Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Adriaan Persons. » my whole story baby.

Adriaan Persons.

6 juli 2013 - 9:23

562

4

434



my whole story baby.

veeeel lees plezier ! het is vanuit de -ik- situatie.

- ik ga het kort vertellen -

het begon eigenlijk dat mijn vriendin me belde, haar nicht (karlijn) zou meedoen aan xfactor, ze vroeg of ik mee wou naar de auditie dag, ik dacht, ach dat wordt vast wel leuk. die dagen daarvoor ging ik een beetje rondneuzen op de site van xfactor, onthield wat namen, en keek wat filmpjes van kandidaten. 1 iemand viel me op, Adriaan. Verder hielt ik me daar niet mee bezig.

Op de dag zelf was het vooral veel gestress, Femke en ik mochten niet helemaal mee, en moesten in de hal, ( met alle andere kandidaten ) blijven.
We begonnen wat te praten, en op een gegeven moment kwam er een jongen naar ons toe die vroeg wat over karlijn, en we bleven nog wat praten.
Later op die dag was ik er achter gekomen wie het was, Adriaan. en vanaf die dag bleef die naam in mijn hoofd, hij was zo leuk. bij de x-campus was ik hem eignlijk al een beetje vergeten. Ik keek naar team angela, en was voornamelijk voor Thijs, en een beetje voor Daan, en toen, zag ik adriaan daar zitten, ik schrok, licht. ik tweette hem wat, en hij reageerde. we dmde wat en naja, toen gingen we appen. ( voor de duidelijkheid! ; hij ontvolgde me weer, zodat het niet leek alsof ik hem echt kende, sommige mensen dachten namelijk dat we een relatie hadden ) we praatte redelijk veel, en dat was gezellig. toen gingen we meetten. ( ja met de auditie dag hadden we elkaar ontmoet, maar dat is toch anders met al die mensen enzo ) dat was, laat ik zeggen heel apart, het klikte gelijk. maar ik ben best druk zegmaar, en hij wat minder. het was vooral heel gezellig. hij was door naar de liveshows, wat was ik trots. ik heb hem tussen de lifeshows door nog 1 keer gezien. hij had het zo druk dat het bijna onmogelijk werd. een dag voor de halve finale was hij zijn stem kwijt. ik schrok best wel, want hij moest in de finale staan.
gelukkig had hij zn stem weer en de halve finale ging, naja niet op zn best. maar hij was door, en wauw, wat was ik trots.
de week voor de finale ging snel, te snel. we whappte nog wel, alleen niet vaak, omdat hij t heel druk had.
de dag van de finale was spannend, hij was nog een beetje ziekjes enja, hij moest presteren onder een hele grote druk. zijn eerste optreden ging niet zo goed, zijn stem sloeg over en ging soms vals. ik was heel erg bang, en had me er bij neergelegd dat hij niet door zou gaan. Maar uiteindelijk was het niet adriaan die afviel, maar B-brave, sorry dames maar ja. Ik was zo verschikkelijk blij.
De finale was dus tussen Haris en Adriaan, en weetje, ik gunde het ze allebij. tuurlijk wou ik liever dat Adriaan won, maar als je kijkt hoe goed Haris is/was, kan je hem het niet misgunnen.
Haris won uiteindelijk, en ik was het er mee eens. hij verdiende het. <3

Adriaan was tweede, en ik weet niet hoe ik dit moet schrijven, maar ik ben zo verschikkelijk trots op hem. ik ben echt van hem gaan houden, niet als fan. ja tuurlijk, ik ben een fan. maar ik geef om hem. zijn persoonlijkheid is geweldig. maybe he doesnt win, i'll support him till the end. <3

I love adriaan.


Reacties:


justagirlx zei op 7 juli 2013 - 18:59:
oke.... die snap ik niett.. maar inderdaad astrid was ook erg goed!


Team1D
Team1D zei op 7 juli 2013 - 11:03:
One shot


Astrid verdiende ook een plekje in de finale >:\

HOHO jullie app'ten?

Ik ben ook erg close met Astrid geworden o.O boks


justagirlx zei op 7 juli 2013 - 8:45:
Jaa.


Harrylover
Harrylover zei op 7 juli 2013 - 8:39:
Is dit echt gebeurd??????