissa in mijn been. Ze voelt zich duidelijk niet op haar gemak bij de jongens. Als hij nog steeds niks gezegd heeft zucht ik eens diep en sta dan op. De rest volgt. Nog steeds zegt hij niks. Inwendig moet ik lachen, wat een sukkeltje. En dat moet dan gevaarlijk zijn? Ha, laat me niet lachen. Ik pak mijn tas op en loop weg, de rest achter mij aan. Ik loop naar het plein en ga onder één van de bomen zitten. De rest komt erbij zitten en we zitten in kring vorm. Oke. Dus ik zal ze even voorstellen. We hebben Melissa, mijn nu al beste vriendin. Dan hebben we Katelin, Maradyn en Julia. Ze hebben allemaal dezelfde lessen als ik. Oh, en dan hebben we nog Jake. Hij is duidelijk gay, maar dat boeit mij eigenlijk niet. Hij is hartstikke aardig en gezellig. Ik eet verder en kijk ze ondertussen aan. ‘Weet je, ik geloof niet dat zij gevaarlijk zijn. Ik bedoel, zag je hem niet stuntelen?’ Jake en de andere lachen. ‘Geloof ons, ze zijn gevaarlijk,’ zegt Jake vervolgens. ‘Ja,’ begint Katelin, ‘Zie je dat meisje daar?’ Ze wijst op een meisje met lang vettig haar, grote wallen en een wijde witte jurk met slippers eronder. Ik lach. ‘Die ziet er niet al te best uit. Katelin knikt. ‘Ze zag er eerst zo uit.’ Nu wijst ze naar een meisje met een kort jurkje, hoge hakken en té veel make-up. ‘Dus?’ Jake schud zijn hoofd. ‘Ze heeft één week met Zayn gedatet. Daarna werd ze dat.’
Ik slik. ‘Miss….misschien wilde ze gewoon verandering,’ stamel ik. Ze schudden hun hoofd. ‘Nee, het kwam door Zayn.’

De dag is afgelopen en ik loop naar mijn kluisje. De hele dag hebben die laatste woorden door mijn hoofd gespookt. ’Het kwam door Zayn.’ Dan is de vraag, wie van de twee is Zayn? Ik haal mijn schouders op en open mijn kluisje. Zo snel als ik kan gooi ik mijn boeken erin. We hebben geen huiswerk en als we dat al hadden heb ik het in de les afgekregen. Jeh, I’m kind of a nerd. Ehe. Ik pak mijn jas en trek hem aan, vervolgens loop ik naar buiten. Zodra ik de fietsenstalling in loop valt mijn oog op de Malik twins. Ze geven iets aan een jongen. Ik observeer het voorwerp. Drugs. Ze dealen gewoon drugs. Ze hadden gelijk. Ze zijn gevaarlijk. Gek genoeg helpt deze ontdekking niet in de goede manier. In plaats van dat het me afschrikt, raak ik juist meer aangetrokken tot ze. Ik vind ze sexy. Shit.
Eén van de jongens keek op en zijn ogen vonden de mijne. Ik verstijfde. Ze waren prachtig. Diep en donker bruin, hypnotiserend. Ik probeerde te bewegen, maar zijn ogen hielden me gevangen. Daar stonden we dan, niet bewegend. Gehypnotiseerd. De hypnose werd verbroken zodra de andere hem een duw gaf. Zijn ogen zwenkte naar zijn broer en ik haalde opgelucht adem. Snel liep ik verder naar mijn scooter. Toen ik weg wilde rijden werd mij scooter tegengehouden door de tweeling. ‘Hey beauty,’ zei diegene met de tattoos en de blonde pluk. Ik slikte. ‘He…hey.’ Ik keek achterom en zag mijn vrienden geschokt naar me kijken. Ik ving een woord op. ‘..dood..’ Weer slikte ik. Een knip van vingers bracht mijn attentie weer naar de tweeling. ‘Wat is je naam?’ vroeg dezelfde jongen. ‘Avelin,’ stamelde ik. Hij grijnsde. Shit, zo zag hij er erg sexy uit. Ik verzamelde moed en vroeg, zonder dat mijn stem trilde; ‘Hoe heten jullie?’ Even leken ze verbijsterd dat ik terug sprak. Dat hadden ze vast niet verwacht. ‘Ik ben Zayn,’ stelde de jongen met de tattoos en de blonde pluk zich voor. Ik knikte en wendde mijn blik naar de ander. ‘Javadd.’ Een wenkbrauw schoot de hoogte in. ‘Aparte naam,’ sprak ik. Ze keken onthutst. Blijkbaar heeft nog niemand een gesprek met ze geprobeerd aan te knopen. Ik wel, ik ken ze niet en ik geef ze een eerlijke kans. Misschien zijn ze wel gewoon onzeker en doen ze daarom zo. ‘Ehmm, tja,’ hij krabde in zijn nek, ‘Het is pakistaans, denk ik.’ ‘Oh, zijn jullie pakistaans?’ Ze kijken nu echt onthutst en ik moet grinniken. ‘Ehm tja. Eigenlijk zijn we half Engels, half pakistaans.’ Ik knik. ‘Zijn jullie wel hier geboren?’ Ze knikken. Ik bekijk ze even. ‘Jullie vader is pakistaans zeker?’ Hun monden vallen open. ‘Hoe weet je dat?’ vraagt Zayn. Ik lach. ‘Fifty fifty kans.’ Ze lachen. ‘Maar ehm, mag ik er nu langs? Ik wil graag naar huis.’ Ze knikken en stappen opzij. Nog eenmaal lach ik naar ze, dan geef ik gas en scheur het schoolplein af.

