Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » ''Not that girl, Styles!'' - Harry Edward Styles » Anine Ami Lex 002

''Not that girl, Styles!'' - Harry Edward Styles

7 juli 2013 - 19:20

337

3

190



Anine Ami Lex 002

Bij 3 reacties zal ik een nieuw stukje schrijven! Ik ben blij dat ik nu al twee mensen een melding moest geven. ;]

Anine Ami Lex

Verder werd het een saaie middag. Ik was naar mijn kamer toegelopen om even uit het raam te staren. Ik schoof het gordijn naar de andere kant en plaatste mijn arm onder mijn kin. Op mijn voorhoofd verscheen een rimpel als teken dat ik hard nadacht. Je kon al raden waar ik over nadacht, over de naam Perrie natuurlijk. Het kwam me zo bekend voor. Ik stampte op de grond en begon flink te vloeken, enkel omdat ik mijn zin niet kreeg.
Volgens mij hoorde ik het van tv. Van een interview.. toch? Interview? Ja, ja, interview, ja Anine, het was van een interview. Het was een interview met een of andere Perrie.
Plots werd ik uit mijn gedachtegang verstoord door een lawaaiige stem en twee handen die om mijn buik werd geplaatst. Van schrik keek ik om, maar verwachtte al dat het mijn bloedeigen vriendje was voordat ik hem recht in zijn gezicht keek.
''Aninie,'' zei hij liefjes. ''Ik wil op je computer..''
Zijn stem klonk zeurderig, maar ik moest er zelfs om grinniken. Ik knikte als teken dat het goed was. Zacht fluisterde hij iets onverstaanbaars, maar het leek behoorlijk veel op een 'yes', dus zou het dat wel zijn. Hij maakte me los en ging achter mijn computer zitten.
Luuk kende ik langer dan vandaag, als hij iets wilde deed hij extra lief, zodat ik niet zou afwijzen. Maar al deed hij zoals hij altijd deed, Luuk mocht altijd op mijn computer en dit kwam grotendeels omdat ik er zelf persoonlijk nooit achter zat. Ik kon mijn leven wel ergens anders aan verspillen dan aan internetten. Bovendien zat Luuk de hele tijd op schietspellen, ook zat hij op MSN en Skype. Niks voor mij, vond ik.
Goed, waar was ik? O ja, op tv was er een interview met een Perrie. Ze had blond haar en een zwart hoedje op en dat was alles wat ik me kon herinneren. Ze was wereldberoemd, dat wist ik ook. En dan was ze gewoon een collega van mijn vriendje..


Reacties:


ZaynLoveMe
ZaynLoveMe zei op 6 juli 2013 - 23:32:
Melding! Je schrijft goed. x


PrincesLolly
PrincesLolly zei op 6 juli 2013 - 19:54:
Het verhaal is leuk!
Maar een klein dingetje...
Als je als stel samen bent en de een heeft geen computer-achtig iets.
Deel je dat dan niet en moet je daar dan perse toestemming voor vragen?
Leek mij een beetje raar...
Maar verder is het heel leuk!
meliding?'

kusje x


Malikaa
Malikaa zei op 5 juli 2013 - 21:37:
Ha!! I knew it!!!
Snel verder
xXx