Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Gotta be you (AF) » ×18×

Gotta be you (AF)

9 juli 2013 - 12:58

1023

2

231



×18×

Enjoy! ;)

POV Liam
Ik kan nog steeds niet geloven dat onze manager Zayn uit de band wil zetten. Hij is een lid van de band, voor altijd! Ik pak mijn mobiel en typ een tweet: @LotteImy, are you at school? Ik hoop dat ze antwoord geeft, ze laat me van alles voelen. Ik weet niet wat maar ik denk steeds aan haar. Ik heb nu nog met Danielle, maar zij is ook erg leuk. Dan krijg ik een tweet terug: @Real_Liam_Payne, yes. I have so a break. We are by the BigBen and we are going to the park at the Londen Eye. O ja, ze is op werkweek met haar school. Dat had ze gisteren verteld. Ze had zoveel verteld, maar ik lette alleen maar op haar mond en haar ogen. Haar ogen zijn prachtig en haar mond, daar zou ik best een kusje op willen leggen. Wat zeg ik nou?! Dit mag ik nu toch niet willen, ik heb met Danielle! Ach, ja, denken mag. Daar komt ze toch nooit achter. @LotteImy, will you meet me there? Ik kijk naar de foto's van mij en Danielle en opeens vind ik ze niet zo leuk meer, net alsof ik wil dat Lotte op die foto's staan. Ik ga op mijn bedrand zitten. Waarom zit ik met mijn gedachten alleen maar bij Lotte? Ik vind haar heel aardig en lief, maar ben ik nu ook verliefd? Harry is verliefd op Laura, dat zag iedereen, maar ik heb niet gezien dat Lotte mij leuk vind. Ik moet ook niet te snel handelen, anders schrik ik haar af. @Real_Liam_Payne, I can't...I have to pay attention and listen what my teacher say. Shit! Nee, ik moet haar zien! Even denken, wat kan ik zeggen waardoor ze wilt komen? Ik kan moeilijk zeggen; 'Nee, I have to see you!' Nee, dat moet minder hard to get. Ik vind haar echt leuk en ik wil het niet verpesten.
,,Harry!" roep ik naar beneden. ,,Zayn?!" Misschien weet één van hun wat ik moet zeggen, zodat ze komt. Zayn is altijd romantisch, maar nu Miley nog steeds in coma ligt, weet hij denk ik niets. Daarom roep ik ook Harry erbij. Nu hij verliefd geworden is op Laura, weet hij wel iets.
,,What is it?" Harry stormt mijn kamer binnen. En niet veel later ook Zayn.
,,Close the door please." Zeg ik. Ik wil het risico niet lopen dat onze manager hoort dat ik verliefd aan het worden ben op een fan. Dan gooit hij me ook uit de band en dat wil ik echt niet! Zayn sluit de deur en vraagt dan: ,,What's wrong, Liam?"
,,I'm falling for that girl Lotte." Zeg ik. Zo, recht voor z'n raap, maar dat maakt niet uit. Zayn en Harry oordelen niet van te voren. En trouwens, zij hebben haar ook gezien.
,,Really?" Harry kijkt me aan. Ik knik. ,,How are you dealing with it?"
,,You mean Laura?"
,,Yes. I think I'm in love with her, but I don't know how she feels about me."
,,I don't know that either."
,,I know. But how are you going to tell Lotte that you're in love with her?"
,,Not yet. I know her just for a day. You don't tell a girl that you love her, after one day."
,,No?"
,,No of course not! Then you will scare her away."
,,What are you going to do?"
,,First I take Lotte on a date, and if the date went well I take her for a second date."
,,How many dates are you planned to?"
,,I don't know. Two maybe three or four. I just want her to be confidence with me."
,,That's a good idea."
,,Yes, but what do I have to say, so she wants to meet me."
,,Just say please." Ik kijk Zayn aan. Zou het echt zo makkelijk zijn? @LotteImy, I just want to talk. Please! Ik klik op tweet en het bericht wordt verzonden. Ik hoop dat ze valt voor alsjeblieft. Niet veel later krijg ik een tweet terug: @Real_Liam_Payne, okay. Yes! Ze heeft ja gezegd, maar dan moet ik nu wel opschieten. Ik pak mijn mobiel en mijn portemonnee en loop naar beneden.
,,Thanks guys!" schreeuw ik nog naar Zayn en Harry. Hun hebben me tenslotte geholpen. Ik pak mijn scootersleutels en stap dan de deur uit.

Als ik daar aan kom, zie ik haar hele klas. Het lijkt me niet verstandig dat haar hele klas me ziet, dan heb ik haar niet voor mezelf. Ik ga achter een muurtje staan en pak mijn mobiel. @LotteImy, I'm behind the wall behind you. Ik verzend de tweet en niet lang daarna zie ik haar achterom kijken. Ze loopt stiekem van de groep weg en komt naar me toe. Ik omhels haar en krijg gelijk een warm gevoel van binnen.
,,I'm taking you." Zeg ik. Ik geef haar mijn tweede helm. Ze gaat achterop zitten en ik rij weg. Onderweg rijden we langs allerlei toeristische straatjes en ik merk dat Lotte het erg leuk vind. Ze houdt haar armen om mijn middel en kijkt om zich heen. Ik rij naar de open plek en parkeer mijn scooter. We stappen af en lopen richting de plek waar we willen zitten, maar bereiken de plek niet want er staat opeens een fotograaf voor onze neus die een paar plaatjes schiet. Shit! Ik pak haar hand en we rennen om de fotograaf heen naar de plek waar we willen zitten. Het is vlakbij het water en er zitten zwanenjongen met hun moeder. Ik sla mijn arm om haar heen en zo zitten we uren te kletsen. Na drie uur staat ze plotseling op.
,,I have to go back, they will be looking for me!" zegt ze. Ik sta op en begeleidt haar naar de scooter. Ik start de scooter en rij terug naar de klas, die in de Londen Eye zit. Haar lerares is haar al aan het zoeken. Ik parkeer de scooter bij het muurtje en we stappen af.
,,I had a great time!" Zeg ik en geef haar een kus op haar wang. Daarna loopt ze terug naar de groep en kijk ik haar na. Ja, geweldig meisje dit!


Reacties:


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 10 juli 2013 - 20:53:
Lovely


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 9 juli 2013 - 14:20:
Melding?