Zayn
Ze lacht nog even naar ons en schiet dan het schoolplein af. ‘Wow,’’ is het enigste wat ik zeg. Javadd knikt. ‘ Ze is geweldig.’ Ik knik en kijk hem dan aan. ‘Ik denk dat ik haar leuk vind.’ Javadd knikt. ‘Ik vind haar ook leuk.’ Mijn mond valt open en ik schud mijn hoofd. ‘Volgens mij hen ik je niet goed verstaan. Zei je nou dat je haar leuk vind?’ Hij knikt en ik word woedend. ‘Ze is van mij,’ sis ik. Hij schud zijn hoofd. ‘Ze is van mij.’ Boos staren we elkaar aan. Een gil, een klap. Tegelijkertijd draaien we ons om en zien Melissa op de grond liggen. Shit, ze heeft ons gehoord. Die gay-jongen zit bij haar. Ik haal mijn schouders op en draai me weer naar Javadd. ‘Moge de beste winnen.’ Hij grijnst en weet precies waar ik het over heb. ‘Als je maar weet dat ze van mij is.’ Ik geef hem een duw. ‘Dacht het niet jongee. Zag je niet hoe ze naar me keek?’ Hij lacht. ‘Ze keek je aan alsof je een kakkerlak was. Nee maat, ze vind mij toch echt de leukste.’ Woedend been ik weg, Javadd vlak achter me. Wat denkt hij wel niet? Ze wordt van mij, en alleen van mij. Ik botst tegen James op en geef hem geïrriteerd een duw. ‘Aan de kant, klootzak.’ James lacht. ‘Ik hoorde jullie net praten. Ze lijkt me wel wat. Haar ga ik veroveren.’ Dat is de druppel, woedend draai ik me om en verkoop hem een kaakslag. ‘Ze is van mij.’ Hij lacht honend. ‘Nee Zayn, keep on dreaming. Ze is van mij.’ Ik schreeuw en vlieg hem aan. Al gauw liggen we beiden op de grond en sla ik op hem in. Ook ik krijg een paar flinke klappen. Al gauw staar er een kring om ons heen. Vechtpartijen vinden ze echt geweldig. Ik geef hem nog een klap, recht in zijn gezicht en hij blijft liggen. Ogen gesloten, ademhaling onregelmatig. Ik spuug wat bloed uit. ‘Ze is van mij,’ en met die woorden draai ik me om en been ik het schoolplein af.






Alleen diegene die op dit hoofdstuk
reageren krijgen een melding
voor het volgende hoofdstuk


Reacties:

1 2 3

Kimmiedas zei op 4 juli 2013 - 23:38:
Melding please!!!

Omg omg omg wat een geweldig verhaal. Snel verder want ben helemaal verslaafd


Azula
Azula zei op 4 juli 2013 - 23:18:
pakistaans

Ook Pakistaans mag met een hoofdletter, darling.

Ehm. Ik vind het ''Zayn'' stukje een beetje ovedreven. Want ik zie niet echt drie jongens ineens vechten om een meisje dat nét nieuw is. Dat is nogal onrealistich. Kan ook een smaakdingie zijn, hoor.

Next?


Elientjheu
Elientjheu zei op 4 juli 2013 - 15:03:
awesome ik wou bij dat gevecht zijn bij ons op school was dat ook eens zo iets, 1 van die gastjes duwde die andere met zijn hoofd tegen de muur een paar keer, die zijn bloed drupte niet maar stroomde echt. een vriend van mij had dat gezien. ik niet. ongeveer heel de school stond daar bij en een stuk of 20 man had dat maar gezien. lieve school hé?


lilovelou
lilovelou zei op 3 juli 2013 - 22:57:
O.O
*shockface*


tamarastyles
tamarastyles zei op 3 juli 2013 - 21:59:
Ze is van jaffad!
Want zayn is,van mij!!

Sorry moest even.
Ik snap niet helemaal waarom melissa flauw valt.
Ik denk dat zij iets met de malik twins te maken heeft gehad!
Je word niet heel bang van 1 meisje!
Ik wil ook nog weten waarom ze zo gevaarlijk zijn!
XXX Tamara