Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Half vampier » Hoofdstuk 5

Half vampier

10 juli 2013 - 13:19

370

1

217



Hoofdstuk 5

Beste mensen, Ik heb de naam van de hoofdpersoon veranderd omdat ik sinds kort een meisje met dezelfde naam ken (en aan dat meisje heb ik een enorme hekel) I'm sorry. Ik heb het veranderd in Lena.

Vince POV 4 weken voor verjaardag Lena

Vorige week viel het mij op, de huidskleur van Lena werd steeds lichter. Ik weet niet wat het was, maar ze leek speciaal.

Vandaag tijdens Gym gebeurde er wat vreemds: 'Hoi Vince' zei ze 'samen in een team?'. We werden steeds closer, ze was het enige mens wiens geur niet enorm aantrekkelijk was en wie ik dus niet zo snel zou aanvallen. We gingen basketballen. 'Hé Vince! ' één van die populaire jongetjes riep mij. 'Wat is er?' vroeg ik hem. 'Ga je nog steeds met het nieuwelingetje om?' Zijn vrienden lachten. 'Ja, heb je er problemen mee?' Ik werd steeds kwader op ze. 'Bereid je maar voor!' zei een ander van hen.

In het begin ging het basketballen erg goed, totdat Lena per ongelijk een bal tegen het hoofd van één van de populaire jongetjes aan gooide. Ze kreeg er keihard een terug. Ik hoefde geen vampiersnelheid te gebruiken om haar op te vangen. Ja ik ben een vampier, toen ik een jaar oud was (vampierleeftijd) hoorde ik over de Cullens en de Denali's en ik had besloten om ook zo te gaan leven. Zo nu en dan veranderde ik iemand in een vampier, maar alleen als het noodzakelijk was. Net zoals Jaiden. Een goede jongen, soms komt hij mij zelfs nog eens opzoeken. Maar even back to the point; toen ik haar opving viel mij nog iets op: haar huid was erg koud, vampierkoud. Haar huid was helemaal wit geworden. Toen ik haar ernaar vroeg antwoordde ze weer hetzelfde als toen ik haar vroeg naar haar huidskleur; ze vond het vreemd, maar maakte zich er geen zorgen over.

Toen ik thuis was zette ik alles even op een rijtje: haar witte huidskleur, koude temperatuur en geur waren niet normaal en leken erg op die van een vampier. Maar ze had nog wel een hartslag en haar ogen waren ook normaal. Ik had haar nog nooit in de zon gezien, maar ik geloofde niet dat ze glinsterde. Nee, het was niet mogelijk, ze was geen vampier. Ik dacht dat ze gewoon een vitaminetekort had, ja dat verklaarde het, een vitaminetekort. En haar geur is gewoon anders, alle mensen hebben een andere geur. Het zal vast normaal zijn…


Reacties:


lilovelou
lilovelou zei op 8 juli 2013 - 15:47:
No, vince you're wrong