Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » DNAngel » ¤Hero In Disguise¤ {Afgelopen} » How It Begins ¤1¤

¤Hero In Disguise¤ {Afgelopen}

11 jan 2011 - 17:16

496

2

353



How It Begins ¤1¤

Oké dan! het begin van deze fanfic! veel plezier met lezen en heb je nog tips? zeg het aub want ik wil wel beter worden met schrijven natuurlijk!

Zoals altijd de laatste paar maanden stond Daisuke ook vandaag weer op met een slecht humeur, Dark had de gehele nacht in zijn dromen gezeten vertellend dat Daisuke zijn leven moest beteren.
In alle dromen die voorbij waren gekomen die nacht had Daisuke geprobeerd om de denkbeeldige Dark te wurgen, zonder succes. Nu had hij echter hoofdpijn van het constante gepraat van Dark, en het ergste was. Dark hield het niet bij alleen maar ’s nachts preken geven.
Hij deed het elke kans die hij kreeg.
praat gewoon eens met je moeder!’ hoorde Daisuke de stem van Dark in zijn hoofd en hij gromde geirriteerd, ‘zou je alsjeblieft je bek willen houden!’

Sinds 4 maanden was Daisuke langzaam aan het veranderen, hij had er genoeg van dat de pestkoppen op zijn school telkens over hem heen liepen en leerde van zich af te bijten. Helaas was Daisuke hierin te ver gegaan en langzaam maar zeker gebruikte hij zijn nieuwe zelfverzekerdheid ook om gewone situaties naar zijn hand te keren door te schreeuwen of vechten.
Dark had deze transformatie stilletjes aangekeken, maar toen Daisuke het uitmaakte met Riku omdat ze “niet mooi genoeg”ť was vond Dark het genoeg en sindsdien praatte dag en nacht in op Daisuke om normaal te gaan doen.
Helaas werkte het averechts en werd Daisuke alleen nog maar fanatieker om te zorgen dat hij zou blijven zoals hij nu was.

vannacht gaan we weer op strooptocht’ zei Dark nu monotoon en Daisuke humde dat hij het wist, blij dat Dark eindelijk zijn mond hield over het praten met zijn moeder.
Gisteren wou zijn moeder met hem praten over zijn cijfers op school, ze waren gezakt naar onvoldoendes, en voor iemand die normaal altijd 8en en 9ens haalde was dat wel erg vreemd.
Daisuke had geschreeuwd tegen zijn moeder dat ze niet wist waar ze het over had en dat ze zich beter bezig kon houden met het eten omdat het smaakte naar een gestorven hert.
Zijn moeder was huilend weggelopen en had hem huisarrest gegeven maar het kon Daisuke niks schelen, als hij wou, zou hij zo het huis uitgaan…

Zijn moeder zat aan de ontbijt tafel toen hij beneden kwam, voor haar lag een papier waar iets opstond over een nieuwe tentoonstelling in het museum, Daisuke wierp er een snelle blik op en pakte toen een broodje dat hij in zijn mond stak.
‘wat moet Dark vanavond stelen?’ mompelde hij met het brood in zijn mond. Zijn moeder, overduidelijk nog verdrietig van de avond ervoor, wees naar een vaas dat op het papier stond en liep toen van de tafel weg.
Daisuke hield het papier even op en schraapte zijn keel, een teken voor Dark om op te letten, ‘Ik zie het’ zei Dark in zijn hoofd en Daisuke liet het papier op tafel terugvallen. Hij nam een hap van zijn broodje en tilde zijn rugzak nonchalant over één van zijn schouders waarna hij in zijn schoenen stampte en de deur uit ging.
De schooldag zou weer saai gaan worden. Dacht hij de deur sluitend.


Reacties:


BAM
BAM zei op 25 maart 2011 - 13:29:
Stoute dai-chan! Ga weer lief doen!


Sunrise
Sunrise zei op 29 juni 2009 - 16:03:
Hij moet het niet uitmaken met Riku