Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Gotta be you (AF) » ×14×

Gotta be you (AF)

6 juli 2013 - 16:38

716

3

212



×14×

Enjoy! ;)

Zayn, de jongens en ik lopen grijnzend de trap af. Nu het plan in werking is gezet, wordt het tijd om het uit te gaan voeren. We openen de deur naar de woonkamer.
,,Why do you need so long just to talk about the tour?''
,,There is so much to discuss about the tour. The tour must be perfect!!'' Zegt Louis.
,,That's true. Tonight we are going to practice.''
,,Sorry, but I want to practice now. By the way, Louis and Liam just spoke with Eleanor and Danielle and there are going to meet tonight.''
,,How lovely. Will you give them greetings from me?'' Ik kijk hem aan. Wat een eikel'! Ik kan nog steeds niet geloven dat hij Miley niet mag. Zayn daar aan tegen kijkt blij. Logies toch? Het kan zo in de band blijven en Miley zien. Maar hij kijkt te blij. Ik tik hem aan en neem hem even ongezien apart.
,,You are to much with your smiling!''
,,You think he is suspissios?''
,,Maybe a little bit, he looked at you and thought something. I don't know what but I think it was about your smile.''
,,Okay, thank you! I'll slow down with smiling.'' Ik geeft hem een klopje op zijn schouder. Goed zo! Ik heb geen zin als onze manager er toch achter komt. Ook al moeten we extra voorzichtig zijn!

POV Zayn
Samen met Harry loop ik terug naar onze manager en de andere jongens. Harry heeft gelijk. Als ik zo blijf grijnzen, wordt hij achterdochtig en gaat hij vragen stellen. Ik pak de songteksten en dan beginnen we met oefenen. Het gaat erg goed. Af en toe maken Niall en Louis een geluidje tussen door waar iedereen om moet lachen. De manager is niet zo blij. Hij vind het allemaal maar onzin. Tja, als hij het allemaal zo'n onzin vind, gaat ie maar weg! Als dat zou kunnen! Dan kan ik zonder stiekem gedoe naar Miley en dan blijf ik bij de band. Als ik nu iets verkeerds zeg, lig ik eruit. We oefenen nog heel even en dan stoppen we. Het bestelde eten is gearriveerd en we hebben best wel trek. Ieder pakt een bord voor zichzelf en eet heerlijk. Dan staat onze manager op.
,,Well I will meet you tommorow morning. Good night and sleep tight!'' Hij loopt de deur uit. Louis loopt naar het raam en kijkt of hij echt weg gaat.
,,The coust is clear. He's gone!'' Zegt hij na tien minuten. Ongelooflijk! Tien minuten heeft hij erover gedaan om bij zijn auto te komen die aan de overkant staan. Mijn hond is nog sneller! Ik sta op, ruim mijn bord op en pak mijn rugzak.
,,Harry are you coming with me?'' Vraag ik.
,,No, you have to be alone. Otherwise he knows that something was planned.''
,,You are right! Miley is important!'' Ik zeg de jongens gedag en sluit dan de deur achter me.

Het is prachtig weer buiten. Een prachtige avond. Het is niet koud en het regent niet. Ik loop door het steegje, zo ben ik sneller en kan niemand me zien. Ik loop verder door het bos en over de weg. Ik moet wel oppassen dat ik geen ongeluk krijg. Ruikend kijk ik om me heen. De bloemen ruiken lekker en er ligt een zwaan stil in het water. Wat een rust! Steeds dichter kom ik bij het ziekenhuis en dan hoor ik opeens voetstappen dichterbij komen. Rustig Zayn! Spreek ik mezelf toe. Het is vast gewoon een voorbijganger. Maar het helpt niet. Wat nou als het onze manger is? Wat nou als hij me gevonden heeft? Ik kijk om me heen, iemand moet me helpen! Iedereen loopt langs me heen. Ik ren verder, maar de voetstappen volgen me. Shit, shit, shit! Hij mag me niet pakken! Ik ren door en door en hoop dat ik hem onderweg wel ergens kwijtraak maar dat gebeurd niet. Ik zie het ziekenhuis al. Dat mag niet! Hij mag niet weten waar Miley ligt, straks doet hij nog wat bij haar waardoor ze overlijdt. Ik ren snel de steeg ik vlakbij het ziekenhuis. Nog heel even wachten, heel even en dan kan ik zien wie me achtervolgt om naar Miley te kunnen. Ik hoor de voetstappen aankomen rennen. Nog een klein stukje. Dan houdt ik mijn hand voor mijn mond en kijk met grote ogen. Dat is...


Reacties:


Lotteimy
Lotteimy zei op 7 juli 2013 - 21:39:
... Liam ! (Hemsworth) Ik kan me echt niet voorstellen dat Liam H. in dit verhaal zo gemeen is want in het echt is ie supercute <3 Just saw The Last Song, ken je die film ? Love it. Hhaaa waar heb ik het nu over .. GREAT STORY BTW Xx


Malikaa
Malikaa zei op 7 juli 2013 - 21:23:
Pampampaaaaammmm!!!! Ik denk dat het Liam H. Is (yup, je ziet de H goed ^^ anders kan het ook liam van 1D zijn )
Snel verder
xXx


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 6 juli 2013 - 19:52:
...Liam!