Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lay all your love on me || FINISHED » I Don't Love The Way You Lie.

Lay all your love on me || FINISHED

9 juli 2013 - 20:53

717

5

355



I Don't Love The Way You Lie.

Hiiii! weer een nieuw hoofdstukje! Ga de aankomende dagen hoop ik per dag 1 hoofdstuk plaatsen, ben nu bezig om vooruit te schrijven, zodat ik dat kan doen! Ik kan jullie wel vertellen dat het heeeeeel spannend gaat worden :-D! Anyway, Enjoy! X MichelleSky.

Harry POV:
Ze kijkt me aan, en rent vervolgens weg, door de deur naar buiten. ‘’Sky! Wacht!’’ roep ik haar na. Ik ren haar achter na, naar buiten waar ik zie dat het regent. ‘’Sky!!’’ hoor ik vervolgens ook Demi achter me roepen, die het hele gebeuren heeft gevolgd. Dan wordt mn ergste nachtmerrie waarheid. Het lijkt wel alsof ik ongeluk breng als Sky in mijn buurt is. Er komt een grote zwarte BMW aangereden, die Sky te laat opmerkt, haar schept en haar met een smak laat neer komen op de grond. Ik geloof dat ik flauw ga vallen ofzo. Zayn, Demi en ik rennen naar Sky toe. ‘’Sky! Sky! SKYYYY KAN JE ME HOREN!!!’’ schreeuwt Demi hysterisch. Zayn pakt met trillende handen zijn telefoon en belt een ambulance. Ik zak naast Sky neer, en kijk naar haar bebloede gezicht. Waarom Sky? Waarom heb je niet op me gewacht? Waarom heb je me niet verrot gescholden? Alles liever dan dit.. alles liever dan het meisje op wie ik verliefd aan het worden ben, pijn zien lijden…
Na enkele minuten, al leek het wel uren te duren, komt de ambulance met gillende sirenes aanrijden. ‘’Wat is er gebeurd jongens?!’’ vraagt de ambulancebroeder. ‘’We moeten zoveel mogelijk weten voordat ze naar het ziekenhuis gaat.’’ ‘’Uhm, zij en hij hadden ruzie, en toen is ze de straat opgerend en aangereden.’’ Zegt Demi bibberend. Ik kijk vlug de andere kant op. ‘’Is ze nog ergens allergisch voor? Gebruikt ze medicijnen?’’ Weer antwoord Demi. ‘’Uhm, ze gebruikt alleen de pil, that’s it..’’ weer breekt Demi in tranen uit. ‘’Oke, dankjewel dat moesten we weten. Wie gaat er mee in de ambulance?’’ ‘’Ik!’’ zegt Demi resoluut. ‘’Ik ben haar beste vriendin.’’ ‘’Oke, dan moeten we nu gaan.’’ ‘’Wacht Demi! Ik ben iets vergeten..’’ Demi draait zich om en kijkt Zayn aan. ‘’Hier is mijn telefoonnummer, Harry en ik komen zo naar het ziekenhuis.’’ ‘’O-ow.. thanks. Ik zie jullie zo.’’ Met die woorden stapt ze de ambulance is en rijd weg.

***IN HET ZIEKENHUIS***

Sky POV:
Ik zie wit licht. Wauw, dat is mooi. Het is hier heel rustig, en ook heel vredig. Waar ben ik eigenlijk? Ik vind het hier wel leuk. O kijk, wat een mooie bloemen! Mooie rozen zeg.. Hey! Daar is Demi! Deem! Deem wacht op mij! Waarom wacht ze nou niet? Demi? Deem?! Met een schok wordt ik wakker uit deze rare droom. Ik schiet overeind, maar val gelijk weer terug in mn kussens omdat ik een steek voel in mn ribben. Ik herinner me nu vrij weinig, maar ik moet weten wat ik hier doe?! Ik kijk onder de lakens, en zie dat mn enkel in roze gips zit. Huh? Hoe krijg ik dit nou weer voor elkaar? Ben ik van de trap gevallen ofzo? Hm, ik ga maar is op onderzoek uit. Ik zie in de hoek een rolstoel staan, en bedenk dat ik me daar wel mee moet redden. Ik schuif uit bed, wankel naar de rolstoel en duw de deur open. Ik schrik me rot, want de persoon die ik voor me zie staan brengt, nu al, onplezierige herinneringen naar boven.


Harry POV:
Ik doe de deur open van Sky haar kamer, als de deur aan de andere kant open gaat. Ik schrik als ik Sky in de rolstoel zie zitten, en als ik zie wat voor verwondingen ze heeft opgelopen, eigenlijk dankzij mij. Haar gezicht heeft een aantal blauwe plekken, haar armen ook en haar rechter enkel zit in het gips. ‘’Sky.’’ Zeg ik zachtjes. ‘’Harry..’’ mompelt ze. ‘’We moeten praten, en wel nu.’’ Zeg ik resoluut en ik draai haar rolstoel om en duw haar terug de kamer in. Ze wilt opstaan om haar bed in te gaan, maar ik ben haar voor en til haar op, niet wetend of ze het wel prettig vind na alles wat er gebeurd is. ‘’Harry.. ik ben zo moe..’’ zegt ze zachtjes. ‘’Sky, ik wil dat je weet dat er niks, maar dan ook niks is tussen mij en Taylor. Ik heb haar al heel lang niet gesproken, en hoe ze aan die ‘’roddels’’ komen weet ik ook niet. Er is namelijk iemand anders voor wie ik gevoelens krijg..’’ zeg ik zachtjes. Ik voel dat ze me aankijkt, en ik wordt rood. ‘’ik krijg gevoelens voor jou Sky. En alleen voor jou.’’


Reacties:


Team1D
Team1D zei op 10 juli 2013 - 15:38:
Haylor is bullshit Sky


Lotteimy
Lotteimy zei op 10 juli 2013 - 8:09:
Mooi gezegd Hazz


Malikaa
Malikaa zei op 9 juli 2013 - 23:59:
Awhhhh Harry
Snel verder
xXx


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 9 juli 2013 - 22:14:
Snel verder!!! Melding!


loveyouxx
loveyouxx zei op 9 juli 2013 - 21:54:
awhh
snel verder!!!!!!!!!!!