Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Half vampier » Hoofdstuk 4

Half vampier

10 juli 2013 - 13:19

459

1

198



Hoofdstuk 4

Beste mensen, Ik heb de naam van de hoofdpersoon veranderd omdat ik sinds kort een meisje met dezelfde naam ken (en aan dat meisje heb ik een enorme hekel) I'm sorry. Ik heb het veranderd in Lena.

Ik had toch de ambulance gebeld, Ilan vond dat het niet nodig was maar volgens de ambulancebroeders moest Ilan toch maar even naar het ziekenhuis. De dokters constateerden dat hij flauwgevallen was van schok en een lichte hersenschudding had. Hij moest een nachtje in het ziekenhuis blijven en we hadden hem vandaag weer opgehaald.

'Hoi Lena!' Vince kwam de volgende dag, op mijn eerste dag hier op school, langzaam aangelopen. Toen hij bij mij aankwam begonnen de geruchten. Ik ving er een paar op: 'Is zij de nieuwe?'. 'Zou zij ook verdwijnen?'. 'Waarom praat ze met MIJN Vince?'. Ik was helemaal overdonderd .'Uhm, hoi Vince' zei ik. 'Vince?' vroeg ik, hem geen tijd gevend om te antwoordden. 'Ja?' antwoordde hij. 'Kloppen die geruchten?' vroeg ik weer. 'Je weet wel die over die jongen... Uh... hoe heette hij ook alweer? Oh ja, dat was het, Jaiden.' Ik zag hem twijfelen. 'Hij wilde weglopen van huis, zijn vader was altijd dronken en zijn moeder was jong overleden. Dus ik hielp hem en nu heeft hij een nieuw leven.' zei hij zacht zodat niemand anders het kon horen.

Ik keek naar mijn voeten. 'Wat bedoel je met een nieuw leven?' Toen ik weer opkeek was hij al weg.

Toen Vince weg was kwam er een meisje naar mij toe lopen. 'Hey jij bent de nieuwe toch? Lena dacht ik?'. Het lange meisje met blond haar stond nu naast mij. 'Ja dat klopt.' antwoordde ik. 'Ik ben Hellen, ik zal je vandaag rondleiden als je dat wilt.' Ik vroeg me af waarom ze zo aardig deed. 'Ja graag, mijn broer wilde mij eigenlijk rondleiden maar hij viel gisteren flauw en moet een weekje rusten van de dokter' vertelde ik haar. 'Zullen we beginnen bij de kantine?'. We begonnen te lopen. 'Hoe kan het dat Vince tegen je praatte?' vroeg ze. 'Ik heb hem ontmoet in de trein'. Ze keek een beetje verbaasd maar besloot er blijkbaar niet op in te gaan. 'Maar' vroeg ze 'hoe komt het dat je hier bent?'. 'Dat is een lang verhaal. Ik vertel het je wel in de pauze.'

'Weet je wat ik me afvraag?' Vince kwam naar mij toegelopen. Ik zat hier nu al een paar weken op school en het ging best goed. 'Nee vertel?'. Ik had besloten om de geruchten te vergeten, want je weet wat ze zeggen over geruchten, ze gaan in rook op. 'Er is iets met je huid?'. Hij zei het een beetje als een vraag. 'Niet dat ik weet' zei ik. 'Je huid wordt namelijk met de dag lichter'. Hij keek me vragend aan, wachtend op antwoord. 'Ben je op een dieet? Eet je nog wel genoeg vitamines?'. 'Ja dat wel. Maar je hebt gelijk, ik merkte het ook al op, het is erg vreemd.'


Reacties:


lilovelou
lilovelou zei op 8 juli 2013 - 15:43:
O.O