Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Gotta be you (AF) » ×20×

Gotta be you (AF)

9 juli 2013 - 21:38

864

6

295



×20×

Spanning en sensatie! Laat een reactie achter...

POV Zayn
,,Harry, hurry up now!” Ik kijk op mijn horloge. Nog drie kwartier en dan moeten we bij het ziekenhuis zijn. ,,Harry!” roep ik nog een keer naar boven.
,,Is he coming yet?” Louis komt naar me toe.
,,No, not yet. It takes to long with him, what is he doing?"
,,He is busy with his hair, of course!”
,,For who? He never cared about his hair." Ik kijk weer op mijn horloge en zie dat het vijf voor twaalf is. We moeten nu echt weg. ,,Harry, hurry up! I'll be waiting just for a view minutes!" roep ik weer naar boven.
,,Five minutes Zayn, then we will go to the hospital." Zegt Louis.
,,I'm coming, I'm coming!" roept Harry en rent naar beneden.
,,Finally!" roep ik en duw zijn jas in zijn handen. ,,Come on! We have to go to Miley!" Ik loop vooruit, gevolgd door de anderen. Ik loop versnelt de gangen door. Vandaag krijg ik de uitslag van de laatste test. Ik hoop zo dat het goed nieuws is. Ik moet bijna met de jongens mee naar Nederland en Amerika voor concerten, dus daarvoor moet Miley ontwaakt zijn! Ik begin te rennen en houdt de lift tegen. Ik stap erin, samen met de jongens. De lift gaat zo traag omhoog! Volgens mij zitten we nu al tien minuten in de lift om omhoog te gaan en dan moeten er ook nog mensen uit eerder dan onze afdeling. Een ouder stel maakt hun weg uit de lift, maar ze zijn zo langzaam. Ik erger me er aan! 'Schiet op!' denk ik. Ik moet Miley zien! Als het oudere stel uit de lift is, druk ik snel op het knopje om de lift weer te sluiten. De lift vervolgt zijn weg naar de vierde verdieping.

Ik schrik als ik Miley zie. Ze ligt nog steeds aan het infuus en ze ziet spierwit. Dat had ik wel verwacht, maar dat ze nog niet ontwaakt is na drie weken raakt me nog het meest. Ik heb gezocht op internet naar coma's en de meeste komen er nooit meer uit. Ik kijk naar haar armen die op het dekbed liggen. Ze zien zo wit en mager. Ik pak haar hand en wrijf er zachtjes overheen. Mijn ogen staan vol van de tranen. Harry slaat een arm om me heen en als ik hem aankijk, heeft hij ook tranen in zijn ogen. Dan komt er een dokter binnen.
,,I'm sorry, but can you wait in the hallway? I want to do some tests." Ineens raak ik in paniek.
,,She can't die..."
,,I'm doing what I can." De dokter stuurt ons de gang op en sluit de deur. In mijn hoofd hoor ik alleen maar de stem van de dokter. Hij doet wat hij kan...wat is dat voor vaags? Waarom zegt hij niet dat Miley beter wordt? Zou hij al weten dat ze het toch niet haalt? Ik kijk op en zie meer mensen in de wachtkamer zitten.
,,I hope so that his brains are not damaged." Zegt een vrouw. Waarschijnlijk gaat dat over haar zoon die in coma ligt.
,,You never know how they come out of a coma." Zegt haar man. Hou op! Ik kan er niet meer tegen. Ik heb het gevoel dat ik stik. Het zweet breekt me uit. Water...ik moet water hebben! Ik ga de wc in. Als ik niet veel later terug kom van de wc, zijn ze nog steeds bezig met het onderzoek. Schiet toch op! Ik moet Miley zien! Ik drink mijn beker water leeg en dan gaat de deur open van de kamer van Miley. Ik ren naar binnen en ga naast haar aan het bed zitten.
,,Miley, I'm happy that you are my girlfriend." Zeg ik tegen haar. ,,I'm not happy that you lie here. I don't like it at all. I miss you, the way you where before this coma, and maybe you'll never be that girl anymore, but I'm happy that I know you." Ik ben even stil. ,,I love you. You are the sweetest girl from the whole world."
,,I'm sorry." Dezelfde dokter staat in de deuropening, maar dan met twee verpleegsters. ,,Is the father or mother from Miley here?" vraagt hij.
,,No, but I can call them." Harry pakt zijn mobiel en belt Miley's moeder.
,,She's here in ten minutes." Zegt hij als hij weer terug is.
,,Then we will wait for her mother." Zegt de dokter. De verpleegsters en de dokter kijken elkaar aan. Ik zie hun gezichten. Waarom zeggen ze niks? Waarom kijken ze zo? Ik hoor de liftdeuren opengaan. Eindelijk, daar is de moeder van Miley! Nu moeten ze het wel vertellen. Haar moeder gaat bij het bed zitten en we kijken de dokter aan.
,,I'm sorry, but I have not good news." 'Nee!' denk ik. Niet zeggen! Het liefste wil ik nu mijn oren dichthouden, maar dat kan ik niet. ,,I'm afraid you have to make the dicision to take out the plug. She's not going to make it." Ik zit in shock op mijn stoel. Ik kijk recht voor me uit en wordt spierwit. Dan val ik voorover van mijn stoel, op mijn knieën en begin te huilen. Miley gaat dood!


Reacties:

1 2

DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 10 juli 2013 - 21:04:
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO


Malikaa
Malikaa zei op 9 juli 2013 - 22:36:
Neeee!!!! Ze mag niet dood, hoor je!!!!
Snel verder
xXx


laurastyles
laurastyles zei op 9 juli 2013 - 22:11:
mag niet kan.niet!!


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 9 juli 2013 - 22:06:
Wt erg! Melding


Lotteimy
Lotteimy zei op 9 juli 2013 - 22:02:
IS * whihi