Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » DNAngel » ¤Hero In Disguise¤ {Afgelopen} » That's How It Should Be Done. ¤3¤

¤Hero In Disguise¤ {Afgelopen}

11 jan 2011 - 17:17

641

1

269



That's How It Should Be Done. ¤3¤

Daisuke word steeds zekerder van zichzelf en zijn macht, zijn gehele klas vreest hem en zelfs Satoshi begint zich af te vragen wat er aan de hand is met de normaal zo rustige en aardige Daisuke.

Eenmaal thuis die dag ging Daisuke meteen naar zijn kamer nadat hij de koektrommel had meegenomen om hem vervolgens leeg te eten en het avondeten te weigeren.
Rond 9 uur trok hij Dark zijn kleren aan en aaide Witte met tegenzin waarna hij veranderde in Dark.
Toen Dark tevoorschijn was gekomen liep hij meteen naar beneden en bood de moeder van Daisuke zijn excuses aan voor het gedrag van Daisuke.
Wees niet zo’n mietje man! Ga die vaas stelen dan kan ik je tenminste weer wurgen in mijn slaap!’ beet Daisuke hem toe maar Dark bleef hem negeren.
Na ongeveer een kwartier te hebben gepraat met de moeder van Daisuke besloot Dark om te vertrekken naar het museum.
Zoals verwacht stond de politie al klaar met vele wagens en agenten. Het inbreken zou weer moeilijk gaan worden en Dark grijnsde. Dit was het leukste gedeelte.
Daisuke was zoals gewoonlijk tijdens de rooftochten zo stil als een muis, wachtend totdat Dark klaar was met zijn werk en hij zijn lijf weer terugkreeg.
Maar deze avond na het werk was Dark iets heel anders van plan, iets wat Daisuke niet leuk zou gaan vinden…
Maar daar mocht hij zich nu niet op concentreren, hij moest zich bezighouden met het stelen van de vaas zodat hij zijn plan in werking kon zetten. Voorzichtig landde hij op het dak, ervoor zorgend dat de politie hem niet zou zien. Sluipend over de daken kwam hij een open raam tegen, overduidelijk een val maar Dark ging er toch naar binnen. Hij hield wel van een uitdaging.
Zodra hij binnen was hoorde Dark meerdere geweerschoten en hij opende zijn vleugels waarna hij zo snel mogelijk de gang doorvloog, niet wetend waar de schoten vandaan kwamen. Al gauw ging hij een hoek om en de schoten verdwenen.
Hij begon te lopen en ging gang in gang uit, maar kon de grote zaal maar niet vinden, na een kwartier in de gangen te hebben rondgedwaald vond hij eindelijk een bordje waar het opstond. Hij haalde opgelucht adem en rende de rest van de weg naar de grote zaal.
Uiteraard stond de vaas precies in het midden, nog duidelijker gemaakt door een enorme spotlight die als enige lamp naar beneden scheen de rest van de zaal in het duister hullend.
‘hoeveel vallen wil je maken in een museum Satoshi?’ zei Dark om zich heen kijkend, hij wist dat Satoshi in de buurt moest zijn aangezien hij het erg leuk vond om toe te kijken bij zijn vallen.
‘zoveel als nodig is om jou te stoppen..’ hoorde hij ergens vandaan komen, maar hij wist niet waar, de grote zaal weergalmde de stem naar elke hoek toe. Dark liep een stukje rond, proberend de stem te vinden. ‘ha! Ik wens je veel succes, dat lukt je nog niet in 10 jaar’ antwoordde hij, hopend dat Satoshi weer zou antwoorden.
‘we zullen zien. Dark’ antwoordde Satoshi en Dark hoorde plots waar het vandaan kwam, hij liep voorzichtig naar de andere kant van de zaal en vouwde zijn vleugels open waarna hij zo snel mogelijk richting de vaas vloog en hem van zijn plateau afgraaide.
Hij hoorde boven hem het gerinkel van metaal maar was snel genoeg weg om het net met metalen gewichten eraan te ontwijken.
‘Ik hoop dat het museum verzekerd is!’ schreeuwde Dark toen hij een groot raam spotte en erdoorheen brak met de vaas stevig in zijn armen geklemd.
Geweerschoten waren opnieuw te horen maar geen van allen raakte hem en Dark vloog de donkere nacht in waarna hij verdween uit het vizier van de politie.
Schiet op met die vaas, je hebt wel lang genoeg rondgespeeld..’ hoorde Dark een verveelde Daisuke zeggen maar hij negeerde hem. Hij had immers nog wat dingen te doen zodra hij thuis was.
‘zullen we naar Riku gaan?’ zei Dark en grinnikte. ‘Je mag blij zijn dat ik je niet in elkaar kan slaan..’ beet Daisuke geirriteerd terug wensend dat hij thuis was.


Reacties:


BAM
BAM zei op 25 maart 2011 - 13:42:
Flauw hoor, dai dai moet weer gewoon worden