Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Prison Break » De Vreemde Liefde » Vreemde Liefde deel 1

De Vreemde Liefde

10 juli 2013 - 11:45

431

0

241



Vreemde Liefde deel 1

Patrick is een Nederlandse man maar die is geëmigreerd naar de Verenigde Staten (Amerika) hij is nu 25 jaar en heeft nog een heel leven voor zich. Als hij klaar is met de vreemde dingen die op straat gebeuren komt er een vrouw naar hem toe die hem zegt dat ze van hem houdt. Wat gaat Patrick doen?

Patrick is een Nederlandse man maar die is geëmigreerd naar de Verenigde Staten (Amerika) hij is nu 25 jaar en heeft nog een heel leven voor zich.
Als hij op een zaterdag met wat vrienden door New York loopt gebeuren er hele vreemde dingen. Hij ziet 2 groepen die in vuurgevecht zijn met elkaar, en hij ziet ook dat beide groepen geen oog hebben voor de normale mensen die buiten lopen. Dus de groep van Patrick mengt zich bij de groep die hij kent (de verdedigers), Patrick kende 3 mensen van zijn werk die nog leefde. samen met de 7 vrienden van Patrick die net nog buiten liepen en de 3 die er nog waren vormde ze weer een nieuw team maar nu van 11 personen. Arjan (de leider van de verdedigende groep) geeft Patrick en zijn vrienden een microfoontje om op deze manier contact te kunnen houden met elkaar, voor de wapens hadden ze een hele grote kamer waar alles in stond, Maar Patrick had geen flauw idee wat hij moest gebruiken. Hij trekt maar gewoon een paar wapens uit de kamer hij laad ze met kogels en hij gaat klaar staan om aan te vallen.

Als iedereen zijn wapens heeft en heeft geladen geeft Arjen het codewoord dat ze mogen gaan. Patrick loopt als een 1e commando voorop om te kijken of er tegenstanders staan, Op het moment dat Patrick een aantal vuurgevaarlijke mensen tegenkomt zegt Arjen dat hij iedereen van de tegenpartij dood mag maken. Patrick gaat met dat in zijn hoofd recht op de 2 mensen af die hun kamp aan het verdedigen zijn en schiet ze dood. Patrick houd hier zelf geen verwondingen aan over, Als de groep het kamp in loopt van de tegenstanders zien ze dat hij helemaal leeg is, maar er hangen allemaal vreemde foto’s aan de muur, Arjen herkent de mensen op de foto’s het zijn de team maten van Arjen vlak voordat ze zijn doodgeschoten. De groep gaat de wapenkluis van de tegenpartij in en ziet dat zij veel betere wapens hebben dan dat de groep zelf heeft! Maar uit voorzorg nemen ze maar niets mee want stel je voor dat er nu een alarm af zou gaan. Arjen gaat met zijn groep richting de uitgang het heeft inmiddels 6 uur geduurd en de schuilplaats van de tegenstanders was leeg dus ze verwachten niemand. Op het moment dat de uitgang in het zicht komt worden er 2 vrienden van Patrick doodgeschoten woedend en rennend gaan 3 vrienden van Patrick op de deur af om te kijken wie hun vrienden dood maakten.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.