Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » psycho slayer » (no subject)

psycho slayer

3 juli 2013 - 23:25

429

0

210



(no subject)

25 november, jaar 2000.
Elke dag blijft eddy vluchten. 3 dagen nadat hij in zijn leven kwam, is hij groningen al uit. Op straat, in winkelcentra en motels, overal kennen ze de 12 jarige eddy, van de krant, van het nieuws en de radio. Niemand wil hem helpen, of ook maar met hem praten, uit angst om zelf vermoord te worden. ‘maar waarom leef ik nog’ vraagt eddy zich elke nieuwe dag weer af, waarom nu nog? Waarom heeft hij me niet direct vermoord, toen hij de kans kreeg?


1 december. 2000
Als eddy weer terug op straat is, na een nachtje in een klein, oud en vies motel krijgt hij na 3 uur al direct de eerste brief van ‘hem’ eddy neemt niet eens meer de moeite de brieven te lezen, er staat toch altijd hetzelfde in, behalve de datum, die is altijd anders, want de datum klopt altijd. Het is nu 8 dagen later, en nog is eddy op de vlucht. Op de vlucht, voor degene die hij nog nooit heeft gezien. Degene die zijn o zo makkelijk leven over de kop heeft gegooid, met geweld, zinloos geweld. Nooit praat eddy meer met vreemden, na 8 dagen heeft het al zo’n groot gevolg, dat eddy voor het kleinste geluid al waakzaam is en niemand meer vertrouwd. Met niemand praat, niemand meer recht aankijkt en iedereen in de gaten houd. Snachts leggen de 2 overlevenden grote afstanden af en overdag houden ze zich schuil in de donkerste plekjes van de straten, behalve als het hard regent en er verder niemand op straat is. Samen leven ze vn wilde planten en van ‘roadkills’ die op een zelf gemaakt vuurtje worden gekookt, in regenwater dat daarna als bouillon dient.

27 november, 2001.
Het is alweer een jaar later, eddy is nog steeds zamen met al-toeta, nog steeds op de vlucht. Al meer dan 60 keer aalgevallen door hem, maar heeft het overleeft. Eddy is sterker geworden, en slimmer. Al-toeta is ook veel sterker geworden, heeft een groot uithoudingsvermogen en id nog waakzamer dan ooit. Nogsteeds worden ze bijna elke ochtend om 5 uur wakker, van het geluid van een deurbel, ookal zijn ze in niemandsland en er in de wijde omtrek geen deurbel te bekennen is, altijd weer die brief, altijd weer die onthoofde dieren en altijd weer dat bloed. De onderandere 13 jarige eddy, met een hoop littekens en een vinger minder, is er achter gekomen dat de politie het onderzoek heeft gestopt, de zaak in de doofpot gestopt heeft, en niet meer verder zoekt, niet naar hem en niet naar eddy.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.