Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The Wizard [END] » Chapter 2

The Wizard [END]

9 juli 2013 - 12:20

770

5

271



Chapter 2

Image and video hosting by TinyPic -----> dit is de plek waar ze via de lift terechtkwamen <-----

Zayn's POV.:
Welkom in Oz... Zijn we in Oz? En wat is Oz? 'Oz, is dat een land?' vraag ik me hardop af. Niall haalt zijn schouders op. 'Ik denk het.' Hij draait het briefje om. 'Het magische land van Oz, staat er.' legt Niall uit. 'Oké, we weten dus één ding: we zijn in een land dat Oz heet.' zegt Perrie. 'Daar schieten we ook lekker mee op.' Ik knik. 'Dus... wat gaan we nu doen?' vraagt Demi zich af. Meteen volgt een stilte, niemand heeft een idee. 'AAAAAAAH!' in de lucht klinkt opeens een harde gil. Precies tegelijk kijkt iedereen omhoog. Een grote, felgekleurde luchtballon vliegt door de harde wind ruw heen en weer. Er zit een meisje in, ze heeft waarschijnlijk de controle over de ballon kwijtgeraakt. Ze gilt nog een keer en haar luchtballon zakt steeds verder naar beneden. 'Guys, kijk! Straks landt ze nog op dat huisje daar!' roept Demi paniekerig, en ze wijst een stukje verderop waar inderdaad een klein huisje staat. 'Kom mee!' roep ik. Ik pak Perrie's hand en met z'n allen rennen we met de luchtballon mee.

We staan al zowat voor huisje, omhoog te kijken, als het deurtje van het huisje opeens, met een krakend geluid opengaat. We draaien ons om, naar het huisje. In de deuropening verschijnt een oude vrouw, van een jaar of zeventig. Opeens begint ze met haar arm te zwaaien. 'Jongens, ze heeft iets in haar hand!' sist Louis. Ik kijk nog eens goed naar de vrouw, Louis heeft gelijk. Ze zwaait met een soort stokje, ofziets. 'Het lijkt wel een toverstaf....' fluister ik. 'Een toverstaf? Zayn, waar denk je dat we zijn? In het sprookjesbos?' merkt Liam op. Ik haal mijn schouders op. 'Misschien.' zeg ik. Dat kan toch? We weten inmiddels niet in wat voor vreemde wereld we terecht zijn gekomen. De rest zwijgt. Ik richt me weer op de oude dame. Zodra ik haar kant op kijk, schrik ik. De luchtballon met het meisje erin, botst tegen het huis op. Na een paar seconden stort het neer, en een soort stofwindvlaag ontstaat. Het prikt in m'n ogen, en ik hoor ook de rest kreunen.

Na een tijdje doe ik mijn ogen weer open. De stofvlaag is weggetrokken. Ik kijk naar het huisje, en schrik. Het huisje is compleet ingestort, met de neergestortte luchtballon op het dak. 'What the fuck gebeurde er?' roept Debby. 'Kom, we gaan kijken hoe het met dat meisje is.' zegt Perrie, en ze loopt ernaartoe. 'Perrie, doe nou niet... Misschien...' zeg ik. 'Nee Zayn! Ze heeft hulp nodig!' roept ze. Ik zucht, en we lopen haar achterna.

Dorothy's POV
Ik open mijn ogen, en voel meteen dat mijn hoofd enorm bonkt. Oh, wat doet het pijn! Ik kijk om me heen, wat was er gebeurd? Oh ja, ik weet het weer. Ik gaf een feestje, om mijn 18e verjaardag te vieren. Ik mocht in een luchtballon zitten, helemaal alleen. Toen kwam er een harde windvlaag, als begin van een heftige storm. Ik steeg op, en kon de luchtballon niet besturen. En blijkbaar kwam ik zo hier terecht... Dan hoor ik dat er mensen aankomen. Ik kijk over de rand van de mand. 'Hallo! Meisje! Gaat het?' vraagt een van hun. Er zijn vijf jongens, en drie meisjes. 'Eh... ja hoor. Wie zijn jullie? En waar ben ik?' vraag ik. De mensen halen hun schouders op. 'Wij weten ook niet waar we zijn.' zegt een jongen met bruine krullen. 'Ik ben Harry.' verteld hij, en hij stelt ook de anderen voor. 'En dit is Debby. Dit is Demi, Zayn, Perrie, Louis, Niall, en dit is Liam. Hoe heet jij?' vraagt Harry. 'Ik ben Dorothy.' zeg ik. 'Mooie naam!' zegt een jongen die volgens mij Liam heet.

Liam's POV
Dorothy, wat een prachtige naam... voor een prachtig meisje. 'Guys, kijk! Die oude vrouw ligt helemaal onder het puin!' merkt Niall op. We rennen ernaartoe en knielen bij haar neer. Niall heeft gelijk, ze ligt er helemaal onder. Het lijkt me onmogelijk om haar er onderuit te krijgen. 'Volgens mij leeft ze niet meer...' zegt Demi. Ik voel aan haar pols, die onder het hout uitsteekt. Demi heeft gelijk! Ik voel niks. 'Ze is dood...' fluister ik. Dorothy komt er ook bij zitten. 'Wat erg! Het is mijn schuld!' roept ze.
'GA WEG BIJ HAAR, ZE IS GEVAARLIJK!' klinkt zomaar opeens een onbekende stem. Iedereen draait zich om. Boven ons hoofd zweeft een doorzichtig-achtig meisje, met een witte jurk aan. Het lijkt wel een engel... 'ELEANOR!' roept Louis opeens. Ik kijk nog eens goed, en inderdaad, het is Eleanor! Als engel!

Now she's a beautiful angel...


Reacties:


Malikaa
Malikaa zei op 9 juli 2013 - 17:13:
Wacht wacht wacht, ho, stop.....
ELEANOR IS OPEEN FREAKING DOOD?!?!?!?
Oke, im confused
Snel verder
xXx


Harrylover
Harrylover zei op 9 juli 2013 - 14:03:
Melding please


Tallietje
Tallietje zei op 9 juli 2013 - 13:40:
Hey, hey

Echt grappige wending ;p snel verder <3

Greetzz


1Dreamzz
1Dreamzz zei op 9 juli 2013 - 13:23:
ik snap er niets van.......... waarom stapte Perrie in die lift en waarom versnelde die lift opeens? En boven al, WAAROM IS ELEANOR DOOD I.

melding? ik ben heel benieuwd


SnowClocks
SnowClocks zei op 9 juli 2013 - 12:36:
Awh Eleanor als engel & zit die Dorothy niet in de echte Wizard Of Oz?

Oz en One Direction is echt een geniale combinatie!


Doe mij maar een melding!