Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Half vampier » Hoofdstuk 3

Half vampier

10 juli 2013 - 13:18

279

1

212



Hoofdstuk 3

Beste mensen, Ik heb de naam van de hoofdpersoon veranderd omdat ik sinds kort een meisje met dezelfde naam ken (en aan dat meisje heb ik een enorme hekel) I'm sorry. Ik heb het veranderd in Lena.

"Ilan? Ilan?! Wordt nou wakker!" riep ik hard. Ik zag dat hij gelukkig weer langzaam bij kwam.

"W-w-wat was er ook alweer?" vroeg Ilan me verward.

"Je viel flauw toen je hoorde dat ik bevriend ben met Vince." zei ik, terwijl ik me afvroeg wat er in hemelsnaam mis was met Ilan. Bijna viel hij weer flauw.

"Ilan, wat is er nou aan de hand met Vince?" drong ik aan. Hij had me echt heel nieuwsgierig gemaakt met die vreemde reactie van hem, en nu wilde ik het weten ook!

Eindelijk zei hij iets: "Vince is gevaarlijk! Heel erg gevaarlijk!". Dat was niet het antwoord waar ik op gehoopt had, het riep eerlijk gezegd alleen maar meer vragen op…

"Wat? Dat geloof ik niet, hij lijkt me hartstikke aardig." Ik kon gewoon niet geloven dat wat Ilan gezegd had waar was, zou ik Vince zo verkeerd ingeschat kunnen hebben?

"Oke, ik zal het je uitleggen" ging Ilan verder. "Vince lijkt altijd heel aardig maar hij praat met bijna niemand, en elke keer als hij wel met iemand bevriend raakt, verdwijnt diegene. Laatst was hij bijvoorbeeld bevriend met een jongen genaamd Jaiden. Toen ze na een paar weken naar zijn huis gingen, kwam Jaiden niet meer terug, hij was gewoon verdwenen. De weken erna kwam Vince niet meer op school en plotselinge verdwijningen teisterden de stad. Op een dag dacht een man de geest van Jaiden te zien; blond haar, een witte huid als een geest, rode ogen, en toen ging hij weer in rook op."

"Wat is er met de man gebeurd?" vroeg ik.

"Ze hebben hem naar het gekkenhuis gebracht, waar hij kort daarna overleed." antwoordde Ilan.

"Waaraan is hij overleden?"

"Een aanval van een soort van dier."


Reacties:


lilovelou
lilovelou zei op 8 juli 2013 - 15:39:
O.O