Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Gotta be you (AF) » ×19×

Gotta be you (AF)

9 juli 2013 - 15:08

707

5

231



×19×

Enjoy! ;)

Diezelfde avond hebben Lotte en ik in mijn lievelingscafé afgesproken. Als ik binnen kom, zijn bijna alle tafeltjes al bezet. Ik laat mijn blik over de hoofden van de pratende cafébezoekers glijden.
,,Liam. Here I am!" Nu zie ik Lotte. Lotte springt van de stoel en loopt naar me toe. Ik druk haar stevig tegen me aan. In mijn buik begint iets wild door elkaar te dwarrelen. Het lijkt wel of zich daar een compleet bijenvolk verzameld om een gezamenlijk uitstapje te gaan maken. Ik schrik een beetje en laat haar los.
,,What do you think that I will go to the hairdresser and..." Begin ik.
,,If you dare!" onderbreekt ze me en we gaan zitten. Ze dreigt plagend met haar vinger. ,,Your hair is perfect." Waarschijnlijk neemt mijn gezicht nu de kleurnuance 'overrijpe aardbei' aan, want juist nu kijkt ze me recht in mijn ogen aan. Haar blik schiet door me heen als een bliksemschicht. Ach wat, een compleet onweer stormt door me heen. ,,Uhm...I'll go grap some fruitshakes for us." Snel sta ik op. Wat is er met me? Ik loop naar de bar en bestel twee vruchtenshakes. Niet veel later kom ik terug met twee vruchtenshakes, inclusief parapluutjes, rietjes en een suikerrand aan de bovenkant van de glazen.
,,Liam, you are the best!" We stoten onze glazen tegen elkaar. Terwijl ik een slok van mijn shake neem, gluur ik nog één keer zo onopvallend mogelijk naar Lotte. Links van ons zitten er een paar meiden naar ons te kijken en aan de rechter kant ook. ,,Why are those people staring at us?" vraagt ze en kijkt me aan.
,,Probably because you are here with me." We zien een van de meiden opstaan en naar ons toe komen. Ze kijkt me aan.
,,O my god, it is you!" Zegt ze. ,,Your Liam Payne and this is your new girlfriend?" Ze kijkt naar Lotte. 'Was het maar waar.' Denk ik. ,,You were together this afternoon, right?"
,,Yes, but how do you know?" vraagt Lotte. Ze loopt naar de bar en even later komt ze terug met de middagkrant. Ik wist niet dat een middagkrant bestond, maar blijkbaar dus wel. Ze legt de krant op de tafel. ,,Look." Zegt ze en wijst naar de voorpagina. Lotte en ik kijken allebei en zien: https://lh5.googleusercontent.com/-hrK6TbVa74E/Udvi9bFEV2I/AAAAAAAAAvc/cIT46s_UuRo/w452-h666-no/PF_Daily_News_010720132157026591.jpg. O nee! Wat als Danielle dit ziet! Die gaat flippen...maar op de een of andere manier maakt dat me niks uit. Ik kijk stiekem naar Lotte en er komt een glimlach op mijn gezicht. Ze is mooi hoe ze nu kijkt. Gelukkig heeft ze nu niet in de gaten dat ik naar haar kijk, want anders zou ik me schamen.
,,That was the photographer that we walked away from." Zegt Lotte tegen mij.
,,Yes, that's right. But we knew that he took a picture from us."
,,Where do we go?" Ze staat op en kijkt me aan. ,,To your place?" Gelukkig zit ik nog, want anders was ik stijl achterover gevallen. Ze wilt met me mee naar huis! Mijn dag kan niet meer stuk! Ik knik en neem haar mee naar mijn huis.

We sluiten de deur naar mijn kamer. Lotte kijkt rond en geniet. Ik ben blij dat ze hier is. Ik sla mijn arm om haar heen en geef haar een kus op haar wang.
,,I'm glad you be here with me." Zeg ik tegen haar. Ze kijkt me aan. Die ogen! Zo mooi zijn ze. En die lippen, daar wil ik gewoon een kusje op neerleggen. Ach wat, waarom niet? Ik ga langzaam met mijn mond naar haar mond. Het is net zoals ik een sprookje, zodra onze lippen elkaar raken zie ik vuurwerk. We gaan op elkaar in en genieten ervan. ,,Wait a minute." Zeg ik. Ik doe de deur dicht en op slot. ,,We don't want to be disturbed." Zeg ik glimlachend. Ze gaat voor me staan en kijkt me verleidelijk aan. We beginnen weer te zoenen en al zoenend lopen we naar het bed. Mijn handen glijden over haar lichaam. Bij het bed gaat ze liggen en ga ik naast haar liggen. Vol passie blijven we elkaar strelen en zoenen, maar verder gebeurd er niks. Dat hoeft ook niet, ze heeft nu duidelijk laten weten dat ze me leuk vindt!


Reacties:


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 10 juli 2013 - 20:57:


laurastyles
laurastyles zei op 9 juli 2013 - 22:10:
omg!!


Malikaa
Malikaa zei op 9 juli 2013 - 17:29:
Lotte is getting some Liam hugs
Snel verder
xXx


Lotteimy
Lotteimy zei op 9 juli 2013 - 16:18:
OH MY GOD THATS ME ISNT IT!
Oeffff mag ik dit ff verwerken ..::

Ben ik weer -----> Dit verhaal is zo awesooooome! Want ik zit erin NE GRAPJE. Maar mooi geschreven thank youuu x snel verder


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 9 juli 2013 - 15:35:
Leuk!! Snel verder! Melding!