Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » ''Not that girl, Styles!'' - Harry Edward Styles » Harry Edward Styles 004

''Not that girl, Styles!'' - Harry Edward Styles

8 juli 2013 - 19:14

367

3

209



Harry Edward Styles 004

Nieuw! Bij 4 reacties verder :3

Harry Edward Styles

''Hoeft ook niet,'' riep Niall zijn kant op. ''We hebben je heus niet nodig.''
Ik wreef aan mijn kin. ''Niet zo gemeen, Niall, hij heeft wel 'n beetje gelijk, maar hij overdrijft. We doen al twee jaar aan kidnappen en de politie merkt niet eens iets, dus ja.''
''Klopt,'' riep Louis er tussendoor, met een gemene knik naar Zayn, die nog steeds in de keuken stond en Liam nog steeds daarachter.
''Stoppen nu!'' had ik er tussendoor geroepen. Ik vertelde aan de rest van de jongens dat ik op de laptop ging, MSN'en met Luuk.
Ja, we deden aan kidnappen. Inmiddels al twee jaar lang en we hadden er veel plezier mee. Niet alleen omdat we meisjes leerden kennen, maar ook omdat het leuk was, omdat de meisjes er zich aan ergerden. We waren ''badboy's'' in ieder geval, maar we waren niet bekend of zo. Bovendien had Zayn wel 'n vriendinnetje die wereldberoemd was, ja, Perrie van Little Mix. Wij wilden ook een band starten, maar Zayn 'de aansteller' vond dit weer geen goed idee omdat we tegelijk ook kidnappers waren. Och.
Door Perrie leerden we Luuk kennen. Ze hadden dezelfde baan en waren dus collega's, maar het nadeel was dat ze elkaar niet echt ''mochten''. Nou ja, we gingen dus eens op bezoek bij Perrie's baan en toen zagen we hem. We leerden Luuk kennen, uiteindelijk kwam hij erachter dat we meisjes kidnapten. Nou, Luuk wilde hier graag aan meedoen en zo is heel het verhaal begonnen.
Ik stond op en liep naar de laptop, die ook meteen de enige laptop was in dit huis. Ik startte die op en voordat hij eigenlijk helemaal was geladen, drukte ik op MSN.
Het venstertje van MSN verscheen na een aantal tellen. Ik logde in en kreeg meteen het lijstje met contactpersonen voor m'n neus. Veel vrienden had ik niet op MSN. De jongens waarmee ik samen woonde wel, Louis, Niall, Zayn en Liam dus. En verder nog familieleden en vrienden. En Luuk viel onder het kopje ‘Vrienden’. Wat een geluk had ik toen ik zag dat het vierkantje ernaast grasgroen was, wat betekende dat hij online was. Ik klikte op zijn naam en het venstertje waar ik met hem kon chatten, verscheen.


Reacties:


Ashley1D zei op 26 okt 2014 - 18:16:
VERDER


ZaynLoveMe
ZaynLoveMe zei op 15 juli 2013 - 17:07:
Gauw verder!! Je schrijft echt goed!! Xx


Malikaa
Malikaa zei op 8 juli 2013 - 23:10:
O.M.G.
En toen begon het lichtje boven mijn hoofd te branden....
Luuk--> A.K.A Anine's vriendje --> A.K.A kidnapper van meisjes
Dit gaat nog heel interessant worden
Snel verder
xXx